Şimdi Ara

HIZLI SİSTEM FİRMASININ SORUMSUZLUĞU!!!yardım:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • tüm hayallerim bundan 4 ay önce sevgilim doğum gününde ona creative stone zen plus 2gb lık küçün radyolu şık bir mp3 çalar almak umuduyla başlamıştı.
    bursada koru parktaki hızlı sistem denen sorumsuz dolandııcı firmadan bu ürünü çok uğraşıp buldum ve aldım ama 15 gün içinde üründe şarj problemi olduğunu saptadım ve ürünü hızlı sisteme geri götürdğümde problem yok dediler gitti aynı yerden 40 ytl daha verip ayrı creative şarj aleti aldım ama ne fayda mp3 çalar yine bozuldu!

    malum okul sezonu olduğu için sevgilim ürünü servise bırakıp bursadan okulunun olduğu şehire gitti bende uzaktan arasamda servisi bugun yarın olcak felan 2 ayı buldu sonuç yok!

    sonra zafer plazadaki sorumsuz hızlı sistem mağazası (sıfır hizmet politikası var) burda çalışan afedersiniz bu herifler sevgilime başka ipod önerdi önerdiğini gösterseniz gülmekten ölürsünüz!!adam 512 mblık baska bi mp3çalar öneriyor!!!

    ben bursada oturmadığımdan anca telefonla iletişim kurduğumdan mağazayı arayınca bana aynı üründen kalmadığını servisinde bunu göndermediğini ama başka ürün verebileceklerini sölediler lakin meğer aynı ürün ellerinde varmış sevgilim gittiğinde görmüş bunun ustune hemen aradım ve yalancı sahtekar hızlı sistemin bu politikasınA verdim veriştirdim ama karşımdaki yetkili bana jest yapıp baska urun onerdiklerini(2 aydır bekliyorum ne jestiyse dandik ürün önerip )söyleyince kız arkadaşımı arayıp gidip ordaki ürünü almasını söledim ama hızlı sistem aynı urune dolar kuru yukseldiği için fark aldı ve evet noldu bilin yeni aldığımız urun yine bozuk!!aynı ürünü yenisini göndermeyip mağazadaki ürünü 70 tl farkla satıyo dolandırıcılar!!

    ben urunu 140 tlye alıyorum ama bana urun yok deniyor ama mağazada var bunu öğreniyorum ama almaya kalkınca 210 ytl oldu farkı ode deniyor olaya bakın!!


    yasal yollara basvurmayı dusunuyorum.
    sizlerde bilgilenin hızlı sistemden alışveriş kesinlikle yapmayın diye soyluyorum
    servis kalitesi sıfır ustune laf ebeliği yapıp insan dolandırıyorlar
    eğer bu konuda bana yol gösterebilcek değerli forum uyelerimiz varsa önerilerini bekliyrom



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsclub53 -- 2 Aralık 2008; 19:14:10 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.