Şimdi Ara

Hiç, güzel isekai animesi olmaması. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
1.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rindaman

    İsekai'lerin henüz bir kenshin ova'sı gibi yada ne biliyim bir cowboy bebop gibi yaşı oturaklı kesime hitap eden bir atmosferi yok işte, durum bu.


    Hepsinin içinde koca memeli loli faktörleri falan var. Genç protagonist'ler sürüyor serileri dolayısı ile gençler izlerken daha çok eğleniyor.

    +1000


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Isekai'ler genelde birbirinin benzeri olduğundan birini sevmezseniz diğerinide sevmezsininiz. Misal bende mecha'ları sevmem.

    Ayrıca bu türün yazarları dikkate alınacak tipte değiller. Çoğu Wattpad misali forumlardan çıkma. Okuyucusuna danışmadan bir şey yazamayan insanlar. Dil eğitimleri falan da yok. Çoğu yazar için hobi aslında. Aralarında sağlam olanlarıda var ama onlar bile şöyle dünya geneli edebiyatına baktığında rezalettir. O yüzden pek kafa yormalık, düşünmelik işler değil. Sadece zevk almana bak. Bir anlık iyi gelir sonra unutur gidersin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ainz Ooal Gown kullanıcısına yanıt

    LOTR kadar efsane bir evren varken HP bu kadar hayranı olmak bilmiyorum bana garip geliyor. Macerasından keyif aldım deseler neyse bildiğin en iyi evrenmiş gibi davranıyorlar seri kendi evrenine bile önem vermiyorken. Çocukların Dark Lord'lara kafa tuttuğu seriyi sanki yetişkin serisiymiş gibi de pazarlamaya çalışmalarını unutmayalım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okeanix -- 7 Mayıs 2021; 20:33:48 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Okeanix

    LOTR kadar efsane bir evren varken HP bu kadar hayranı olmak bilmiyorum bana garip geliyor. Macerasından keyif aldım deseler neyse bildiğin en iyi evrenmiş gibi davranıyorlar seri kendi evrenine bile önem vermiyorken. Çocukların Dark Lord'lara kafa tuttuğu seriyi sanki yetişkin serisiymiş gibi de pazarlamaya çalışmalarını unutmayalım.

    Çok güzel özetlemişsiniz hocam.

  • Trundlee kullanıcısına yanıt

    Re: Zero'da olgun insanlara göre de bazı dersler var. Gençler için de Subaru denen dingo'nun üstünden öğretilmesi gereken belli başlı şeyler var.


    İlk sezon son bölümlerde patlama noktasına geldikten sonra bir takım hedefler belirleyerek hareket etmesi falan çok başarılı aktarılmıştı.


    Burada söylemek istediğim şey sadece grafiksel olarak kan ve şiddet değil, mentalite gelişimi..


    Kan, şiddet, seks vs bunlar yetişkinlerin izleyeceği şeyler olabilir bu yüzden belli bir yaşın üstüne hitap edebilir ama bunları çıkarırsan


    seride bir yol katediliyor. İlk sezon iki kere izlenmesi gerekiyor çünkü büyük resmi tamamen bir segmentte vermiyorlar. Ufak ufak anlaşılması güç


    ilerisinden haberdar olmayanın tam çözemediği foreshadowing'ler var.


    Dikkatle izlerseniz beğeneceğinize eminim çünkü ben de ilk sezonda bir yerde ara verip bir süre sonra tekrar izlemeye başlamıştım.





  • knight's & magic gibi mantıklı zemini olmadığı için olabilir. kaçınız kullandığınız şampuanın veya diğer temizlik malzemelerin içeriğini biliyorsunuz. mc fantezi dünyasına 21. yüzyılın bilgisiyle gelip, ortalıkta bakın hale geliyor ama, mesleğine baktığınızda, adam büro çalışanı. romance fantasy comic binge mangasında buna ince bir dokundurma yaptılar. knight's & magic'teki mc mecha otoku'su olmasının yanı sıra, yazılımcı olduğu için, büyü çemberlerini kod yazmakla ilişkilendirmişti. release that witch manhua'sındaki mc'nin mühendis olması, tekbaşına avantaj sağlamıyor. hikayede eksikliğinin üstesinden çok akıllıca bir yolla gelmişti. isekai'lerin güzel bir hikayesi olsa da mc'lerin hile kodu taşıması ve aziz olması, bir noktada can sıkıyor.(istisnaların olmadığını söylemiyorum.)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dergul -- 10 Mayıs 2021; 12:22:47 >
  • Konunun dışına çıkarsam kusra bakmayın,


    Harry Potter'ın filmlerini izleyip, kitaplarının hepsini okumuş biri olarak (küçükken), HP'nin 15+ yaşa hitap etmediğini söyleyebilirim. Ben 9 yaşımda okurken gayet ilgi çekiciydi, ayriyetten 1100 sayfayı çocuk okuyamaz filan diyen olmuş. E ben 9 yaşımda yetişkin miydim? Olay hep Hogwartsta geçiyor zaten, küçükler için ilgi çekici ama büyükler için değil.


    Isekai olarak güzel çok az anime var. Re:zero çok güzel seri onu beğenmediysen başka Isekai izleme derim ama Mairimashita Iruma-kun! 1.sezon iyiydi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trundlee kullanıcısına yanıt
    Yahu kardeşim. İyide Re:Zero'nun neyini beğenmedin ki?
    Ana karakter sübyancı değil. Mushoku Tensei'de rudeus mesela. Elli yaşında birinin on yaşında kızı ellediğini düşün. Bence bu konu fazla normalleştiriliyor. Hoş değil. Eli yüzü düzgün. (Tabi biraz pis bakışları var ama, neyse) Ahlaki değerkerini de takdir ediyorum doğrusu. Karakter gelişimi de mükemmel.

    Tabii LN' den bahsediyorum. Animesi de iyi de LN' in yanında sönük kalmış biraz.

    Sence neresi olmamış?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.