Şimdi Ara

Hi Level HLV-T703 - PolyPad c508

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hi Level PolyPad

    Beyler ram vs gibi her konuda Hi-Level iyi ancak aklım grafik işlemcisinde kaldı. PolyPadde Mali 400 var çift çekirdekli. Hi-Levelda sadece işlemci belirtilmiş grafik işlemcisi yazmıyor. Sıkıntı çıkmayacağından emin olursam Hi-Level almayı düşünüyorum.Var mıdır bilgisi olan?







  • Şöyleki elinizdeki modelin CPU su aynı zamanda bir GPU yani tumleşik. Hatta bundan oturu alınan urunun Android işletiim sisteminden bakıldığında ram oranı 1 GB görünmez, 700 kusur mb olarak gorunur RAM herkez sorunuyor 1 GB ram nerede, işte cvbını verdim zaten, ekran kartı onboard, yani sistem ram' inden yiyor ... Hani şu GPU su içinde olan INTEL yada AMD işlemciler gibi. Lakin alınan modelin film izleme kabiliyeti odukça yuksek merak etmeyin ve çoğu normal oyunuda açıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bosu -- 9 Ocak 2013; 5:13:10 >
  • naru bilgilendirmen gerçekten çok iyi oldu.

    bende nerde bunun 1gb rami diyorum rami 888 mb olarak gösteriyor.ve aynı zamanda alacak arkadaşlar için söylüuorum kutusunun üzerinde Wi-Fi 802.11 b/g yazıyor ama içindeki kitapçıkta b/g/n yazıyor.internet çekim kuvveti bakımından fazla bişey beklemeyin evin her yerinde çekiyor ama 1 kademe.
    youtube videolarında bekleme sorunu var.öyle zınk diye açmıyor. wifi da sürekli kopmalar oluyor.bugün daha çok kurcalayıp daha fazla bilgi vereceğim.birde şarjı 3 saat gidiyor .ama wifi falan açıkken.alete flash bellek taktığınızda biraz kasıyor ama okuma hızı iyi.

    ben şahsen 179 tl den bi internet sitesinden aldım 2 adet. ama fiyatına göre bence alınabilecek en iyi tablet budur.üzerine 20 tl koyup pirhanaveya dark evo da alabilirsiniz ama teknoloji bu dark veya pirhana aldığınızda da üzerine 20 tl koyup bir aniol alabilirsiniz aniol alınca üzerine 20 -30 tl koyup casper nirvana die gider bu ama 180 tl ye alınacak en iyi tablet budur.

    yanlışmıyım?????




  • quote:

    Orijinalden alıntı: oziii05

    üzerine 20 tl koyup pirhanaveya dark evo da alabilirsiniz ama teknoloji bu dark veya pirhana aldığınızda da üzerine 20 tl koyup bir aniol alabilirsiniz aniol alınca üzerine 20 -30 tl koyup casper nirvana die gider bu ama 180 tl ye alınacak en iyi tablet budur.



    Rica ederim ve maddi açıdan baktığımızda haksız sayılmazsın, sonucda artık herkesin kesesine uygun tablet mevcut. 10 lira 20 lira derken 400-500 lirayada tablet oldugu bir gercek. Bu fiyata bu özellikler ile gelen tablet fena sayılmaz.
  • http://www.evoria.com/hi-level-hlv-t703-16gb-7-tablet-orjinal-deri-kilif-hediyeli.html ayrıca 50 tl değerinde boss parfüm veriyor ne dersiniz? AYRICA AVANTAJİX İNDİRİMİ VAR
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Denetleme.1314




    http://www.evoria.com/hi-level-hlv-t703-16gb-7-tablet-orjinal-deri-kilif-hediyeli.html ayrıca 50 tl değerinde boss parfüm veriyor ne dersiniz? AYRICA AVANTAJİX İNDİRİMİ VAR

    Iyi bir kampanyaya benziyor fiyatıda iyi gibi sana kalmış



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemaloztin -- 10 Ocak 2013; 16:46:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Denetleme.1314




    http://www.evoria.com/hi-level-hlv-t703-16gb-7-tablet-orjinal-deri-kilif-hediyeli.html ayrıca 50 tl değerinde boss parfüm veriyor ne dersiniz? AYRICA AVANTAJİX İNDİRİMİ VAR

    50 tl değerinde parfüm verildiği nerde yazıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.