Şimdi Ara

Hisense, kullanılmadığında sanat eserine dönüşen 4K QLED TV'yi tanıttı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (3 Mobil) - 6 Masaüstü3 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hisense, kullanılmadığında sanat eserine dönüşen 4K QLED TV'yi tanıttı
    Hisense, kullanılmadığı zaman dijital bir sanat eseri olarak ikiye katlanacak şekilde tasarlanmış mat televizyonunu tanıttı. Hisense CanvasTV, tanıdık bir konsept; Samsung’un The Frame TV modeline çok benziyor ancak önemli bir fiyat farkı var.



    Ayrıca Bkz.Xiaomi, 100 inçlik devasa ekrana sahip Redmi MAX TV'yi tanıttı: İşte fiyatı



    Samsung The Frame'e en iyi alternatif



    Hisense CanvasTV, 55 inç ve 65 inç olmak üzere iki seçenekle geliyor. Fiyatları sırasıyla 999 dolar ve 1.299 dolar. Kıyaslama açısından, Samsung The Frame’in fiyatı 1.499 dolardan başlıyor. Daha uygun fiyat etiketine rağmen CanvasTV, daha pahalı rakibi gibi parlama önleyici teknolojiye sahip 4K QLED ekrana sahip. Aynı zamanda 144Hz yenileme hızı, ortam ışığı uyarlaması için RGB sensörü ve çok kanallı 2.0.2 surround ses ile geliyor.



    CanvasTV, soyut, modern ve rönesans tarzlarını içeren -önceden yüklenmiş- sanat eserleriyle gelir. Ayrıca uzaktan kumandadaki Sanat Modu tuşuna basarak TV’nin sanat eserlerini veya fotoğrafları göstermesini sağlayabiliyorsunuz. TV, odadaki insanları algılayan, kimse olmadığında kapanmasını sağlayan bir hareket sensörüne sahip.



    CanvasTV, duvara montaj aparatı ve tik ağacından çerçevesiyle gelir. Alternatif olarak beyaz ve ceviz çerçeve ayrı olarak satılıyor.



    LG, bazı TV’lerinde sanat eserlerinin (NFT’ler dahil) gösterilmesine olanak tanıyan benzer bir Galeri Modu sunarken, diğer akıllı TV üreticileri galeri uygulamaları sunuyor. Hisense CanvasTV, sanat eserlerine ilgi duyanların şu anda -Amerika'da- bulabileceği en uygun fiyatlı televizyonlardan biri.




    Kaynak:https://www.hisense-usa.com/newsroom/introducing-canvastv-where-art-meets-entertainment-to-transform-living-spaces







  • Hisense marka çok sağlam bir firma bilmeyenler için söyleyeyim. Bu firma daha ülkemize yeni giriş yaptığı zamanlar bir tane full HD 82 ekran TV almıştık 15 yıl kullandık onu 15 yıl sonra bile hala sapa sağlamdı. ikinci elden başkasına sattık sırf Smart TV almak için. çok kaliteli bir firma
  • İyi de... Durduğu yerde elektrik yakıyorsa kalsın o iş. Ne zaman ki e-ink gibi enerjisiz olur o zaman tamam.
  • Hisense marka çok sağlam bir firma bilmeyenler için söyleyeyim. Bu firma daha ülkemize yeni giriş yaptığı zamanlar bir tane full HD 82 ekran TV almıştık 15 yıl kullandık onu 15 yıl sonra bile hala sapa sağlamdı. ikinci elden başkasına sattık sırf Smart TV almak için. çok kaliteli bir firma



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stoneiron04 -- 4 Mayıs 2024; 21:58:36 >
  • E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt
    İşte aranan kan.
  • Saçma. Philips'te var o tarz hemde yıllardır.
  • Beğendim.
  • capo di capi kullanıcısına yanıt
    philips kullanıyorum ambilght bambaşka birşey . 55pus8508
  • şuanda en sağlam tvleri lg yapıyor

  • Fiyatına göre özellikleri çok iyi
  • Bu marka satışı var mı? Mini led serisi u8 modeli?
  • Ben kullanılmadığında drone görüntüleri açıyorum müzikli bayağı ortam şenleniyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Stoneiron04

    Hisense marka çok sağlam bir firma bilmeyenler için söyleyeyim. Bu firma daha ülkemize yeni giriş yaptığı zamanlar bir tane full HD 82 ekran TV almıştık 15 yıl kullandık onu 15 yıl sonra bile hala sapa sağlamdı. ikinci elden başkasına sattık sırf Smart TV almak için. çok kaliteli bir firma

    Saturn (Media Markt) anadolu grup le anlaşıp eskiden hisenseyi Türkiyede baya satmıştı.


    Sonra daralan pazar , hisensenin reklamlarının yeterli olmaması , şuanki gibi vlogırların çok olmayışı gibi çoğu etkenden dolayı pazarda tutunamadı.



    Zaten sonraki dönemlerde Panasonic de ülkemize veda etti. Sony gitti , philips tv bölümü satıldı derken. öyle gitti..

  • Bunun zaten yapılmışı var halihazırda bir LG - Samsung varken hisense çok zor.

  • hisense in uygun fiyata cok kaliteli televizyonlari var. turkiyede bulabilseydim hemen alacaktim. bildigim kadariyla su an turkiyede satan bir yer yok
  • Hisense ABD'de en çok satan Tv markası olup çin firmasıdır. LG-Samsung'un yarı parasına, üçte birine aynı özellikli TV satar. Fiyata çok önem veren ortalama abd tüketicisi de 1500-2000 dolara iyi tvleri alacağıma 600-800 dolara hisense alırım, bozulsa bir daha alırım der. Bu seri de samsung the frame serisinin taklidi olmuş.

  • Televizyon için elbette panel en önemlisi ama ucuz olacak diye diğer bileşenleri es geçtilerse o zaman iş yaş. Anakarttaki bir direnç yandı mı bozuldu televizyon. Elbette bu diğer markalarda da oluyor ama dayanım zamanı önemli. Benim emekli edip yan odaya koyduğum LG televizyonum geçen gün 11. yılında bir direnci yandığı için görüntü vermemeye başladı. Ucuz yollu hallettik tabii ama 3. veya 4. yılında esas TV bu iken bu sorun yaşansaydı daha can sıkıcı olurdu.

    Özetle konu elektronik olunca İçerideki aktarım kablosunun kalitesine kadar her nokta önemli.


    TV, rekabetin yoğun olduğu bir sektör. Eğer "aynı özellikler" olduğu söylenerek çok düşük fiyata veriliyorsa ben çok güvenmem açıkçası. Elbet piyasaya girmek için daha düşük fiyatlar ortaya konulur ama bu oran ne kadar büyük ne kadar kabul edilebilir ona da bakmak lazım.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.