Şimdi Ara

Highline golf 7 mi ? Comfortline golf 7.5 mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
13.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar bu iki araba arasında kaldım golf 7 highline cam tavanlı şerit ledli dizel otomatik ikinci eli 50-60 bin km civarı 2015-2016 boyasız kazasız internette 108-115 bin arası internette ilanlar var.Diğer taraftan yine ikinci el boyasız kazasız 2017 model golf 7.5 comfortline dizel otomatik 10-22 bin km arası 107-115 bin liraya ilanlar var kafam çok karışık hangisini tercih edeceğimi bilmiyorum birisi yeni kasa boş paket diğeri eski kasa full paket alacağım aracın 2-3 yıl sonraki ikinci eli değerini korumalı siz olsanız hangisini tercih ederdiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Midline 7,75

    Şaka bir yana 7,5 ne oluyor
  • Hocam şu 2017 de çıkan makyajlı kasadan bahsediyorum 7.5 diye geçiyormuş o

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Highline 7
  • Öncelikle eski kasa ve yeni kasa tabiri doğru değil. 7.5 makyajlı kasa yani araç şasisinden bir değişim yok.

    Bu sebeple aynı platform üzerine kurulu olan araçta bence hangisinin özellikleri sizi daha mutlu edecekse onu almalısınız. Highline Golf bence sizi uzun vadede daha mutlu eder diye düşünüyorum hocam. Çünkü iki aracın birbirinden farkı yok. Bu yüzden özellikleri fazla olan aracı seçmek daha akıllıca duruyor.

    Umarım içinize sineni tercih eder, kazasız belasız binersiniz
  • Equris kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ediyorum hocam annemin ısrarı yeni kasa olmasından yana olduğu için karasız kalıyorum bu araba işinden de pek anlamıyorum kimiside yeni astra k yada yeni leon fullerine bak diyor ne yapacağım bilmiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mckanrap M kullanıcısına yanıt
    Hocam rica ederim eğer araçtan çok anlamıyorum ama uzun vadede kafam rahat ve güzel bir araca bineyim. Yıllar geçse de aracımın özellikleri geri kalmasın ve 5-10 yıl bineyim diyorsanız dediğim gibi Highline Golf sizi çok mutlu eder diye düşünüyorum. Çünkü makyajlı kasa ile makyajsız kasa arasındaki fark yok gibi bişey.

    Bu sebeple aracın iç donanımı ve koltukların vs. kalitesi daha önemli keza ekranı. Bu yüzden siz bence çok düşünmeyin kazasız belasız kondisyonu iyi Golf'ü alın. İleride hem elden çıkarmanızda daha kolay olur Highline'yi:)
  • V40 bakabilirsiniz. Highline'a boşlayn demeye başlarsınız sonra.
  • Hocam iyi araştırın. Bizde b 8.5 a4 var. B8 ile arasında ciddi yalıtım ve yol tutuş farkı var, tasarımda ise farlar, direksiyon ve vites topuzu dışında fark yok. Bazen makyaj fark yaratabiliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.