Şimdi Ara

Hi-Level HLV-T1001W?? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
710
Cevap
10
Favori
86.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hocam kablosuz bağlantı hızı nasıl? Kesilme oluyor mu? birde gerçekten IPS ekran mı? Yeni IPAD'lerde de IPS ekran var eğer öyle ise parlaklık ve dokunmatik çok iyi olmalı. Biraz bilgi verebilir misin? Tek eline geçen sensin anlaşılan
  • birisi007 nick li arkadaş için yazıyorum özellikle; hocam zaten bunların ve aynı ayardaki hemen hemen bütün tabletlerde 3g desteği olarak olur ki bunda da usb 3g desteği olması lazım, daha önceki modellerde bile vardı bunda mutlaka vardır. Zaten HB' da da özellikleirnde yazıyor USB 3G Modem desteği diye var. Saygılar.
  • Hocam wi-fi özelliği hakkında bilgi verebilirsen wi-fi çekim kalitesi diğer odalarda ve internete girişinin nasıl, hızlı mı olduğu hakkında bilgilendirebilirsen çok memnun olacağım. Tekrar saygılar.
  • Sabırsızlıkla bekliyoruz incelemeleri ...
  • Wifi ayarlarını yapmaya uğraşıyorum access point kurulumu biraz karışık benim evde :) wifi bağladığımda ufak bir video çekip sizle paylaşırım. ekran ips çok net görüntü veriyor her açıdan!.. yanlız wifi ile ilgili şunu söyleyim çevremde ki wifi leri arada sırada görüyor. mesela karşı komşu 50 mt ama adı yansıyor kablosuz ağlarda zayıfta olsa :)
  • king39 herkes senden gelecek bilgileri bekliyor :) tablet ve cep telefonları normalde kasma yapmaz.kasması için 4-5 uygulama açıp test etmen gerekli.en öenli testleri ekran da yapman lazım farlı açılardan bakınca ekranda kararma oluoyrmu.tablet şarja takınca 2-5 saat kullanımda ne kadar ısınıyor.wifi diğer odalardan ne kadar çekiyor bunlar çok öenmlidir.saygılar
  • @king39 akşama şöyle detaylı bir inceleme yapabilirsen güzel olur. Ben de ya Cube u30gt ya da bunu sipariş geçeceğim. Bekle bekle yeter. Sanki pipo m9 beklesem bu fiyat bandından çıkacak. Bunlar işimi görür. Şöyle güzel bir resimli inceleme bekliyoruz hocam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: king39

    Wifi ayarlarını yapmaya uğraşıyorum access point kurulumu biraz karışık benim evde :) wifi bağladığımda ufak bir video çekip sizle paylaşırım. ekran ips çok net görüntü veriyor her açıdan!.. yanlız wifi ile ilgili şunu söyleyim çevremde ki wifi leri arada sırada görüyor. mesela karşı komşu 50 mt ama adı yansıyor kablosuz ağlarda zayıfta olsa :)

    ekran net ve wifide iyiyse 50m ve arada evin duvarıda varsa komşudan çekiyorsa bana yeter zaten evin içinde modem olacak.benim için geriye sadece ısınma sorunu ve flashbellek okuması kaldı.tablette uzun süre kullanımda ve şarjda kullanımdaki ısınmayı ve elinde usb flashbellek varsa takıp deneyebilirsen çok memnun olurum.bu arada yurt dışından aldığım tablet siparişini iptal etttim. :D
  • Valla king39 kardeşim, sen evin modeme göre en uç noktalarına gider oralardan bakarsan alt katlar, üst katlar önenmli değil, bulunduğun ortamdan ne kadar uzaklaşırsan ne kadar çekiyor onu belirt yeterli. Şimdiden çok teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: albatros369

    birisi007 nick li arkadaş için yazıyorum özellikle; hocam zaten bunların ve aynı ayardaki hemen hemen bütün tabletlerde 3g desteği olarak olur ki bunda da usb 3g desteği olması lazım, daha önceki modellerde bile vardı bunda mutlaka vardır. Zaten HB' da da özellikleirnde yazıyor USB 3G Modem desteği diye var. Saygılar.

    Kafamı kurcalayan şey operatör ve modem bazında farklılık gösterebilir yazması. Bu benim için şu demek oluyor; Bu donanımı alın işinizi görmüyorsa geri gönderin. Boşuna vakit kaybetmemek için sormuştum fakat görünen o ki şimdilik denemekten başka çare yok.
  • Ben geçenlerde elimdeki mobee k1200 cihazı sattım, onda bile 3g modem desteği var yazıyordu, yani bu şu demek, 3g usb modemleri kullanabiliyorsunuz, vınn olsun, vodem olsun, çekim gücünde farklılık gösterirse o biz kullanıcılara kalmış birsey, dolayısıyla tableti bağlamaz, bu durum tüm 3g destekli tabletlerde avr demek yani hocam, ben de vınn var, evde iğreç çekiyor ama arkadaşımda var farklı bir semtte çok çok iyi çekiyor, bir de modemin usb olması öenmli, belki de 3g destekli usb haricinde farklı cihazlarda vardır onun için birsey diyemiyorum, ama kesin olan şu ki usb destekli 3g modemleri kullanabiliyorsunuz. Aynı sitede INCA marka tablet var, 329 tl olan modeli incelerseniz ya da daha yüksek olan modeli onda da alttaki bilgilerde gösteriyor zaten ayrıntılı olarak, tanıtımında. Saygılar.
  • benim için görüntü önemli çünkü kızıma oyun için alıçam tamam netlik olarak güzel diyorsunuz ama mesala bir telefon ekranı gibimi yoksa hani o 200 300 satılan tabletler gibi noktalar belli oluyor mu ?
  • hOCAM ZATEN BU TABLETTEKİ BİLGİLERİ OKURSANIZ EĞER HİÇBİR TABLETTE OLMAYAN GÖRÜNTÜ KALİTESİNE SAHİP 1280X800 HD KALİTEDE... Zaten arkadaş yukarıda açıklamış king39 nick li arkadaş; görüntü çok güzel, çok net ve çok parlak diye yazmış. Saygılar.
  • Küçük bir video çektim yüklüyorum youtube şuan.. bitince paylaşırım. görüntü kalitesine hayran kaldım laptop yada masaüstü hikaye bu ips panel süper görüntü veriyormuş öğrenmiş oldum. wifi ye henüs bağlayamadım ayarlamak için vaktim yok akşama uğraşacam artık. bağlayınca birde internette video çeker paylaşırım. videoda konuşmadım kusura bakmayın beceremem ben konuşmayı :) üstelik şarjda şuanda dokunmatik hiç problem çıkartmadı ve bir kaç uygulamayı açıp denemelerde yaptım sonuç iyi hiç kasmadı sizde göreceksiniz videoda. şimdi daha büyük şeyler denemek lazım mostwanted falan :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi king39 -- 14 Şubat 2013; 14:38:26 >
  • Neyse ben de sipariş verdim zaten artık kısmet, diğer özelliklerinin king39 kardeşimin sayesinde öğrendik, ben onların dışında wi-fi çekimi nasıl ve internete giriş hızı iyi mi diye merak ediyordum, o da diğer özelliklerine keza iyidir mutlaka ama yine de haberlerini bekliyorum king39, saygılar, görüşürüz.
  • wifi olarak benden yana pek birşey beklemeyin çünki benim internet biraz güçlü kalıyor modemlere göre. yayınladığım neti 1 km öteden laptopla yakalarsınız :) yinede çıkıp arkadaşa gidicem wifi denemek için.
  • Makinamın kalitesi anca bu kadar kusura bakmayın tek elle çekebildiğim kadar çektim.video boyutu 600 mb falan olunca sıkıştırmak zorunda kaldım oyüzden takılıyormuş gibi aksaklık olmuş video sıkıştığı için :( inş faydalı olmuştur.

    http://www.youtube.com/watch?v=y_x28gyG-NI&feature=youtu.be



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi king39 -- 14 Şubat 2013; 15:01:50 >
  • beyler bu tablet alinir mi ... ???

    Genellikle genel ihtiyac web we borsa icin... arada az da olsa oyunda oynarim.

    Gecen Vodafone nun Kamupanya Tablet kampanyasi wardi,, 249.TL satıldı...

    http://www.kamupanya.com.tr/ProductDetail.aspx?PID=2339

    yoksa Hi - Lewel alsam... Bu arada 3g modem destekliyor mu bu tablet ???

    Açıkscası arada kaldım...

  • hocam video için teşekkür ederiz. Bu ethernet nasıl çalışıyor acaba? artık inceledikçe öğreneceğiz birde bizimkiler elimize geçerse :)
  • Arkadaşlar wifi üzerinden nete bağlandım. Chrome ile biraz kasmalı girsede genel olarak iyidi ama kendi tarayıcısı roket gibi açtı sayfaları. sesli komut çok başarılı hiç elimi klavyeye götürmeden ses ile rahat bir şekilde söylediğim sitelere girdi. crhomenin kastığını zaten okumuştum ama denedim yükleme bittiğinde ancak biraz rahatlıyor. dediğim gibi benim net güçlü olduğu için çekim odanın heryerinde mükemmel oluyor ama normal modem wifi leri nasıl onu deneyecem en kısa zamanda. şöylede bir durum var ağa bağlandıktan sonra aşağıda ağ çekim çubuğu hiç full olmadı hep yarı antenin yanında durduğum halde fakat tüm odalara gittiğim haldede yarıdan aşağı düşmedi kopmadı :) ekranın kalitesi nette biraz daha anlaşılıyor çok net okunaklı ve canlı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi king39 -- 14 Şubat 2013; 16:00:40 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.