Şimdi Ara

HİREMCO X3 4A GÜNCELLEME SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
15.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Hiremco X3 uydu cihazım geceden beri uğraşıyorum. frekans değerlerini merihvideo sitesinde tarif edildigi gibi girdim. sinyal şiddeti 45 ve kanal araması yapmıyor. hiremco için herhangi bir güncelleme mi bekleniyor acaba. yoksa tarif edildigi gibi tüm tp listesini silip yeni frekansları girdim. fakat sinyal gelmiyor ve kanal taraması yapmıyor. bir tane bile kanal yok haliyle. hiremcolar için fikri olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SICAKBUZ34 -- 18 Eylül 2014; 11:05:26 >



  • SICAKBUZ34 kullanıcısına yanıt
    merihvideo sitesinden yazılım&destek bölümünden hiremco x3 için olan dosyayı indirip usb ile kurunca herhangi bir sıkıntı çıkmıyor
  • arkadaşım , hangi dosyayı indirmem gerekiyor. x3 için olan bölümde bildigim kadarıyla cihazın güncelleme dosyaları var. sıf türksat 4a geçiş için bugun bir dosya mı eklendi acaba. bir bilgin varmı. @metldlkl
  • Hocam sadece degerleri girmek yetmiyor.. Yeni bir uydu alici ismi girdigin icin anten ayarlarin sifirlaniyor.. O yuzden anten ayarlarina girip lnb ve diseq ayarlarini da yaptigindan sinyal seviyen yukselecektir..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı sorun bende de var. bugün toplam 5 uydu alıcısını türksat 4a ya sorunsuz geçirdim fakat evdeki kendi uydu alıcımda malesef sonuç hüsran. hiçbir kanalı bulamıyor ki sitesinden yazılımları da yükledim ama nafile. kendilerine ulaşmaya çalışmakta sonuç vermedi, sürekli meşgul:(
  • Hiremco Sınıfta kaldı.
    Chipbox kendi sitelerinde tarif edildiği gibi yaptım. Yeni kanalları buldu ama eski kanallar tarif edildiği gibi yapmama rağmen duruyordu ve listenin başından ortasına eski kanallar ortasından sonuna yeni kanallar.
    FX turbo ise tarif edildiği gibi yapmama rağmen olmadı. Sinyal ve kalite yarıda bile değil. Şimdi usb güncelleme dosyasıyla deneyeceğim.
    Sitelerinde tarif edilen yöntemlerle tam bir fiyasko.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cozebilen var mi. Cildiracagim iyi marka diye aldik bildigin muamma oldu yahu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iletişim adreslerine verdim veriştirdim. belki yeni bir çözüm yolu bulup bize dönerler.
    info@merihvideo.com.tr
  • Hiremco FX turbo hd de şu şekilde Yaptım
    Türksat'ın Tp listesindeki tüm tp tek tek sildim
    Sarı tuş ile siliniyor
    Aynı ekrandan çıkmadan yeşil tuş ile
    11844 2222 V tp yi ekledim
    Mavi tuş ile arama menüsünde network taramayı evet yaparak başlattım
    Kanallar geldi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende x2 kullanıyorum dun geceden beri ugrasiyorum afedersin 3 tane kiytorik menü var ama hic biri sinyali saglamiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yaptigim denemeler sonucunda basariya ulastim inşallah merihvideo sitesindeki manüel ayar talimatlarini yerine getirdikten sonraanten ayarı menüsüne girilip türksat 3a uydu sondaki anten ayarı ile aynı ayarı getirilecek eğer aynı ise ben kendi anten ayarı bilgimi resimler burada paylaşıyorum işine yarayacak arkadaşlar olabilir ancak bu ayarlar işe yaramaz adam 3 a ile 4 antin ayarlarınız aynı olsun
     HİREMCO X3 4A GÜNCELLEME SORUNU

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • çok saol exca kardeş, sayende bende çözdüm. işe yarıyor arkadaşlar, kesin bilgi yayalım:
  • HDMI girişli bir SD uydu alıcısı olan Hiremco X3'ü 5 yıldır memnuniyetle kullanmaktayım. 1 kere LNB girişindeki sıkıntıdan dolayı ( O da benim hatamdı girişe kabloyu takarken oynatmıştım) servise gitti o kadar. Dün Türksat 4A'ya geçince uzun süredir yapmadığım USB'den güncelleme yapmak istedim. En güncel olarak web sitesinden Hiremco x3 V.73'ü indirdim. Tüm flash diyerek yaptığım güncelleme sırasında %98'de takıldı. 5-6 dakika bu durumdayken Hiremco internet sitesine baktığımda Türksat 4A için Hiremco X2 V.74'ün yayınlandığını gördüm. Onu indirdikten sonra Uydu alıcısına yüklemek için, biraz da telaşla yapmamam gereken bir şey yaparak USB'yi alıcıdan çektim ve sonra uydu alıcısı hiç açılmadı. Hiç elektrik yoktu yani fişi prize taktığımda üzerinde hiç bir ışık vs. yanmıyordu. Bunu servise yaptırıp tüplü tv'de kullanmak istiyorum. Bu arada yeni bir HD uydu alıcısı alacağım. Bunu annem de kullanacağı için öyle çok detaylı bir şey almayı düşünmüyorum.

    Yeni HD uydu alıcılarından BOSS HD ile WORKER HD arasında ne fark vardır? HD ve SD Görüntü kaliteleri aynı mıdır? Aradaki 40 TL fark ne içindir? Bilgisi olan varsa paylaşırsa memnun olurum.

    Son olarak Hiremco X3'te sevdiğim bir özellik kumandadan 2 kanal arasında tek tuş ile gidip-gelebilme yapılmaktadır. Bu uydu alıcıların kumandasında da aynı özellik var mı? Yani tek tuş ile 2 kanal arasında gezinme fonksiyonu..

    Teşekkürler..

    http://www.hepsiburada.com/liste/hiremco-worker-full-hd-uydu-alicisi-ve-media-oynaticisi/productDetails.aspx?productId=evhiremworker&categoryId=155057

    http://www.hepsiburada.com/liste/hiremco-boss-full-hd-uydu-alicisi-ve-media-player/productDetails.aspx?productId=evhiremboss&categoryId=155057




  • Sorun devam ediyor ve çözemedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kırıp atmama ramak kaldı.
    Elle tp giriyorum yok, uydudan güncelliyorum yok
  • arkadaşlar x3 cihazıma 30 saat uğraştıktan sonra 4a kanallarını kurabildim sonunda. merihvideo sağolasın telefonlarını açık bırakıp kenara koymuş herhalde. internet siteleri 2 yıldır güncel değil. bir daha hiremcoya tövbe.
    pederdeki x1 cihazı tüm tp listesi ve uyduları silip yeni frekansı ekledim anında kuruldu. bendeki x3 ancak 30 saatin sonunda oldu. yine farklı bir şey yapmadım. tüm tp listesini önceki kanlları uçurdum. bende platform 2 v.66 kurulu sitelerindeki v.74 ü usb ile güncellemek istedim yeşil ekran geldi açıldı kapandı baktım v.66 yazıyor yine. bilemiyorum bu platform2 yazılımı v.66 da x3 için bir sorun olabilir. sadece yukarıda arkadaşın dediği gibi anten ayarlarındaki disegc1.0 yazan yerin yeni frekans girdikten sonra kullanım dışı olmuş olduğunu gördüm. onu giriş 1 olarak değiştirdim. sonra yeni tarama yaptım sinyal yüzde 90 seviyelerine geldi. 450 tane küsür kanalı buldu. yani çokda denilen dışında bir şey yapmadım.

    yeni uydu cihazı alacak arkadaşa acizane tavsiyem . tkgs destekli ( cihazın üzerinde amblemi varmış )bir cihaz alman. henüz 3 firma ve 8-10 tane cihaz onay almış. istersen bir iki ay daha sabret. biss şifreleme , usb girişi ,
    hdmi girişi , en az 400 mhz , sti işlemci , en önemlisi uydudan güncellemeli , 2014 sonrası üretimli bir cihaz almanı tavsiye ederim. bende takipteyim. smart tv aldım halen sd x3 kullanıyorum. bir kaç ay bekleyip tkgs uyumlu bir cihaz almak istiyorum. son olarak bildigiğim kadarıyla kurtarma yazılımı ile usb veya rs32 kablo ile cihazı açabilirsin diye biliyorum.




  • Merhaba Arkadaşlar,
    Güncel fabrika ayarlarına dönüş'ü tıklayıp formatlayın. Sonrada hiremconun kendi sitesinden 0.74 versiyon yazılımı yükleyin. İki günlük eziyet otomatik olarak bitiyor.
    Herkese iyi seyirler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zil_zurna

    Merhaba Arkadaşlar,
    Güncel fabrika ayarlarına dönüş'ü tıklayıp formatlayın. Sonrada hiremconun kendi sitesinden 0.74 versiyon yazılımı yükleyin. İki günlük eziyet otomatik olarak bitiyor.
    Herkese iyi seyirler.

    merhaba kardes. bu soylediginiz iki seyi yapmak zor degil.. 1)fabrika ayarlarina donus yani format 2) v74 yazilimini usb ile TUM KOD olarak flashlamak..

    peki ondan sonrasi?

    simdiden tesekkurler
  • Emrah_Tr kullanıcısına yanıt
    Geriye bir şey kalmıyor zaten.
    Recever kendini kapatıp açtığında kanalların hepsi otomatik olarak geliyor. İki gündür yaşadığım eziyeti düşününce insan gerçekten şaşırıyor ...
  • TÜRKSAT 4A UYDU GÜNCELLEMESİ DETAYLI + RESİMLİ ANLATIMI - AYARLARI - PÜF NOKTALARI

    1) Eski Tip Uydu Alıcı Resimli Anlatımı
    2) Yeni Nesil Full HD Uydu Alıcı Resimli Anlatımı
    3) Smart TV Dahili Uydu Alıcı Resimli Anlatımı eklenmiştir !

    www.tinyurl.com/Turksat4Arehberi

     HİREMCO X3 4A GÜNCELLEME SORUNU




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.