Şimdi Ara

Hızına Hız Katan Kampanyasında olan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • AKK olayı değişmeden önce 26 Nisan 2017'de Hızına Hız Katan Kampanyasına geçtim. önceden 50 mbit 100 gb akk kullandığım kampanyam sona erdiği için, 3 ay 100 mbit hız hediye olmasının da etkisiyle taahütümü 25 mbit 100 gb akk olarak güncelledim. aklımdaki plan 3 ay 100 mbit hız hediyesi bitince 50 mbit 100 gb akk paketine yükseltmekti. kampanyada 3 ay 100 mbit hediye olduğundan ilk 3 ay 100 mbit hızın altındaki paketlere geçiş bulunmuyordu. ancak sonrasında klasik ifade "üst paketlere geçiş yapılabilir" vardı.

    3 ay bittikten hızımı yükseltmek istedim ama online işlemlerden hata aldım. müşteri temsilcisi ile görüştüm o da yapamadı. kayıt açıldı, 1 ay bekledim. sonunda öğrendim 100 mbit hız hediyesinin yeni kampanya şartlarında 6 aya uzatıldığı, bu hediyeden yararlanamıyor olmama rağmen paket değişikliğini 6 ay bittikten sonra yapabileceğimi ilettiler.

    şimdi 6 ay da doldu ancak paket değişikliğinde yine hata aldım. aradım kayıt açtılar, sounda aldığım dönüş bu kampanyanın yeni şartlarına göre hız değişikliği yapılamadığı, üyeliğimi bu şekilde devam ettirebileceğim ya da kotalı paketlere geçebileceğim oldu. itiraz ettim yapacak birşey yok dediler. muhtemelen AKK kalkacağı için 25 mbit hızda tutup yüksek hız vermemeye çalışıyorlar. ztn yeni paketlerde akk'lı hız hep 24 mbit.

    BTK ve THH üzerinden şikayet başvurularını yaptım sonuç bekliyorum. aynı kampanyadan faydalanan varsa siz de durumdan haberdar olun istedim.. çözülmezse durum vodafone'a geçmeyi düşünüyorum...







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.