Şimdi Ara

HGS Etiketi ve Plaka Tanıma Sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bayram tatili nedeniyle geçmeye çalıştığım Balıkesir Kuzey Gişelerinde sistem HGS'yi görmedi ve bariyer açılmadı bilet alınız uyarısı çıktı bilet alıp çıkışta nakit ödeyerek çıktım.Sorum şu pek bilgi sahibi birisi değilim HGS konusunda ama internette yer yorumlara etikete bile gerek olmadığı gişelerde Plaka Tanıma Sistemi olduğu sonra hesaptan düşeceği yazıyor.Ziraat Kredi kartına tanımlı vede HGS hesabında para olmasına rağmen neden HGS'yi görmedi?4 Yıllık etiket ön camda duruyor ama solmuş rengi, deforme olmuşmudur? yıkamaya bağlı kılcal yırtıklar var,değiştirmem gerekiyormu sizce ? Bariyer olan HGS geçiş yerlerinde plaka tanıma sistemi aktif olmuyormu?Hgs cahili birisine anatır gibi anlatırsanız sevinirim



  • Ozel otoyol olduğu icin bariyer koymuslardir da hgsden para olmasa bile gecebilirdin hatta olmasa bile plakadan sisteme düşerdi demek ki ozel firma para tahsisi konusundan devlete ve suruculere guvenmiyor ki bariyer koymus.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bayramda 3. Koprunun otobanını kullandım. Hgs yapısık degıl cama. Zaten plakadan da okumuyor. Olur da hgs den okursa ılk gırıste de okuması sartmıs. Neyse basladık gısedekı arkadasla tartısmaya

    B-ben
    G-gısecı

    B-hgs cama yapısık degıl dıye mı nakıt oduyorum?
    G-evet, hgs okumadı. Zaten cama yapıstırmak zorundasınız
    B-nasıl zorundayım ? Bakan bıle cıktı yapıstırmayın dedı. Plakadan okuyor
    G-plakadan devletın otobanında okur. Burası ozel ısletme
    B-devletın altyapısını kullanıyosunuz, orda okuyorsa burda da okumalı. Mantıken
    G-haklısınız, mantıken oyle olmalı

    Dedı ve guldu. Eyvallah dıyıp devam ettım yoluma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Carter35

    Ozel otoyol olduğu icin bariyer koymuslardir da hgsden para olmasa bile gecebilirdin hatta olmasa bile plakadan sisteme düşerdi demek ki ozel firma para tahsisi konusundan devlete ve suruculere guvenmiyor ki bariyer koymus.
    sonrasına bırakmadan öyle yada böyle tahsilat yapıyor garantili yöntem,HGS'yi iptal edip OGS'mi alsam acaba okumama sorunu daha azmıdır OGS'de?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.