Şimdi Ara

hız 2mbiti geçmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • uzun süredir türknet abonesiyim. daha önce adsl deyken sürekli kopmalar yaşıyordum 1 ay boyunca bir çözüm bulunamadı. sonrasında yeni modem alıp bir de vdsl denemek istedim. 3 ay oldu bi sıkıntı yoktu stabil 35mbit hız alıyordum. bu hafta itibari ile hızım en fazla 20mbit oluyor. akşamları 7den sonra ise 2mbiti geçmiyor malesef. türknet sonrasında youtube, netflix ve beinsporta da para ödüyorum. fakat türknet sayesinde hizmetlerin karşılığını alamıyorum. 25 şubatta kayıt oluşturdum ama 2 gün boyunca otomatik mesaj gönderdiler sonrasında hız testlerimi gönderdim. 2 gündür cevap yok. hız testi sonuçlarımı burda da paylaşıyorum.

    hız 2mbiti geçmiyor
    hız 2mbiti geçmiyor

    destek kayıt numaram 31194126



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan0064 -- 1 Mart 2020; 20:4:41 >







  • Merhaba, arızanın bir an önce çözümlenmesi için teknik ekiplerimize bildirimde bulundum. Arkadaşlarım en kısa süre içerisinde sizinle iletişime geçecektir.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    sonuçları göndereli 4 gün geçti. hiçbir değişiklik yok. 1mbit bağlantı hızıyla internete bağlanmaya çalışıyoruz
  • furkan0064 F kullanıcısına yanıt
    Merhaba, kaydınız ile ilgili incelemeler bugün tamamlanmıştır. Arkadaşlarım SMS olarak bilgi vermiş. Verilen bilgiyi bende paylaşmak isterim.

    "Network birimleri hattınızın kontrolünü tamamlamışlar. Testi yaptığınız sırada hızınızı etkileyecek herhangi bir sistemsel sorun bulunmamıştır. Sinyal değerleri iyi bulunmuş. Donanımsal destek almanız gerekebilir. Farklı bir modem ile de deneme sağlamanızı rica ederiz. Modem ve bilgisayar kontrolleri yapılmalı. Aynı sorunu tekrar yaşadığınızda modemi resetleyerek tekrar kurmanızı ve DNS, IP ayarlarının otomatikte olmasını ayrıca kullandığınız internet tarayıcısının geçişini ve çerezlerini temizleyerek denemenizi rica ederim."
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    kontrolleri muhtemelen gündüz vakti yaptınız. akşam saatlerine kadar zaten bir problem olmadığını belirtmiştim. gündüz düzgün çalışan modem/pc her akşam bozulması tesadüf olsa gerek. en iyi karar başka bir internet sağlayıcı şu durumda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.