Şimdi Ara

Hız sorunu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • TTNetin netlimitsiz tarifesini kullanıyorum, daha doğrusu kullanıyordum. Ta ki internetin dakka başı kesilmesi hatta 5-10 saniyede bir gidip gelmeye başlamasına kadar. Neyse düzeltirler problem vardır dedim, düzeldi bi süre sonra. Neyse dosya indirmeye başladım bir baktım 700-800 ile çekmesi gerekirken 100 kbyi bile zor görüyor. Noluyoruz dedim birden neyse modem arayüzünden hıza baktım 1021 yazıyor, geceydi işte neyse katlanalım sabaha düzeltirler dedik, hala aynı. Acaba genel bakımmı var, bazı konuları okudum konuyu açmadan önce, ama bizim burda sanmıyorum bi genel bakım bi yenileme çalışması olduğunu. Şimdi müşteri hizmetlerini arıyacaz bi ton faturada girecek, yoksa biraz daha bekleyimmi napayım bi akıl verin. Kesintiler olmadan önce 700-800 olarak stabil bir dowanload hızım vardı torrentten...

    Edit: Aradım sordum, 15gb aştığınız için düşürülmüş dediler, yalnız 512kb olması gerekmez mi? Hız testlerinde 1mbte yakın bir değer çıkıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cuz I Got High -- 28 Temmuz 2010; 12:01:53 >







  • Biraz Daha Beklemeni Tavsiye Edebilirim Sana.

    İyi Forumlar.
  • Ben netlimitsiz bağlatmama rağmen 1 mbt e sınırlamışlardı 3 ay o şekilde kullandıktan sonra bilerek mi yapıyorlar aramanı bekliyorlar arayınca düzelttiyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.