Şimdi Ara

Hizmet Yok Fatura Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni bir Apartmana taşındım kiracıyım, haliyle internet ve telefonumu da aktarmak istedim. ttnet önce telefonu aktarmamı daha sonra neti nakledeceklerini bildirdi, tamam dedim. önce telefonla nakil talebimi ilettim. daha sonra sanırım bir hafta kadar geçmişti ki başka bir konu için aradığımda ya da arandığımda apartmanımda kutu olmadığını önce kutu için başvuru yapılması gerektiğini bildirdiler.

    Kiracı olduğumu ve apartman için kutu talebi yapamayacağımı hatta mantıksız olduğu için yapmayacağımı söyledim. Sonuçta aboneliği süren bir abonenin nakil talebinde yeni ikametgahında hizmet vermek benim değil Türk Telekom'un işi olduğunu düşünüyorum. Her neyse bir şekilde müteahhite ulaştık kutu talebini yaptırdık. Daha sonra da telefonla Telekom merkezden nakil işlemimi iptal ettirip, Ümraniye Telekom üzerinden talep yaptırdılar ki planlamaya ulaşmalıymış. Ona da tamam dedik ve işlemleri beklemeye başladık.

    Aradan neredeyse bir ay geçti kutu için gelen giden yok, e fatura da geliyor bu sürede. Ben de kızıp internet ve telefonu iptal ettirmek istedim, dondurabileceklerini söylediler ancak istemedim. İnterneti önce nakil talebini iptal ettirdim sonra da aboneliğimi, telefon için ise komedi: Ümran,iye Telekomdaki müşteri temsilcisi aboneliğimi iptal edemeyeceğimi söyledi. Nedenini sordum nakilde göründüğünü söyledi. Açıklamasını istedim ancak tabiki memurluktan kalan zihniyet herhangi bir açıklama getiremedi ve şaka gibi siz bir dilekçe yazın danışmaya bırakın ilgilensinler dedi.

    Sonuçta telefon hattımı şu an ne iptal edebiliyorum ne kullanabiliyorum. Ama sevgili Telekom hizmet vermediği bir abonelik için fatura göndermesini biliyor. Yani bir nevi elini veren kolunu kaptırıyor durumu. Hizmet vermedikleri aylarda bana gönderilen faturalar için her yoldan itiraz edeceğim.







  • ahahah

    ayni işlemi ümraniye telekom geçen yıl gene bu zamanlar (hatta tam bu zaman) tam 4 ayda tamamladi, umraniye kaymakamlığına şikayet et telekomu. benim telefonla ulaşamadığım santral bana cep telefonumdan ulaştı.

    ne yazıkki o ödediğin paraların da üzerine soguk su içmeye kendini hazırla, ben yaklaşık 6. ay sonunda pes ettim 1 kb bile kullanmadığım internetin ödediğim paralarını geri almak için

    51 gündür bağlanamayan telefon ve internet
    105 günde bağlanan internet




  • tuketici.btk.gov.tr

    buraya üye ol şikayet et

    ekstradan bu nakil işlemleri ile ilgili btk nın bir düzenleme yapması gerekiyor

    bunu da dile getir. Nakil işlemi gerçekleşene kadar olan gün sayısının faturalandırılmaması gerektiği ve bununla ilgili bir düzenlemenin kurumunuzca düzenlenmesini talep ediyorum gibi bir şey diyebilirsin

    Hemen olmasa da ileriye doğru bir düzenleme olabilir. BTK'nın, tüketici şikayetleri doğrultusunda belli düzenlemeler yaptığını bir çok kez gördük.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.