Şimdi Ara

Hitman III (Çıktı) [PC ANA KONU] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
3
Favori
5.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Oyunu Game Pass üzerinden oynadım. Kısa ama güzel bir oyundu. Hikaye daha sürükleyiciydi. Grafikler yeterli düzeyde. Mekanlar da güzeldi. Benim için çerez niyetine eğlenceli bir oyun serisi Hitman. Tavsiye ederim. Hitman III (Çıktı) [PC ANA KONU] 

  • Steamde hitman 1 gold, hitman 2 var. Steamden hitman 3 indirerek ilk oyuna erişim sağlayabilir miyiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Epic Games'te Hitman 3 ana oyun ücretsiz sanırım onu satın aldığımı hatırlamıyorum ama kütüphanemdeymiş.


    Şimdi sorum şu; sadece Hitman 3 içindeki yeni bölümleri oynayabilmek için hangi paketi almalıyım? Kozmetik paketleri, Hitman 1 ve 2 görevlerini almak istemiyorum onlara Steam'da zaten sahibim.





    2 farklı Deluxe paketi var aşağıdaki hangi paketleri alırsam yeni bölümleri oynayabilirim?


    Hitman III (Çıktı) [PC ANA KONU]


    Bir de bu var Hitman 3'ü yükseltecek diye uyarıyor sepetteyken.


    Hitman III (Çıktı) [PC ANA KONU]




  • Hitman World of Assasination paketini geçen seneki son büyük Epic indirimlerinde 100 TL gibi bi fiyata almıştım. 19 saat sonunda 3 oyunu da bitirdim ve diyebilirim ki Hitman serisini özlemişim ya, çok iyi geldi. 2007-2008 gibi ilk 4 oyunu art arda bitirmiştim ve özellikle Contracts ve Blood Money’den büyük keyif almıştım. Absolution daha sinematik, hikaye odaklı ve çizgisel yapısıyla genelde oyuncuları ikiye bölmüştü. Ben Absolution’ı seven ve oyundan eğlenen taraftaydım ama seriye yakıştırmayanları da anlayabilmiştim. Bu son üçleme ise özüne dönmüş ve bana kalırsa serinin en keyifli oyunları olmuş. Blood Money havasını fazlasıyla barındırıyor.


    Normalde incelemelerimde oyunların önce pozitif sonra da negatif yanlarından bahsederim ama 3 oyun da temelde aynı dinamiklere sahip olduğu için kendi içlerinde ayırmadan genel konuşacağım. Üç oyun içinde aldığım keyfe göre iyiden kötüye sıralamam 3 > 2 > 1 olur. Üçüncü oyunun benim nazarımda en iyisi olma sebebiyse; hikayenin ilk iki yapıma göre daha heyecanlı ve sürükleyici olması, bölüm tasarımlarının daha keyifli, göz alıcı olması ve ilk 2 oyuna göre oyuncunun daha az elinden tutan, daha yaratıcı bölümlere sahip olması. İlk oyunun Paris defilesi bölümü tüm seride en beğendiğim 3 bölümden biri olabilir. Sapienza da gayet iyiydi fakat ondan sonra finale kadarki hiçbir bölümden pek etkilenmedim. 2 ve 3’te ise beğenmediğim bi bölüm olmadı ama 2’de sinematiklerin animasyon değil de görseller üstüne diyalog şeklinde olması ve 1-3’e göre daha kısa süresinden dolayı 3-2-1 şeklinde bir sıralama yaptım.


    Onun dışında oyunların genel yapısından bahsedecek olursam, aslında klasik Hitman işte. Hedefleri istediğiniz şekilde öldürebiliyorsunuz. Opportunities denilen bi şey eklenmiş, hedefi öldürme yolları oluşturuyor. Ben çoğunluğun aksine bunu sevdim çünkü hedefleri 2 boyutlu sıradan kişilerden daha içi dolu, yaşayan bir hale getiriyor. Kendileri hakkında daha fazla bilgi edinip canlı bi dünya oluşturma işlevi görüyor bence. Biraz fazla elden tutuyor ama ayarlardan bu seçeneği on değil de minimal tutarsanız tam olarak önceki oyunlardaki deneyimi vermeyi başarıyor. Oynanış zevkli ve çeşitli, grafikler gayet hoş. Yaratılan atmosferler harika. Optimizasyonu yağ gibi. Yapay zeka maalesef çok iyi değil. Aksiyonu ve çatışma hissiyse beklemediğim kadar başarılı. Oyunu bitirdikten sonra öyle eğlencesine denemek için 1-2 bölümde herkese sıka sıka ilerledim ve tahmin edebileceğimden çok daha fazla keyif aldım. Özellikle vuruş hissi bu kadar az ateş ettiğiniz bir oyun için baya başarılı olmuş. Tabii ilk oynanışta kimseye böyle ilerlemesini tavsiye etmiyorum :)


    İşte böyle. Özellikle Blood Money sevenlerin son derece beğeneceğini düşündüğüm yapımlar olmuş bu üçleme. Hitman serisiyle aranız yoksa bile eğer gizlilik oyunlarını (veya başka oyunlardaki gizlilik sekanslarını) seviyorsanız Hitman WOE’yi gönül rahatlığıyla tavsiye ederim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.