Şimdi Ara

Hi fi sistem için tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 15.000TL - 20.000TL arası stereo sistem almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim...



  • Genelec 1038b
    Rcf 4pro 6001a
    Rcf Tt45-Sma
    Db Technologies Dva T12
  • Teşekkürler, bunlara nereden ulaşırım birde Vincent SV236MK+CD-S6MK veya Primare CD32+I32 veya Yamaha A-S2000+CD-S2000 için ne düşünüyorsunuz? Bu ikililere Golden Ear Triton Two veya Klipsch RF7II veya Definitive Mythos ST veya Yamaha Soavo-1 seçimleri uygun mudur?..
  • Rica ederim.

    Amazon, Batımüzikmarket gibi yerlerde bulabilirsiniz. Vincent Sv236Mk, Cd-S6Mk, Cd32, I32, Yamaha A-s2000, Cd-S2000, Golden Ear Triton Two, Klipsch Rf7II, Definitive Mythos St ve Yamaha Soavo-1 hakkında bilgim yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cenk64

    Yaklaşık 15.000TL - 20.000TL arası stereo sistem almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim...

    O para 8500 Euro eder hifi bir sistem İcin rakam ama hi end bir Yapi İcin sadece hoparlöre yeter belki bir de kablolara

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk sisteminiz mi olacak ?
    bundan önce dinlediginiz cihazlar veya sistemler var mı .. varsa nelerdir .

    15-20k bütçenin bir hikayesinin olması lazım :)
  • Uzun zamandır vakitsizlikten v.b. sebeplerden uzak kaldığım bir konu hi fi, ama müzik dinlemeyi çok seven biriyim, çocuklarımda da müzik kültür oluşturabilmek ve keyifli müzik dinleyebilmek için çok uzun zamandan sonra tekrar bir sisteme sahip olmak isteğindeyim Hi-end bir sistemin çok maliyetli olduğu konusunda fikrim var o yüzden şimdilik başlangıç seviyesi veya bir üstü ile idare etmek durumundayım.. Ama daha düşük bütçeye yaklaşık 45m2lik bir salon için bir çözüm yaratabiliyorsa önerilerinizi bekliyorum.. Ayrıca yukarıda yazmış olduğum markalarla ilgili fikirlerinizi bekliyorum...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cenk64

    Uzun zamandır vakitsizlikten v.b. sebeplerden uzak kaldığım bir konu hi fi, ama müzik dinlemeyi çok seven biriyim, çocuklarımda da müzik kültür oluşturabilmek ve keyifli müzik dinleyebilmek için çok uzun zamandan sonra tekrar bir sisteme sahip olmak isteğindeyim Hi-end bir sistemin çok maliyetli olduğu konusunda fikrim var o yüzden şimdilik başlangıç seviyesi veya bir üstü ile idare etmek durumundayım.. Ama daha düşük bütçeye yaklaşık 45m2lik bir salon için bir çözüm yaratabiliyorsa önerilerinizi bekliyorum.. Ayrıca yukarıda yazmış olduğum markalarla ilgili fikirlerinizi bekliyorum...

    Benim tavsiyem,ürün yorumlarını okuyun,inceleyin.Çoğu kişinin yaptığı gibi youtube videolarına kanmayın ama bu tip ürünlerin satıldığı yerlerde birebir test edin.Markalara,rakamlara takılmak yerine kulağınıza zevkinize göre hareket edin.Amaç High Fidelity olsa da bütün markaların farklı karakterleri var.Pahalı bir hobi olsa da,bu işi zevkten çok yarışa döndüren,bazı sistemleri küçümseyen kişilere kulak vermek yerine siz siz olun bence hoparlörü,amfiyi değil,müziği dinleyin.




  • Teşekkürler srhombeus tavsiyelerini dikkate alacağım... Aslında benim amacım uzak kaldığım konu hakkında fikir alabilmek sadece..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cenk64

    Teşekkürler srhombeus tavsiyelerini dikkate alacağım... Aslında benim amacım uzak kaldığım konu hakkında fikir alabilmek sadece..

    Rica Ederim.Ben kendi zevkime göre hoparlör de Triangle ve Cabasse'ı öneririm.Bu markalar benim müzik zevkime çok uyuyor mesela.
  • Hangi tip müzik için bu ürünler...
  • Actual power, extreme audio bu iki firmayi ziyaret edin urunler hakkinda hem fikir sahibi hemde dinleti yapma sansi bulursunuz. Primare ve yamahalari dinledim. Bunlardan primare tercihim olur. Bahsettiginiz hoparlorlerden yamaha yi dinledim. Tercih etmezdim. Dedigim iki firmayi mutlaka ziyaret edin. Butceniz ile cok basarili bir sistem yaparsiniz. Kendi kulaklariniza guvenin burada alabileceginiz her oneriden daha dogru olacaktir.
  • Tavsiyeler için teşekkürler altanpsx..
  • Ben, konu ile ilgili seçeneklerin ve markaların çokluğu nedeniyle buradan alacağım fikirler ile çemberi daraltma çabasındayım. Seçenekleri azalttıktan sonra tek tek dinleyerek karar vereceğim zaten... Bu konuda alışveriş yapabileceğim güvenilir yerler konusunda da fikir alabilirim..
  • Sayın cenk64,

    Dinlediğiniz müzik türleri belli bir türe mi özgü ya da çok çeşitli mi? Ayrıca, hoşlandığınız sesi de tarif ederseniz daha çok öneriler de sunulabilir. Elinizdeki bütçe kalburüstü bir sistem için yeterli.

    Saygılarımla...
  • Aslında her tür dinliyorum ama daha çok akustik olsa gerek...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cenk64

    Aslında her tür dinliyorum ama daha çok akustik olsa gerek...

    Triangle ve Cabasse o sebeple tavsiye ettim.Ben de daha çok enstrümantal müzikler dinlediğim için,bu markalarda gördüğüm detay ve tını yı diğer markalarda kolay kolay göremedim.
  • Cumartesi günü Dikmen ticaretten Vincent SV 239MK Hybrid amfi, Vincent CD-S6MK Hybrid CD ve Klipsch RF 7 II speakerlar alındı. Hoparlörlerin siyah rengi için 10-15 beklenecek...
  • Hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.