Şimdi Ara

HIRSIZI DİRİ DİRİ YAKTILAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kapkaç ve hırsızlıktan bıkan Ekvator'da öfke patlayınca bu vahşet görüntüleri ortaya çıktı.


    Meksika'da silahlı sivillerin sokağa inip kapkaç çetelerinin peşine düşmesinin ardından bu kez de Ekvador'da benzer bir girişim yaşandı. Halk bir hırsızı diri diri yakmak istedi.

    Her gün suç oranları artan Latin Amerika artık sivillerin suçlu gördüklerine ceza verdiği bir bölge haline gelmeye başladı. Meksika'da polisin kapkaç çetelerine karşı hiçbir varlık gösteremediğini bahane ederek eli silahlı sivillerin güvenliği üstlenmesinin ardından bu kez de Ekvador'da benzer bir girişim patlak verdi.

    10 yıl önce yüzde 0.29'luk suç oranıyla Latin Amerika'nın en az suç işlenen ülkesi olan Ekvador'da ekonomik krizin ardından özellikle köylerde nüfusunun yüzde 30'u açlık sınırında yaşamaya başladı. Bu da suç oranlarının yükselmesine sebep oldu. Güvenlik güçlerinin yetersiz kalması nedeniyle suçluya cezayı veren de halk oluyor. Başkent Quito'da halk bir hırsızı önce çarmıha gerdi, sonra da diri diri yakmak istedi. Araya giren bir rahip ateşi söndürerek hırsızı polise teslim etti.







  • ah be rahip ne karışırsın sen olaya
  • Ya bırak yaksınlar yaaa.... Hatta cesedi de getirip Taksim meydanında sallandırsınlar Bizim millete de ibret olsun

    Mesela bugün de 3 yaşında bi erkek çocuğuna 15 yaşındaki bi abaza tecavüz etmiş. Halk linç etmeden polis kaçırmış. Abi ne kaçırıyosunuz.... Bırakın kafasını koparsınlar. O kafayı da Taksim meydanına getirsinler hatta...








    Ya valla sinirlendim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.