Şimdi Ara

Hoi4 savaş kazanamiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
2.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,hoi4 oyununda savaş kazanmakta güçlük cekiyorum Almanya olarak Fransaya savaş açıyorum hava ustunlugu ve asker ustunlugu bende olmasına rağmen 1 m² bile toprak alamiyorum ve de ayriyeten bölük oluşturup 10 lu yada 20 li tek bir toprak parçasına saldirdigimda 3 tane birlikleri olmasına rağmen yine orada bir delme yapamiyorum yardımcı olursanız sevinirim
    Not manpowerim var



  • Çok güzel
  • Ne çok güzel
  • Offensive Line'yi Doğru Yaptığından emin ol
  • Dogru yapiyorum hatta adamlarin manpowerini bitiriyorum ama toprak alamiyorum (Almanya Fransa sınırı icin gecerli bir durum ) Rusyaylada savasirken de cok yavas irerleme oluyor mesala
  • Hoi4 savaş kazanamiyorumHoi4 savaş kazanamiyorumHoi4 savaş kazanamiyorumHoi4 savaş kazanamiyorum




  • Her şeyden önce maginot hattı nedir bir araştır bence. Bundan sonra birliklerinin yapısı, moral durumu vs. gibi pek çok etken çatışmalarda etkili olur. Bence bir kaç youtube videosu izlemende fayda olabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onur19071

    Hoi4 savaş kazanamiyorumHoi4 savaş kazanamiyorumHoi4 savaş kazanamiyorumHoi4 savaş kazanamiyorum
    alan çok dar öncelikle belçikaya savaş açıp alanı genişlet. birde savaşa başlamadan önce çıkarma yapmak için 10 birim asker ayarla ve fransanın ortasına çıkarma yap. sen çıkarma yapınca mecburen asker kaydırması yapacaklar ve sen o ara en zayıf gördüğün hatta 10 birimlik asker yığarak manuel şekilde her hangi savaş planı çizmeden yarma harekatı başlat. hem deniz çıkarması hemde yarma harekatı ile kevgire çevirirsin. ben öncelikle milliyetçi Türkiye ve sonrasında büyük Osmanlı saltanatı ile dünya haritasının yarısını aldım :) savaş planı herşeydir. piyade tümenini de 7 birim piyade 2 birim topçu yap destek olarak mühendis, lojistik, topçu, antitank, antihava yap. böylelikle savaş genişliğin 20 olur. birde 2 bölük topçu 2 bölük piyade ve destek ekipmanlarından oluşan ağır saldırı topçusu oluştur. bu birim savunma falan yapamaz ama yarma harekatı yapmana büyük fayda sağlar.
    Not: 1.23 M kayıp nedir :) benim savaş boyunca o kadar kaybım olmuyor. resmen resmen gözlerim kanadı :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alondo06 -- 17 Şubat 2020; 13:57:40 >




  • Belcika uzerinden zaten alıyorum hocam orda sıkıntı yok ama maginot hattından daldıgimda sıkıntı onu danısmak icin sormustum cunku net bir ustunlugum var 1,23 millyon kayipta gostermek icin bilerek yaptim normalde zaten 50k ile polanya belcika fransayi aliyorum
  • Öncelikle Almanya çoğunlukla tumenlerinde tank kullanıyor ve tanklarinda elbetteki petrole ihtiyacı var. Petrol olmadığı zaman asla hareket etmezler ve senin resimden gördüğüm kadarıyla 0 petrolün var. Diğeri ise Fransa nin Almanya sınırında çok engebeli yerler var egerki Fransa bütün askerlerini oraya atarsa sen tanklarla engebeli bölgeden tanklarla sınırı geçemezsin bunu aşmanın yolunda elbette çıkarma atmaktır. Cikarmayida 20 askeri 3 er 3 er bölerek her ironi farklı bir yere çıkarma için gönderirsen çok rahat görebileceğin düşünüyorum. Son olarak avcı uçaklarıyla hem kendi kara parçada hem de Fransa üzerinde hava üstünlüğü sağlayip stratejik ve taktik bombardimanlarla fransayi bombalardan Fransa askerlerinin kaynak yetersizliğinden direnci kirilacaktir. Kendi kara parçada hava üstünlüğünü saglamassan aynısını Fransa sana uygulayıp askerlerinin direncini kırabilir.





  • onur19071 O kullanıcısına yanıt

    Maginot hattından almanın tek yolu var;

    Hava üstünlüğünü sağlayıp, CAS ile piyadeye destek sağlayıp, Stratejik bombardıman uçaklarını fort bombardıman emri vermen gerekli. Böylece havadan fortlara zarar vermiş olursun.

    Piyade ile fortları geçmen imkansıza yakın olduğu için tank birliği düzenlemen lazım. Tank taburunun içine artillery eklemezsen tek başına tanklar çok zorlanır ve müthiş ekipman kaybı yaşarsın.

    5 motorize + 5 tank + 2 tank artillery düzeni büyük ihtimalle işini görür. Duruma göre tank ve artillery sayısını artırırsın.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.