Şimdi Ara

Hız testi YALANIIIIIIIIIIII

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar az sonra anlatacağım konuyu eminim çoğunuz biliyorsunuzdur.Ama ben bilmiyenlerin de olacağını düşünerek ve onları bilinçlendirmek adına yinede anlatacağım.Siz siz olun Ttnet in bizi hızımız konusunda kandırdığını unutmayın.Ttnet hız testi sadece size ülke içindeki hızı vermektedir.Eğer bağlandınız tüm sitelerin serverları Ülkemizde olsaydı bunda sıkıntı yoktu.Ttnet yurt dışı çıkışlarına yatırım yapmadığından(ki satın aldığı fiyatı 2 senede karı ile amort etti) yurt dışına çıkışlarda hızınız yavaşlamaktadır.Bunu en güzel kendinizwww.speedtest.net adresinden başka bir ülkenin lokasyonunu seçerek öğrenebilirsiniz.Örneğin benim ingiltere için değerlerim: Download 1.77mbps ping ise 155 ms dir(ben 8 mbps limitsiz kullanıyorum) fransa için ise :download 3.94 mbps ping 154 ms dir.
    Ülkemizde bir çok konuda olduğu gibi bu konuda malesef devlet tarafından denetlenmemekte iki katı bir ücret karşılığı avrupalı bir kulanıcıdan kat kat daha kötü bir hizmet almaktayız.Sizden ricam lütfen çevrenizdeki kiişileri bilinçlendirin.Utanmadan birde gsm sektörüne girerek ne kadar iyi niyetli bir firma politikası olduğunu açıkça belli eden ttnete karşı artık biz tüketicilerin bir şekilde birleşmesi gerek...


    not:

    Lütfen ,legal olmak kaydıyla her türlü fikre açığım gelin tüketiciler olarak ttnete saf olmadığımızı bir şekilde belli edelim ve bir kampanyada biz düzenleyelim.Bir platform oluşturalım ve ttnetin dikkatini çekelim.Yoksa bu şekilde forumlara konu açmakla biz bir yere varamazken ttnette pişkin pişkin kötü hizmetlerine devam eder.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smalumut -- 2 Kasım 2010; 18:39:52 >







  • devlet denetlemiyorsa vede yaptırım yapmıyorsa burada devlet zaten ttnet destekledğinin en açık görüntüsüdür. bunun için ttnete suç bulma bunların bu denli rahat at koşturmarına sebeb olan sorumlulara suç bul... ttnet bizi aptal yerie koymuyor. devlet bizi aptal yerine koyuyor. her türlü yasa varken uygulamıyorsa devlet suçludur..
    fiilitekelesonverelim.org
  • Malesef büyük şirketler her ülkede olduğu gibi üklemizde de devlete ve bürokratlara her istediğini yaptırabiliyor.Örneğin hükümet malesef kendi seçmenini işe yerleştiriyor.Bir işletmeye git türbanlı çalışanları gör(bu arada ben türban karşıtı değilim) ne demek istediğimi anlayacaksın.Medya zaten bir şey yapamaz çünkü ttnet reklam veren konumunda.Ttnet sadece kime müdahele edemez bir düşün .Tabiki tüketiciye bilinçlendiğimizi ve birleştiğimiz mail yağmuruna telefona yağmuruna tuttuğumuzu bir düşün.

    NOt1: kimse türban için laf etmesin(ben türban karşıtı değilim) ne turkcell nede superonline türbanlı çalıştırmıyor ttnet çalıştırıyorsa hükümet seçmenini işe yerleştiriyordur.

    Not2: mesele suç bulma değil biz hakkımızı aramalıyız fazlasını değil hakkımız olan bize ttnetin vermesi gerekeni.Lütfen bir konudada daha azına razı olmayalım..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smalumut -- 1 Kasım 2010; 17:38:18 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.