Şimdi Ara

Hiç tanımadığın bir kızla muhabbete girmek (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BèRuTTì

    sayısız kızla tanıştım anlattıgım şekilde olay basit ilk önce sen eklediysen bi süre 1 hafta kadar hiç belirtme bşy sonra bi tane bağlantısnı beğen ama özellikle onun beğendiği olsun kendi yorumunuda yazdıgı videonun şarkının başına falan 2-3 gün daha hiç ilgilenme 3. günün sonunda bi yorum yap ama genel olsun cevap verirse uzatmadan yanıtla. bundan sonraki süreçte sanki arkadaşıymış gibi daha samimi yorumlar yap ve alttan selam verip chat olarak konuş bu arada güzel bi yerinde sohbetin ya gitmiyor yazdıklarım msn varmı de .. okdir :)


    anca bu kadar güzel özetlenebilir saygı duydum
  • şu ana kadar tanıştığım bütün kızlar çok kalitesiz, ucuzdu. kaliteli kızın internetde filan işi olmaz..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dark1n


    quote:

    Orijinalden alıntı: BèRuTTì

    Kimse evlenicek kız aramıyor sanırım burada :)
    Bu arada ben hayatımda tanıdıgım en iyi insanı bu şekilde tanıdım yani şans işi bu tv ye çıkıp evlenme programına katıl demiyoruz facebook insanları tanıştıran güzel bir oluşum senin için doğruyu yanlışı bilirsin zaten o sadece bi aracı ..


    kusura bakma da senin gibiler yüzünden millet kız kardeşinin bacısının sevgilisinin face e girmesini istemiyor , kavgalar ediyor , hep böyle tanımadıgına yavsayan abazalar yüzünden oluyor.


    Arkadaşım ne alakası var şimdi o olay kişide biter kız kısmında önüne geleni kabül etmesin yada kabül ettiyse bi incelesin eğer abaza olduguna karar verirse silsin hemen anlamak çok zor dğeil bu erkekler içinde geçerli zaten ben herkesi ekleyin demedim hoşunuza giden biri olursa tanışmak istemesi doğal değilmi iki tarafında facebookun amacıda bu zaten yeni insanlarla tanıştırma ? Eğer kız kardeşiniz tanımadıgı bi insanı ekler yada kabül ederse ve çocukta gerçekten düzgün biriyse ve kızı rahatsız edicek bir hareket içine girmediyse ne sorun var bunda. Sevgiliniz ise durum tanımadıgı birini kabül etmemesi yada ettysede amacını görmesi lazım zaten sana sadakatlı biriyse en ufak bi art niyette bunu anlayabilir. Gidip tanışalımmı çok tatlısın diye bi mesaj atarsa yada bu tür bi falso olursa zaten silsinler akılları yokmu senin ona güvenin yokmu çünkü tanışmanında bi kuralı var yukarıda anlattım ben çok kızla tanıştım dedim ama hiç birine sarkıntılık yapmadım yada yalakalık hepsiyle başta arkadaş olarak takıldım ve hiç birini hiçbirşey için zorlamadım. Çakallıkta tanışma aşaması dışında yapmadım kızların hepsi beni tanıyınca doğru bir insan oldugumu söyledir ki bu periyodda 3 aydır en az.. Kısaca siz kimseye face kapattırmayın sadece zeki olmalarını söyleyin. Bellimi olur belkide aradıkları kişi orada bi yerdedir illa dibinde olması gerekmez . Aynı sınıfta olsa ne değişikti onu çok iyi tanıdıgını zannedicek aslında hiçte tanımıyor olucak onunla çıkıp ayrılcak 1 haftada olay bumu yani sırf facede kimseyle tanışılmaz ordan hayır gelmez diye kesip atalım o zaman, kötü insan yakınında da olabilir. Ayrıca zaten arkadaş edinmek istemeyen biri zaten hiç kimseyi kabül etmez eklemelerinide engeller. Zaten facein amacıda bence zaten her gün gördüğün insanlarla konuşmakta değildir. Çevreni geliştirip yeni arkadaşlar edinmektir. Hiç kimseye gidip direk sarkıntılık etmyin arkadaş olmaya çalışın hoşunuza gittiyse zaten onunda gittiyseniz ve uyuşursa kafanız gerisi gelir aksi halde naparsanız yapın orda biter o arkadaşlık.





    quote:

    Orijinalden alıntı: Alfredo

    şu ana kadar tanıştığım bütün kızlar çok kalitesiz, ucuzdu. kaliteli kızın internetde filan işi olmaz..


    yukarıdada söyledim burası sizi tanıştıran bi yer bi insanı 2 günde tanıyamazsınız real hayatta oldugu gibi facebooktada böyle sadece fikriniz olur yani yakınındaki herkes çok mu kaliteli yada bir ortamda tanıştıgın herkes ? Kaliteli kızın internette işi olmaz cümlen ise çok komik benim ablamda giriyor oraya 2 üniversite bitirmiş inşaat mühendisi herkesin giriş amacı farklı tabi senin çevrendeki kızlar basit bence klasik liseli her yaptıgını face'e yüklemek için çırpınan ergenler. Emin ol ne ben ne ablam nede benim tanışmak istediğim bi kız böyle olamaz eğer bahsettiğim gibi benim kriterlerime uymuyorsa direk silerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 23 Haziran 2010; 3:02:55 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.