Şimdi Ara

Hi-Fi Rush [SWITCH ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
82
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hi-Fi Rush [SWITCH ANA KONU]


    -


    En büyük hayali rock yıldızı olmak olan Chai ve ayaktakımı müttefikleriyle robotik geliştirmeler üzerine çalışan kötücül bir mega şirkete karşı gümbür gümbür dövüşlerle başkaldır ve ritmi hisset! The Evil Within ve Ghostwire: Tokyo'yu (cidden) oyunculara sunan Tango Gameworks'ün yeni eseri: Hi-Fi RUSH! Karakterlerin, dünyanın ve dövüşün şık bir tarzda müzikle senkronize olduğu yepyeni bir aksiyon oyunu!


    Chai Dünyaya Karşı


    Şaibeli bir şirket deneyinde kalbine yanlışlıkla bir müzikçalar takılınca ""kusurlu"" olarak damgalanan Chai, şimdi platform bulmacalarının, düşman saldırılarının ve hatta eğlenceli esprilerin ve şakaların, kısacası her şeyin ritimle senkronize olduğu bu hareketli dünyada özgürlüğü için savaşacak.


    Mosh Pit Açılsın!


    Tatmin edici ve ritim destekli dövüşlerde metal yakalı şirket çalışanlarından oluşan (robotlar yani) orduları alt et. Hareketlerinin zamanlamasını ayarlayarak gözalıcı Beat Hit'ler (ritim vuruşu), sağlam vuran özel yetenekler ve hatta müttefiklerinle beraber kombinasyonlu saldırılar gerçekleştir! Hava mı atmak istiyorsun? Daha da ileri gidip ritme dokunarak yeteneklerinin sesini yükselt ve S dereceli skorlar kazan.


    Ayaktakımı İsyankârlar, Güçlü Boss'lara Karşı


    Her renkten takım arkadaşlarından oluşan ekibin liderliğini yap ve dövüşü kalpsiz bir şirketin merkezine taşı. Üretimden pazarlamaya ve finansa, her departmanın şirketin gelirlerini korumaya birbirinden hazır boss'uyla, kendi müzikleri eşliğinde abartılı dövüşlerde kozlarını paylaş!


    Kulaklığını Tak


    Harika orijinal müziklerin yanı sıra Nine Inch Nails, The Prodigy, The Joy Formidable ve dahasının şarkılarına ayak uydur! Yeteneklerini canlı yayında izleyicilerine mi göstermek istiyorsun? Endişelenme, Hi-Fi RUSH lisanslı şarkıları yayınlar için özel olarak hazırlanmış orijinal şarkılarla değiştiren bir yayıncı dostu ses modu seçeneğine sahiptir.


    -


    Çıkış Tarihi: TBA

    Tür: Aksiyon, Macera, Platform

    Dağıtıcı: Bethesda Softworks

    Geliştirici: Tango Gameworks


    -


    Hi-Fi Rush [SWITCH ANA KONU]
    Hi-Fi Rush [SWITCH ANA KONU]Tom Warren (@tomwarren) on Xtwitter
    I can confirm that the Hi-Fi Rush datamine is legit and these t-shirt texture files are in the game. It looks like Hi-Fi Rush is coming to PS5 and Nintendo Switch
    https://twitter.com/tomwarren/status/1753182257836118155


    Hi-Fi Rush [SWITCH ANA KONU]Tom Warren (@tomwarren) on Xtwitter
    scoop: Microsoft is considering bringing Indiana Jones to PS5, several months after the Xbox / PC release. It's part of a new Xbox strategy inside Microsoft that's emerging. Details below 👇 https://t.co/50toeOSyCw
    https://twitter.com/tomwarren/status/1754269395927318641

    -


    Ekran Görüntüleri:


    Hi-Fi Rush [SWITCH ANA KONU]


    Hi-Fi Rush [SWITCH ANA KONU]


    Hi-Fi Rush [SWITCH ANA KONU]


    Hi-Fi Rush [SWITCH ANA KONU]


    Hi-Fi Rush [SWITCH ANA KONU]









  • Umarım yuzuda 60 FPS de oynanabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.