Şimdi Ara

HITMAN III [PLAYSTATION 5 ANA KONU] / OCAK 2021 (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
5
Favori
7.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • papadoc. kullanıcısına yanıt

    Orada konuştukları şey Deluxe paket. "HITMAN World of Assassination Deluxe Pack"


    Hitman World of Assassination'ın "Deluxe" DLC'si. Yani onu kendin DLC olarak da alabilirsin. Kutulu Hitman 3 alınca sana düz Hitman World of Assassination olanını bedava vermiş olacak. Deluxe'yi kendin alman gerekiyor.


    Sen diyelim ki kutulu Hitman 3'ü almadan direkt HITMAN World of Assassination'ı alsan bile Deluxe paketini ayrıyetten alman gerekiyor. İçerisinde Deluxe yok. Tabii istersen. Ayrı satılıyor, oyunun kendisi değil o. World of Assassination'ın DLC'si.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 22 Ekim 2023; 17:32:25 >
  • Venomstr kullanıcısına yanıt
    Valla hocam hitman hitman 2 ve 3 cüyü hepsini oynamak için son çıkanı kutulu sipariş verdim. Şimdi hitman 3 alıp yükseltiriz bu sefer 1 ve 2 yi oynatmaz. Biraz araştırdım kutunun içinde key veriyor galiba oda tek kullanımlıksa benim işime yaramaz değmez.hem taksit te yaptım daha rahat oldu benim açımdan öbür türlü hepsi elden istiyor kimse param güvende ile satmıyo

    HITMAN III [PLAYSTATION 5 ANA KONU] / OCAK 2021



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi papadoc. -- 22 Ekim 2023; 17:35:44 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • Hitman World of Assassination - 'The Drop' Mission Briefing | PS5, PS4 & PSVR Games


    HITMAN III [PLAYSTATION 5 ANA KONU] / OCAK 2021PlayStationyoutube
    https://www.playstation.com/en-us/games/hitman-3/ A new Elusive Target mission for HITMAN World of Assassination releases today featuring DJ and actor Dimitri Vegas. This is your chance to Drop the Final Beat, in this limited-time mission #ps5 #ps5games #ps4 #ps4games #psvr #psvrgames #hitman Rated Mature
    https://www.youtube.com/watch?v=Zgv5x10rB8M
  • Hitman World of Assasination paketini geçen seneki son büyük Epic indirimlerinde 100 TL gibi bi fiyata almıştım. 19 saat sonunda 3 oyunu da bitirdim ve diyebilirim ki Hitman serisini özlemişim ya, çok iyi geldi. 2007-2008 gibi ilk 4 oyunu art arda bitirmiştim ve özellikle Contracts ve Blood Money’den büyük keyif almıştım. Absolution daha sinematik, hikaye odaklı ve çizgisel yapısıyla genelde oyuncuları ikiye bölmüştü. Ben Absolution’ı seven ve oyundan eğlenen taraftaydım ama seriye yakıştırmayanları da anlayabilmiştim. Bu son üçleme ise özüne dönmüş ve bana kalırsa serinin en keyifli oyunları olmuş. Blood Money havasını fazlasıyla barındırıyor.


    Normalde incelemelerimde oyunların önce pozitif sonra da negatif yanlarından bahsederim ama 3 oyun da temelde aynı dinamiklere sahip olduğu için kendi içlerinde ayırmadan genel konuşacağım. Üç oyun içinde aldığım keyfe göre iyiden kötüye sıralamam 3 > 2 > 1 olur. Üçüncü oyunun benim nazarımda en iyisi olma sebebiyse; hikayenin ilk iki yapıma göre daha heyecanlı ve sürükleyici olması, bölüm tasarımlarının daha keyifli, göz alıcı olması ve ilk 2 oyuna göre oyuncunun daha az elinden tutan, daha yaratıcı bölümlere sahip olması. İlk oyunun Paris defilesi bölümü tüm seride en beğendiğim 3 bölümden biri olabilir. Sapienza da gayet iyiydi fakat ondan sonra finale kadarki hiçbir bölümden pek etkilenmedim. 2 ve 3’te ise beğenmediğim bi bölüm olmadı ama 2’de sinematiklerin animasyon değil de görseller üstüne diyalog şeklinde olması ve 1-3’e göre daha kısa süresinden dolayı 3-2-1 şeklinde bir sıralama yaptım.


    Onun dışında oyunların genel yapısından bahsedecek olursam, aslında klasik Hitman işte. Hedefleri istediğiniz şekilde öldürebiliyorsunuz. Opportunities denilen bi şey eklenmiş, hedefi öldürme yolları oluşturuyor. Ben çoğunluğun aksine bunu sevdim çünkü hedefleri 2 boyutlu sıradan kişilerden daha içi dolu, yaşayan bir hale getiriyor. Kendileri hakkında daha fazla bilgi edinip canlı bi dünya oluşturma işlevi görüyor bence. Biraz fazla elden tutuyor ama ayarlardan bu seçeneği on değil de minimal tutarsanız tam olarak önceki oyunlardaki deneyimi vermeyi başarıyor. Oynanış zevkli ve çeşitli, grafikler gayet hoş. Yaratılan atmosferler harika. Optimizasyonu yağ gibi. Yapay zeka maalesef çok iyi değil. Aksiyonu ve çatışma hissiyse beklemediğim kadar başarılı. Oyunu bitirdikten sonra öyle eğlencesine denemek için 1-2 bölümde herkese sıka sıka ilerledim ve tahmin edebileceğimden çok daha fazla keyif aldım. Özellikle vuruş hissi bu kadar az ateş ettiğiniz bir oyun için baya başarılı olmuş. Tabii ilk oynanışta kimseye böyle ilerlemesini tavsiye etmiyorum :)


    İşte böyle. Özellikle Blood Money sevenlerin son derece beğeneceğini düşündüğüm yapımlar olmuş bu üçleme. Hitman serisiyle aranız yoksa bile eğer gizlilik oyunlarını (veya başka oyunlardaki gizlilik sekanslarını) seviyorsanız Hitman WOE’yi gönül rahatlığıyla tavsiye ederim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • psycho90 kullanıcısına yanıt

    Ben Absolution’ı sevenlerdenim, hatırlıyorum da oyunun lansmanın da kullandıkları “The Original Assassin” mottosu ile zamanın da Assassin's Creed’e iyi laf çakmışlardı.

    Kişisel bir kontrat, diye başlayıp hikaye ve sunum olarak hakkını vermişti Absolution.. Ama Blood Money severler mutlu olmadı. Onların görmek istediği Hitman oyunu bu değildi.

  • Szeth-son-son-Vallano kullanıcısına yanıt

    Ben seriyi sevsem de öyle azılı bi hayranı olmadığım için Absolution’ın o hikaye sunumu ve bölüm tasarımları hiç rahatsız etmemişti beni. Zaten yaratılan o senaryoyu klasik Hitman oynanışına entegre etmek zor olurdu bence. Bir de yanlış hatırlamıyorsam seride Türkçe dil desteğiyle çıkan tek oyundu Absolution


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • psycho90 kullanıcısına yanıt

    Absolution’ın Türkçe dil desteği ile gelmesinde, Hakan Abrak’ın payı çok büyük. Kendisi o dönem IO Interactive de Absolution’ın baş yapımcılarından birisi idi.

    Oyunun Açılış/Kapanış jeneriğinde dikkatli gözler ismini fark etmiştir, Sonradan ayrılıp Unity tarafına geçmişti. Absolution ilk ve son Türkçe Hitman oyunu oldu. Çıkış yaptığı yılı da düşünürsek Absolution’ın Türkçe gelmesi büyük olaydır.


    Edit; Sonradan Unity tarafına geçen isim Ulaş Karademir, kendisi o dönem IO Interactive’in oyun moturu olan Glacier’ın ekibinde yönetici idi. Oyunda İki Türk olunca karıştırmışım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Szeth-son-son-Vallano -- 30 Mart 2024; 11:28:13 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.