Şimdi Ara

Hız Koridoru Zamanlayıcısı ile otoyollarda ceza yemeyin (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
2
Favori
6.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheStarBox

    Bu nedir ya? Siz milletle dalga mı geçiyorsunuz? İşte sizin gibi sorumsuz insanlar yüzünden bizden bir BK olmuyor!

    Devletin insanları korumak için yaptığı yasayı delen aplikasyonun reklamını yapmak nasıl bir mantık içerebilir!?

    Bu arada çok saçma bir uygulama olmuş.Ceza yememek için napicaksiniz zamanı tutturmak için sağa çekip beklicekmisiniz?



    Bayagi konustuk hocam napacaklarini. Biri tesise girsinler diyor. Ben de diyorum ki saga cekip horon tepsinler. Oooo nasi kandirdik ama diye.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • LambayaFunfDe kullanıcısına yanıt
    Otoban da 200 diye birşey yok. Eğer hız yapmak istiyorsan formula pistlerinde para ödeyerek tatmin olabilirsin. 200 ile giderken tepki vermeye süren kalmaz. Ama 120 de az otoban için şahsen. 130 dahaantikli ve daha güvenli diye düşünüyorum. Çok yavaş gidilmesi de tehlikeli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • d35u D kullanıcısına yanıt
    İyi de, sorun sahip olduğumuz yolların kalitesizliği. Bu yüzden o sınırların kalması, hatta yer yer artırılması lazım görüşündeyim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ulfast


    quote:

    Orijinalden alıntı: BekirARSLAN

    Şu hız sınırına deli oluyorum arkadaş ya otobana para veriyorum 120 ile gidiyorum beleş yoldada 120 ye kadar çıkıyorum zaten

    Normal yolda 120 ile gitmek senin teroristligin

    Teröristlik? Arkadaşım %10 toleransla zaten 121 km hıza çıkıyorsun... 110-120 arası duble yol için ideal bir hız yeri gelir 80-90 da gideriz zaten sürekli 120 de gidemezsin kendini bilmeyen şoför gider!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amerikada hiz siniri olmayan yer var mi xD herifler hayatinda 180 felan hic yapmadilar belki :) corvet lambo ferro cekiyolar 120 ile felan gidiyolar adalet was here :)

  • umarım her araca takograf koyma zorunluluğu gelir. donanımhaber gibi bir sitede içeriği suç unsuru olan bir uygulamanın reklamı yapılıyorsa, çözüm için geç bile kalınmış. ben uyarı olsun diye şikayet ettim mesajı, cezaya gerek yok diye cevap geliyor. egmye şikayet etsem bir de onlar baksa; suç unsurunu gizlemeye yönelik bilişim uygulaması tanıtıp kişileri trafik suçu işlemeye özendiriyor diye. nasıl bir cevap gelecek.

    bunu kullanan birisi hız sınırını aşıp kaza yapsa; kendisine veya başkasına zarar verse sorumluluk alacak mısınız? sayfa tık alsın diye bu kadar mı umursamaz oldunuz?
  • Yorumlar müthiş, tam aradığımız mentalite.

    para veriyorum ne hız sınırı? keşke bütün yollarda birebir uygulansa, gün gelecek o da olacak çünkü bu kadar kötü araba kullanılan bir ülkeye bu kadar hız yapan araçlar fazla.

    Adam geçmiş sol şeride dibine yanaşıyor arabanın 7 tane üst üste selektör yapıyor, işte bu hasta ruh ben parasını verdim araba aldım sol şerit benim deyip iki saniye frene basıp orta şeride bile çekmeye fırsat vermiyor , nefes aldırmıyor, bir de bakıyor sol şeridi istediği sürede boşaltamayacak hemen orta şeride geçip makasa başlıyor. Sen iki saniye sabretsen zaten sana yol verecek araç, o araç orta şeride geçmeye kalkarken sen orta şeride geç ondan sonra gelsin kazalar, otobanda zincirleme kazalar böyle oluyor.


    Koyun güdemeyecek adamlara ehliyet verip araba satınca böyle oluyor. Umarım sınırlamalar ve cezalar artar, bir de cep telefonunla araç kullanma ve alkollü araç kullanmaya 10000 TL ceza kesseler içim soğuyacak.Hatta hapis cezası olsa daha da rahatlayacağım

    Alkole karşı değilim(alkollü araç kullanmaya , sorumsuz araç kullanmaya karşıyım) , parasını veriyorum benim hakkım diyenlere karşıyım.





  • Hız Koridoru Zamanlayıcısı ile otoyollarda ceza yemeyin

    Hız Koridoru Zamanlayıcısı ile otoyollarda ceza yemeyin




  • stasi kullanıcısına yanıt
    Almanyada otobanların belirli kesimlerinde hız sınırı yoktur ve otobanlar BEDAVAdır.

  • Bunun onlemi de eds sistemlerini artırmaktan geçer.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beetle Juice kullanıcısına yanıt
    Uygulama şimdilik YİD leri kapsamıyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • almanya da sanki tüm otobanlarda hız limiti yok gibi sallamayın.
    olan yerler de var, olmayanlar da var.
    sanırım seneye tüm otobanlarda olacak.

    http://www.sekizsilindir.com//2015/07/almanya-otoyol-hiz-limitleri.html
  • quote:

    Orijinalden alıntı: symbiat

    ehliyet verirken zeka ve ahlak gibi parametreler hesaba katılmadığından ( sonuçta araba sürmek için beyine gerek yok beyincik omurilik yetiyor....q) yollarımız şehir eşkıyaları aşırı hız meraklıları takip mesafesi diye öne koyduğumuz boşluğa kıran, trafikte telefonla oynuyan süzme .çları ile dolmuş durumda, zaten onlar sayıca üstün olduklarından ya onlara benziyor sizde eşkıya oluyorsunzu yada inatla kurallara ve isani değerler saygılı olup arabanızı akar yakıtınızı sabrınızı zamanınızı ziyan edip bide üstüne kuvvetle muhtemel kanser oluyorsunuz.... yok yok oluyorum... özetle kardeşim bizden hiç bir.... olmaz

    Türkiye'de adına trafik terörü denilen, görmezden gelinen, çözüm aranmayan ve her yıl binlerce masum insanımızı aramızdan alıp götüren "sistemsizliği" mükemmel şekilde özetlemişsiniz.

    Yetkililer dediğimiz ilgisiz memur zihniyetli kişiler, yetki sahibi olduğu kadar sorumluluk sahibi oldukları ve hatalarından dolayı hesap vermeye başladıkları gün belki bir şeyler değişmeye başlar. Yoksa sizin de dediğiniz gibi "bizden hiç bir.... olmaz"




  • Yahu otobana hız sınırına gerek yok. yollar o kadar kötü ki çok geçmeden zaten araba dağılacak korkusuyla 100 lere düşüyorsunuz.

    TEM de yapılan yama d100 de yok. d100 çok daha düzgün yol olarak.
  • Bu şekilde ortalama hız yöntemiyle kesilen cezada %10 tolerans var mı? Yani 130 la giderek otobandan çıktığımda ceza alırmıyım?

    Bu sistem mevcut durumu pek değiştirmemiş bir kaç gün önce anadolu otobanından ankaraya geçtim yine en sol şeride hiç çıkmadım, sol şeridin fatihleri 160 180 devam ediyorlardı.

    Tartışma içinse gönül isterki ülkemdeki herkes insancıl ve bilinçli araç kullansın, hız sınırı olmasın. Ama real durumda trafikte bulunanların durumu pek iç açıcı değil o yüzden bu uygulamaya karşı çıkmak istemiyorum. Ama bu 120 km nin değişmesi gerekebilir, 130 140 km hızlara da otobanın belli kesimlerinde güvenlik riski oluşturmadan çıkılabiliyor bana göre...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 gun once ankaradan istanbula gittim ertesi gun geri ankaraya dondum.Giderkende gelirkende hizli gittim ortalama hiz cezasi gelmedi henuz.
  • su asfalta kurdukları 2 demir halattan mı ölçüyorlar bunu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • - Bu uygulama yasayi delmiyor. Sucun tanimi bellidir. Baska bir acidan bakarsan hiz sabitleyicisi olmayan insanlari hiz sinirinda tutmaya calsiyor
    - Amerika'da saatte 70 mil siniri var. Saatte 120km'den daha yavas. Herkes ilk Almanya'yi gosteriyor ama her gelismis ulke Almanya gibi degil.
    - Amerika'nin otoyollari (hatta genel olarak yollari) cok da kaliteli degil. Turkiye'nin otoyollari cok daha kaliteli. Gerci orda dayanikli olsun diye altina demir de koyuyorlar ama yuzeyleri Turkiye'dekiler kadar pruzsuz degil

  • gelişmiş bir ülke (almanya) bulup işine gelen bir uygulamayı / kanunu / kuralı bulmak. güzel :).

    - arabalar gelişti hızlandı ancak insanlar darbeye karşı gelişmedi, aynıyız.
    - hızlı giden arabanın kontrolü zordur. sen çok,aşırı beceriklisindir 200km/s ile gayet gidersin, ancak magandanın altına o aracı verip bas 200 dersen gelir seni de beni de altına alır.
    - birçok insan aracının kapasitesini bilmiyor, 90 model arabayla 150km/s gidilir. Gidilir de bu araba eski. Nasıl engelleyeceksin.

    Kurallar geneldir. hız limitini belirleyenler de birşeyler biliyordur :)
  • bu uygulamaya alternatif ve fazlası için bunu tercih edebilirsinizhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.mchd.hwas&hl=en
    ortlama hızınızı, kalan mesafeyi, geçen süreyi, kalan süreyi, kalan yol için hız tavsiyeisni, anlık hızınızı görebilirsiniz.

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.