Şimdi Ara

HIZLIAL.COM Orijinal olmayan parfümler satıyor (olabilir).

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  HIZLIAL.COM Orijinal olmayan parfümler satıyor (olabilir).

    Selamlar bir hafta önce Hizlial.com'dan Diesel Only The Brave Tattoo 200 ml parfüm aldım. Parfümü daha önce test etmiştim yalnızca 2 fıs sıkmama rağmen saatlerce üzerimde kalıyordu, herkes -bu parfüm güzelmiş, markası ne ? - gibi sorular sorardı, yani çok rahat farkedilirdi. Fakat Hizlial.com'dan aldığım parfümün bununla alakası yok 5 - 7 fıs sıkmama rağmen kolanya gibi anında uçuyordu; hatta kolanyalar, açık parfümler daha kalıcı diyebilirim. Ayrıca bana gelen parfümün dışında naylon kaplama yoktu ama önemsememiştim keşke kabul etmeseydim parfümü.

    Geçen bir hafta boyunca İstanbul'daydım ürünü hemen gönderemedim ama araştırma fırsatı buldum: Bir Diesel mağazasına yukarıdaki dediklerimi ilettim ve mağazayla görüşmem gerektiğini söylediler, çünkü ürünlerinin en az 8 saat kalıcılığı olduğunu belirttiler. Kabul etmedikleri takdirde ne yapabilirim diye sorduğumda Tüketici Hakları'na gidebilirsiniz dediler ki benim de yapacağım buydu.

     HIZLIAL.COM Orijinal olmayan parfümler satıyor (olabilir).


    Ek olarak belirteyim daha önce de yine Hizlial.com'dan Hugo Boss For Man 40ml EDT Matara parfümünü almıştım aynı bahsettiklerim bunda da olmuştu ama hem ürün ucuz diye hem de bu ürünü daha önce kullanmadığım için üzerine düşmedim. Fakat bu kez bu işin peşini bırakmayacağım.

    Ürünü gönderdim umarım kabul ederler ama kozmetik ürün olduğu için kabul etmeyecekler gibi yalnız burda kendilerine de belirttim ben ürünü beğenmediğim için değil bir şekilde sahte, teşhir, degiştirilmiş bir ürün sattıkları için iade etmek istedim. Kabul etmezlerse Tüketici Hakları'na başvuracağım ve hakkımı arayacağım. Hiçbir şey olmasa bile bu mesaj burda dursun ve insanlar bu siteden alışveriş yaparken birkez daha düşünsünler isterim. Ayrıca konuyu güncelleyeceğim.

    Son olarak daha önce de bu konuda şikayetlerde bulunulmuş:http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1628815/hizlialcom-orjinal-olmayan-parfum-satiyor
    http://forum.donanimhaber.com/m_52787472/tm.htm Ben bunları görmüştüm ama ciddiye almamıştım, keşke alsaymışım umarım bu mesajı görenler ciddiye alır.

    Güncelleyeceğim demiştim: Aldığım ürünü iade ettim ve kabul ettiler. İade ederken zorlanmadım kozmetik ürün olduğu halde iade aldılar, nedenini zaten yukarıda söyledim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AkhiLLeusX -- 23 Eylül 2013; 2:24:19 >







  • okumadım
  • saygı duydum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.