Şimdi Ara

Hız sorunu ve Iss Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selamlar, yıllardır kullandığım Türk Telekom aboneliğini aylar önce iptal edip TurkNet'e geçtim. Fakat aylardır bir saniye bile TurkNet'in vermiş olduğu hızı tam olarak, hatta bırakın tam olarak almayı yarısına bile yaklaşacak kadar alamadım. Yeni bir bilgisayar topladık, oyun indirmeye çalışıyoruz günler sürüyor. Evde aynı anda Netflix izleyip Online oyun oynayamıyoruz artık. Sürekli problemler göstermeye başladı. Buraya birkaç farklı sağlayıcıdan aldığım anlık görüntüleri atacağım ve sizden hangi sağlayıcıya geçmem konusunda yardımcı olmanızı veya yapabileceğim bir şey var mı o konuda bilgilendirmenizi istiyorum. Bu süreçte TurkNet'i çok defa aradım, her seferinde aynı şeyi söyledim hız alamıyorum diye onlar da açıkçası ilgili konuşmadılar hiç. Eve ekip geldi, hiçbir şey yapmadan geri gitti. Eski modemi değiştirip bu resmini attığım modemi satın aldım yine hiçbir şey değişmedi.


    Modemimin markası, Gibir Net altyapı sorgulama görüntüsü, Comnet altyapı sorgulama görüntüsü, Netspeed altyapı sorgulama görüntüsü, Millenicom altyapı sorgulama görüntüsü ektedir. Son olarak TurkNet'in bana adresimde kullanmayı vadettiği hızı ve kendi internet hızımı buraya bırakıyorum. Yardımcı olursanız çok memnun olurum. Artık sinir krizi geçirme noktasına gelmiş bulunmaktayım. Bulunduğum yer öyle mahalle arası falan değil. İzmit'in göbeğindeyim. Tramvay durağı, devlet hastanesi, adliye, valilik gibi yerler evimden yürüyerek birkaç dakika mesafede.



    Hız sorunu ve Iss Önerisi
    Hız sorunu ve Iss Önerisi
    Hız sorunu ve Iss Önerisi
    Hız sorunu ve Iss Önerisi
    Hız sorunu ve Iss Önerisi
    Hız sorunu ve Iss Önerisi
    Hız sorunu ve Iss Önerisi
    Hız sorunu ve Iss Önerisi







  • Merhaba, yaşadığınız olumsuz deneyim için üzgünüm. Hız profilinizde yaşadığınız sorun ile ilgili destek kaydınız varsa kayıt numaranızı paylaşır mısınız? Size yardımcı olmak isterim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Merhaba, yaşadığınız olumsuz deneyim için üzgünüm. Hız profilinizde yaşadığınız sorun ile ilgili destek kaydınız varsa kayıt numaranızı paylaşır mısınız? Size yardımcı olmak isterim.
    Mesaj yoluyla gerekli bilgiler ile birlikte paylaştım.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ilyaoblomov kullanıcısına yanıt
    Merhaba, PM üzerinden dönüş sağladım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.