Şimdi Ara

hintli mahindra satışa sunulmuş (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
0
Favori
57.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • goa lar kapalı kasa pick-up diye geçer ticariye öyle girer..

    ikincisi bu araçlar sağlam taş gibi araçlardır ama arkadaşların sanırım anlayamadığı şu yada anlaşamadığı şey şehir jeep leriyle yani asfalt jeepi denen x5 q7 cayenne v.b tarzı jeeplerle gerçekden arazide toprak bataklık dağda taşda gidicek jeep leri ayırt edemiyorlar..

    bu da pek çok arkadaşın suv klassmanındaki bilgisizliğinden kaynaklanıyor.. offroad taşıtlarına ve yarışlardaki araçlara bakarsanız dikkat ederseniz araçlar mümkün mertebe teknolojiden arındırılmış şekild eüretilen araçlardır.. bir roolcage ve bir motordan ibaret araçlardır böylece sorun çıkarma olanağı minumuma inmiş olur.. bu gün sanayiye bir gidin servislerde arızalar yüzünden gelen araçların çoğu elektronik yada donanımsal arızalar yüzünden ordadırlar..

    gerçek dağda taşda bataklıkda çamurda gidicek bir jeep tabiki mümkün mertebe motoru dışında teknolojisi az olarak üretilmeye bakılır.. bu mahandrayı maruz görürmü görmez tabiki mahandranında şehir tarzında en azından 4 airbag 1 abs dijital klima gibi basit unsurları aracına koyması gerekir.. bunlar oldumu zaten sizin aksesuar donanım dediğiniz şeyleri kendinizde yaparsınız
    takarsın bir alarm o alarm la beraber follow me home özelliği cam ların otomatik inip kalkma özelliği falan filan gibi bir sürü özellik gelir.. far sensörü yağmur sensörü deri ısıtmalı koltuk istenirse bir motor sesi izalasyonu xenon farlar gibi şeyler sonradan sizlerde takabilirsiniz bunlar büyük paralar değil zaman içinde yaparsınız ufak ufak..

    goa modeli güzel fiyatına göre 2.6 araç alıyorsunuz donanımı bir kenara koyun bana 2.6 40 bin tl ik bir araç kaç kişi gösterebilir hemde jeep suv klassmanında yani.. mahindra hakkında benim bildiğim mahindratruckforum diye bir site var ve burada dünyadaki bütün mahindra kullanıcıları paylaşım yapıyor.. araçları gayet sağlam akarı kokarı yok şaşe eski tip şase olduğu için tamiri kolay ve sağlam..

    hindistan ingiliz sömürgesidir bir arkadaş demişki tata landrover ile jaguarı aldı evet doğru aldı hintliler ingilizleri bile geçdiler demiş orası yanlış tam aksine ingilizler hintleri kendi çin leri olarak kullanıyorlar ingilizler hayla sömürge ülkesi olarak kullanmakda hindistanı.. bu gün ingiltere ağır iş gücünü hindistandan ucuz iş gücüyle amorti etmekde.. mesela santrallerini ingilizler hindistana taşıdılar yani ingilterede birinin telefonunu öğrenmek için santrali aradığınızda bizdeki 118 80 gibi siz farkında olmadan hindistandaki bir santrale bağlanıyorsunuz ordan hintli santralciler ki hepsi çok iyi ingilizce konuşur sizi yönlendiriyor.. gene ingilteredeki pek çok ağır sanayi insan gücü gerektiricek işler için şirketler çin yerine hindistana kaymış durumdalar.. bu siyasi bir tavır ve duruş..

    tata ya gelirsek tata ne kadar hintli bir firma gibi gözüksede ben o firmanın kesinlikle yönetiminde başındaki karar merciğindeki insanların ingiliz olduğuna adım gibi eminim.. bu yüzden land rover jaguar gibi ingilterinin milli sayılabilicek markaları tataya satılmışdır.. yani ingilizin oyunu derler o misal ingiliz çok zekidir.. tatayı sömürüp tıpkı asırlarcana hindistanı sömürdikleri gibi tatanın parasını kullanıp kendi markalarına ar ge yapıcaklar geliştiricekler.. tata nın seçilme nedenide budur..

    mahandra ya geri dönücek olursak tekrar ben mahandra gibi markaların sıfırdan ar ge gibi bir aptallık yapıcağını düşünmüyorum kesinlikle bazı markaların eski teknolojilerini alıp yolu biraz kestirme yapıp o teknoloji üstünde kendi ar gelerini yapıyorlardır yani mahandranın üstündeki motor onlara ait bir motor değildir kesin büyük bir markanın bir zamanlar kullandığı bir motordur.. motorun eski teknoloji olması aslında bir yandanda iyi kendini ispatlamış sağlam bir motorsa sorun yok demekdir en azından sıfırdan bir motor tasarlayıp o motorun ilerde ne tür sıkıntılar kronik arızalar süprizler çıkarıcağını bilmeden o korkuyla yaşamakdan iyidir işlerini sağlama almışlar adamlar..




  • Mahindra'nın yeni distribütörü ENKA oldu...
    http://otolist.blogspot.com/2011/07/mahindrayi-kim-aldi.html




    Yerli Araç Kullan TÜRKİYE Kazansın.Bizim İnsanımız KAZANSIN.
    http://otolist.blogspot.com
    http://panorama24.blogspot.com
    http://otorama.blogspot.com




  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.