Şimdi Ara

High Power’dan Giriş Seviyesi için 550Watt ve 80Plus Absolute

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
87.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • High Power''dan Giriş Seviyesi için 550Watt ve 80Plus Absolute

     

    Kaliteli güç kaynaklarının tanınmış üreticisi High Power, Akortek Bilişim''in desteğiyle Türkiye''deki ürün gamını Absolute serisini 550 Wattlık model ile  genişletti. Yüksek enerji verimliliğine sahip 80Plus sertifikalı Absolute serisi güç kaynakları üst düzey sistemlere olduğu kadar giriş ve orta düzey sistemlere de hitap ediyor!

    Üst Sınıf Ekran Kartlarına Sahip Sistemlerin Güç Kaynağı High Power Absolute 550Watt güç kaynağı ATI Radeon HD 5970 veya Nvidia GeForce GTX 470 gibi günümüzün en hızlı ekran kartlarına yetecek gücü sunabilmektedir. High Power Absolute 550 Watt güç kaynağı çift 12V kanala sahiptir ve gerektiğinde sadece bu kanallardan toplam 450Watt güç ve her bir kanaldan 25 Amper akım verebilmektedir. Ekran kartı haricinde diğer sistem bileşenlerini daha ucuza mal etmek isteyen oyun meraklılarının hayalleri sonunda gerçek oldu!

    http://www.akortek.com/assets/Absolute550W_5.jpg

     

    13.5cm Ultra-sessiz, Otomatik Devir Kontrollü Fan High Power Absolute 550W, 13.5cm''lik sessiz ve ısıya göre devrini ayarlayan fanı sayesinde bugüne kadar rastlamadığınız sessizlikte bir güç kaynağıdır. Arka havalandırma ızgarası da hava akışına engel olmayacak şekilde petek yapıda tasarlanmıştır. High Power Absolute 550W güç kaynağında bulunan 135mm fan maksimum devirde bile son derece sessiz çalışırken üstün soğutma performansı sunar.

     

    http://www.akortek.com/assets/Absolute550W_8.jpg

    Toplam 2 adet PCI-E Çıkış ile ATI Crossfire / NVIDIA SLI Desteği (Tek 12V kanaldan 25A) Ekran kartlarının ihtiyaç duyduğu 12V besleme hattı üzerinde 450Watt güç değeri sağlayan Absolute serisi ATI Radeon HD 5770 veya GeForce GTS 250 gibi günümüzün orta seviye ekran kartlarını SLI/Crossfire konfigürasyonlarda desteklemektedir. Absolute 550Watt sağladığı toplam 2 adet PCI-E çıkış sayesinde Gigabyte P55-UD4* gibi SLI destekli veya Foxconn A79A-S gibi CrossFire destekli anakartlar üzerinde kuracağınız çok ekran kartlı yapılandırmalarda görevini başarıyla yerine getirir.

    *Gigabyte P55-UD4 aynı zamanda CrossFire da destekler.

     








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.