Şimdi Ara

Hogwarts Legacy (2023) [PC ANA KONU] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.343
Cevap
49
Favori
87.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aynı durumdayız hocam. Bu şekilde bir oyunu o kadar uzun zamandır bekliyorum ki sonunda hayallerim gerçek oldu umarım beklentimizi boşa çıkarmaz

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cemo94 kullanıcısına yanıt

    Sırf nasıl bir şey olabilir diye bu firmanın avcıllık oyunu vardı onu almıştım :D çevre tasarımlarını çözebilmek adına. Renk paleti ve eski tasarım teknolojisine sahip olmasına rağmen çok beğenmiştim. Şimdi bakalım bizi neler bekliyor hep birlikte göreceğiz. Tahminime göre quidditch olmayacak dediler ama oyunun sistematiği çok uygun quidditch kısmının olması adına da. Muhtemelen onu ek paket olarak satacaklar   Ön siparişle hippogriff + karanlık sanatlar savunma arenasının gelecek olması güzel oldu ve tabi thestral görmekte mutluluk verici ön siparişle alakalı mı thestral yoksa oyun içi zaten sahiplenilebilen bir şey mi onu tam anlayamadım.


    pc oynayacak arkadaşlar 4k bir monitör şöyle 40inch ve üzeri güzel bir sistemle bence çok keyif alacaklar. Türkçe dil konusu sizinde belirttiğiniz gibi Anonymous yaparsa yapar yoksa içinde dil seçeneği ile gelmeyecek gibi duruyor.


    Son olarak oyun gerekli ilgiyi görürse ki bence görecek gibi duruyor videolar sonrası ilerleyen süreçte günümüz Hogwarts ve büyücülük dünyasına dair bir revize çevre ve hikaye odaklı gelir diye ümit ediyorum.





  • Yapımcı firmanın RPG tecrübesi yok beni korkutan bu hocam. Çok ütopik bir beklenti ama ben Skyrim gibi keşfe dayalı, yan görevli kalitesi yüksek bir oyun istiyorum. Hogwarts’ta gezerken şurada ne varmış, şu mağaradan güzel item düşer mi acaba, şurada bir yan görev bulur muyum gibi şeylerle oynamak istiyorum bu oyunu. HP serisinde en sevdiğim oyun 5. Filmin oyunuydu bana göre açık dünyada Hogwarts’ı gezeceğimiz en güzel oyun da buydu. Gerisi Lego serisi zaten

    Umarım beklentilerimizi karşılayan bir oyun gelir oyun dünyasının böyle bir oyuna ihtiyacı var çünkü adam gibi HP oyunu çıkmadı. Neyse bekleyelim görelim bakalım.

    Şu ön sipariş avantajlarını da umarım oyun içinde de alabiliriz ön sipariş veremeyeceğim gibi duruyor çünkü

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • Cemo94 kullanıcısına yanıt

    Bütün HP oyunlarını oynamış biri olarak benim de en sevdiğim 5.filmin oyunuydu   Dediğiniz gibi Hogwarts ve civarını açık dünya mantığında keşfederek ilerlemek ve mouse hareketleriyle büyüler yapmak çok hoşuma gitmişti. Hatta o zamanlarda kablolu bir farem olduğu için bazı büyüleri bir türlü yapamıyordum, kablosuz bi tane alarak çözmüştüm o sorunu  


    Ben dayanamadım verdim Deluxe Edition için ön sipariş. Oynanış ortalama olsun sıkmasın, teknik problemler de olmasın gerisi akar gider gibi geliyor bana.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunun kaç saat civarı süreceği ile ilgili bir bilgi var mı?

  • Cemo94 kullanıcısına yanıt

    Valla çok güzel yazmışsınız okurken keyif aldım. Ama benim asıl hayalim şu hani bu benim gibi cahilin aklına gelip o evrenin sahiplerinin aklına gelmemiş olması imkansız ama neden yok??


    Olay şu ue5 ile kusursuz bir Hogwarts ve yakın çevresi + plus mekanlar filmlerdeki hogwart dan uzak misal Hogsmade İstasyonu - Diagon yolu gibi yerlerde ek paket olarak sunulsa.


    Ama fark şu bu mekanları sadece sanal gerçekçilik gözlüğü ile gezip yaşayabileceğiz. Düşünsene gece uyku tutmuyor ve okulun Albus Dumbledore odasına gidip oturup etrafı izliyorsun veya ihtiyaç odasının o sessizliği karşısında dalıp gidiyorsun veya kelid aynası karşısında dalıp gidiyorsun.. Yani bu olsa efsane olmaz mı? diğer kuulllanıcılar ile sesli iletişim kuurabileceksin herkes okul bahçesi veya odalarında gruppça oturup eleştirilere veya şöyle olsa daha iyi olurdu gibi konuları konuşabilecek vs vs yani benim hayalim howgwarts legascy den ziyade böyle bir deneyim yaşamak. Muhtemelen web 3.0 hayatımıza %100 girmesiyle olabilecek bir şey.





  • Sanırım dediğiniz gibi bir şey olursa işi gücü bırakır HP evreninde yaşamaya başlarım hocam

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • psycho90 kullanıcısına yanıt
    Şimdiden keyifli oyunlar dilerim hocam umarım üzmeyecek bir oyun çıkarırlar.

    Ben Türkçe yama çıkana kadar satın almayı düşünmüyorum. Yayınlardan 1-2 izlerim oyun hakkında fikir edineyim yeter. Türkçesi çıkınca başlayacağım yani sanırım 2024’ün ortalarını bulacak benim bu oyuna başlamam

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cemo94 kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler hepimiz için inşallah :) geldik 2023 ocak sonun da. 2023 şubatta çıkacaktı sanırım sayılı gün çabuk geçer beklemeddeyiz.


  • < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • XanthiN kullanıcısına yanıt

    Enis bile hype olduysa :D izlledim videoyu uzun ve güzel bir değerlendirme yapmış tabi hpp fanı olmadığı için bizler kadar heyecanlı değil bu konuda çok normal. :)


    Son bu ay içi de bir tane oyun içi oynanış gelse çıkmadan çok güzel olur.

  • Yıllarca hp evreninde olmasını beklediğimiz oyun nihayet bizimle buluşacak. Hala daha tüm dünyanın bölge bölge ayrıldığı ve okulların olduğu ayrıca istediğimiz bir okuldan başlayıp 1-7 arası okulu okuyup mezun alıp, meslek seçimine kadar karar vereceğimiz MMORPG oyunu hayalini kursam da bu oyun bile benim için veli nimet. Beklemedeyiz.

  • Kuş dili bile var ama Türkçe yok. Torrent akacaz.

  • Uğruna Stalker ön siparişini iptal ettiğim, ilk duyurulduğundan beri takip ettiğim oyun. Standart ve deluxe versiyon arasında kalıp standardı aldım ben de. 2-3 kozmetik ve 3 gün önceden oyuna girebilmek için zaten 700TL iken, 100TL fazla vermeyi istemedim. Harry Potter evrenini derinlemesine bilmesem de, filmleri ve oyunlarıyla büyüdüğümüz gerçeği var. Çoğu film oyununu oynamıştım. Qudditch World Cup oyununun hastasıydım. Oyunda Quidditch'in olmayacak olması üzdü ama yapacak bir şey yok.

  • 1 ay sonra bugün.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erken erişim olmasa kozmetik falan umrumda değil. O yüzden ben az önce deluxe sürümünü aldım.

    6 Şubat’ta açılıyor. İndirme 4 Şubat’ta başlayacak

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • oyunların erken erişim için daha fazla para istemesi olayı ne kadar açgözlüce yahu. adamların oyununu ön sipariş ile alıyoruz yetmiyor bir de daha fazla paramızı istiyor ki birkaç gün erkenden oynayabilelim. baya baya da normalleştirdiler bunu üstelik. ben de sırf 4 gün için diablo'ya fazladan 350 lira verdim içim acıyarak ama tekli oyunculu bir oyun için yapmazdım sanırım.


    lanet olasıcalar.

  • Mesele oyunun tek oyunculu olması da değil hocam. Bir oyun alacağım zaman eğer Deluxe veya Ultimate gibi sürümleri tercih edeceksem, bana karşılığında ne verdiğine mutlaka bakarım. Özellikle bana bu ekstra paketlerde season pass tarzı, sonradan çıkacak hikaye DLC'lerini verecekse mesela, gider parası neyse veririm. İptal ettiğim Stalker'ın bu yüzden Ultimate versiyonunu almıştım mesela. Oyunun sonraki senelerdeki içeriğini bana garanti ediyordu çünkü 600TL karşılığında. Dying Light 2'ye de bu yüzden 600TL bayılmıştım. Şimdi hikaye DLC'lerinin hepsi bedava geliyor çıktıkça. Mount & Blade: Bannerlord keza öyle. 120TL'ye mi ne ön sipariş yaptım. Oyun 350TL şu an.


    Şimdi Hogwarts Legacy'ye bakıyorum; 2-3 kozmetik, bir tane arena (ki bu arenalardan zaten oyun içinde de bulunacakmış) ve 72 saat erken erişim veriyor. Oyuna 3 gün önceden girsem ne, girmesem ne. Oyun zaten %100 bug ve glitchli çıkacak. 3 gün içinde ilk gün yamasını yer bile. Ben aslında oyunları çıkmadan önce alma taraftarı bile değilim. Sırf "ilerde fiyatı artar" düşüncesiyle bu seçeneği kullanıyorum. Mesele tamamen ülkenin ekonomik şartları ve 2 gün sonra ne olacağının belli olmaması. Yoksa oyun çıksın, gider 6 ay 1 sene sonra falan alırım. Kafam rahat olur. Yiyeceği güncellemeyi, düzeltmeyi yer o sürede. Artı olarak Warner Bros denen şirkete zaten kılım. 1 sene sonra oyunun desteğini kesseler şaşırmam.


    Kısacası Türkçe dil desteği olan, bana oyunun geleceğini, hikaye DLC'lerini garanti eden Stalker'ın Ultimate versiyonunun 600TL olduğu yerde, deluxe diye saçma sapan içeriğe sahip pakete +100TL fark isteyenler utansın. Gider o paraya 1-2 bağımsız oyun alırım daha iyi. Deluxe'ün global fiyatı ise 80 dolar. Dolar olarak bile pahalı. Bu içeriğe rağmen çakallık peşindeler.





  • Geeklik ve Ötesinetwitter
    “Simon Pegg, Hogwarts Legacy’de Sirius Black’in büyük büyük dedesi ve Okul Müdürü olan Phineas Nigellus Black’i canlandıracak.”
    https://twitter.com/GeeklikOtesine/status/1613181301976174593?s=20


    IGNyoutube
    Check out the latest Hogwarts Legacy video for the reveal that star Simon Pegg will voice Phineas Nigellus Black, the Headmaster of Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry, in the upcoming game. In this behind-the-scenes video, Pegg gives insight into the character he voices. Hogwarts Legacy will be available on PlayStation 5, Xbox Series X/S, and PC on February 10, on April 4 on PlayStation 4 and Xbox One, and on Nintendo Switch on July 25. #IGN #Gaming #HogwartsLegacy
    https://www.youtube.com/watch?v=qReUMf9HKyw



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asahi Breweries -- 11 Ocak 2023; 18:15:56 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.