Şimdi Ara

Hitman: Absolution (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
1
Favori
27.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • YAA BEYLER OYUNDA İÇGÜDÜ İLE TANINMAMAK İÇİN KAFA EĞME NASIL YAPILIYOR :D NOT: [ LÜTFENNNNNN ]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Vampire Diaries -- 6 Şubat 2015; 22:50:36 >
  • seviyorum hitmani. iyiydi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .::HANDSOME::.

    seviyorum hitmani. iyiydi

    ps4 e geliyor sandım konuyu görünce
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bocekgrafik

    Bak bu mesajım, Silverballer'ları almaya çalıştığımız ve kızla atış yarışmasının olduğu bölüm hakkında oyunun diğer konusuna yazdığım mesaj. Umarım istifadeli olur.


    quote:

    Orijinalden alıntı: bocekgrafik

    Oyuna başlarken elinde olan tabanca hedefi tutmuyor. En rahatı, dükkandaki şarjörlü tabancalardan birini kullanmak. Sigortaya yakın yerdekiler mesela. Ya da silverballerın olduğu yerin hemen karşısındaki otomatik tüfekleri kullan ama fareyi basılı tutmaman, tek tek atış yapman gerek. Hedeflerin kafalarına denk getirip içindeki tahtayı çevirttiğinde 20 puan veriyor. Tek tek denk çıkan tahtalardan sonra bir anda çıkan 4-5 tanesini birden kafadan vurmak için içgüdüyü kullan ama sadece çoklu denk gelenlerde kullan ki en son 6 tane birden hedef çıktığında içgüdünü de kullanabilesin. O şekilde rahat geçersin.

    Benim rekorum 900 puanın üzerindeydi.

    * * *

    Ya da onunla hiç uğraşmadan da silahı almanın yolu var. Bölüm başladığında silverballer'ın yanına git ve adamların diyaloglarının bitmesini bekle. Kadın gelecek ve onunla adam arasındaki diyloğun da bitmesini bekle. Kadının konuştuğu adamın ordan çıkmasını bekle. Sonra, o adamın çıktığı yere gir ve duvar kenarında bulunan kartı alıp kapıdan içeri gir. Merdivenden çıkma. Sağdan ilerle ve kapıdan çık. Çömel ve sol taraftaki siperden ilerle. Sola döner dönmez sol duvara yakın dur ki seni farketmesinler. 20 metre kadar ileride sağda çelik bir kapı göreceksin. Oraya az önce aldığın kartı kullanarak gir. İçerideki makinalı tüfeği, delili ve not kâğıdını alıp çık ve yine sağdan ilerle. Siperin ilerisinde karzoyu bulacaksın. Silahları kullanmayacaksın. Sadece yerini bil diye yazdım. Sonradan zevkine kullanırsın-kullanmazsın; o senin bileceğin iş. Ardından, aynı şekilde geri gel ama bu sefer çıktığın kapıdan girmek yerine tersine yöne, yani adamların atış yaptığı yere space ile sırtını dayayıp ilerle. Duvarın sonuna geldiğinde elinde pompalı olan ve kafayı cücelerle bozmuş sıyrık biri var. Görevlinin onun yanına gelmesini bekle ve farkedilmeden, hızlıca odaya gir. Kapıdan geçer geçmez sağ tarafa dönüp space'e basıp sırtını yine duvara ver ki işini garantiye al. Bunları yaparken sürekli çömelerek hareket edeceksin. Ayağa kalkma yani. Az önce aldığın not kâğıdındı kasanın şifresi vardı. Girdiğin yerdeki kasayı aç ve anahtanı al. Bu anahtar silverballer'ın kutusunun anahtarı. Tam arkana dön ve ordaki havalandırma deliğinden geçip diğer taraftan çık. Silverballer artık senin. Bu yöntemle en zor modda bile oynayıp en yüksek puanı alabilirsin. Ama bütün görevleri tamamlamış olman gerek.

    F1'e bastığında görevler var hani. Ordakilerden biri de, az önce o çelik kapılı yerden aldığın otomatik tüfekle kızı geçmek. Dexter'ın silahıydı sanırım o. Anahtarla silverballer'ı almak yerine o silahla kızı atışta geçersen o görev açılır. Bütün bölümler için her bir görevi açmak, + % 5 puan yapıyor. Görevlerin bazıları için açıklama olmadığı için nasıl yapılacağını bulmak işkenceye dönebiliyor. Ben % 80-85 kadarını kendi m çözdüm ama çözemediklerim için nasıl yapılacağına videolardan baktım. Öylesine karmaşık ki bazıları. Ya tesadüfen bulacaksın, ya da videosuna bakacaksın. Diğer türlü, açıklama olmadığı için nasıl yapılacağını bulmak imkânsız. Mesela Blackwater Parkı'nda sanırım 22 görev var. Bunların tamamını yapıp bölümü bitirmen demek, aldığın puanın % 110 fazlasını almak demek. Puanı önemsersen bunu yaparsan ama önemsemezsen yapmana gerek yok.

    Ama ister puana oyna, ister sonuca; oyunun temeli, görevleri farkedilmeden yapmak üzerine kurulu. Çatışmak bir seçenek ama kötü bir seçenek yani. Düşün ki, herhangi bir bölümü, sadece hedef ya da hedefleri öldürerek ve farkedilmeden bitirdin. İşte Hitman'deki olay bu.


    Hocam ben tam tersi istikamette yaptım dedikleriniz. Hani şu havalandırmanın olduğu odada 2 tane polis var, atış yapıyorlar. Önce o odada atış poligonunun olduğu yere bir tane şişe fırlatıp 2 polisin dikkatini oraya çektim ve o esnada arkalarından geçip havalandırmadan müdürün odasına girdim. Odada biraz saklandıktan sonra müdür odaya geldi, müdürü boğarak öldürdüm ve üzerindeki kasa anahtarı ve not defterini falan aldım. Ben bu şekilde yaptım.

    Ama bu oyunda sizin dediğiniz gibi sessiz bitirebilmek için bölümün her kısmını ezbere bilmek gerekiyor bence yani bir bölümü 1. defa oynayışta sessiz bitirmek bence imkansız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaplıBardak -- 4 Mart 2016; 19:08:05 >




  • Oyunu 2013 senesinde PS3 için kutulu almıştım oynamak hiç kısmet olmamıştı.
    3 gün önce kutusumdam çıkardım ve oynamaya başladım şuan yıllarca neden oynamadım diye hala kendime kızıyorum tek kelimeyle efsaneee oyun yapmış adamlar helal olsun.
    Yanılmıyorsam 20 bölümlük hikayede. 14. sü olan mahkemeli bölümdeyim şuana kadar hikaye içime işlemiş durumda, grafikler filan ps3 şartlarında en üst seviyelerde zaten yapımcı ve geliştirici takdire şayan

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.