Şimdi Ara

Hollanda da youtube sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selam herkese, erasmus programı altında 6 aylığına hollandaya geldim. Şubata kadar burda okucam. Sağolsun ülkemizdeki aptal zihniyetler yüzünden youtube yasaklanmıştı ve bizi başka arayışlara sürüklemişti. Bu yüzden dolayı bende DNS, proxy gibi ayarları değiştirerek youtube a giriyodum.

    En son olarak makat.org tan indirdiğim program sayesinde HOSTları değiştirmiş ve öyle internete giriyodum ki buraya ggelmeden son 2-3 hafta kala oda engellendi.


    Şimdi hollandadayım ama değiştirdiğim ayarlar yüzünden burda bile youtube a giremiyorum. Proxy ve DNS ayarlarını düzelttim ama makat programını uninstall edemiyorum. Host dosyasını düzeltemiyorum daha doğrusu.


    Bu arada macbook pro kullanıyorum



    Bilgisi olan varsa yardım ederse sevinirim...



  • Aptal zihniyet mi ? Youtube Atatürk'e karşı yapılan hakaretlerden dolayı kapatıldı, aptalca bir zihniyetin yapmış olduğu birşey olarak görmüyorum ben bunu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mo0rfin -- 2 Eylül 2010; 20:58:39 >
  • tabii ki aptal zihniyet.başka ülkeler hakkında hergün kaç tane video konuyor şu ana kadar böyle bir problem sadece Türkiye'de oldu.
  • Aptal zihniyeti şundan aptal zihniyeti, o videoyu Türk insanının görmesini engelliyosun ama dünya aleme madara oluyosun kepaze oluyosun bunu bilmiyosun. Geçeceksin bu işleri. Tonlarca zararlı site var, yasadışı örgüt siteleri var onlara erişimi engellemiyorlar youtube'u engelleyip mi memleket kurtulacak. Komik.
  • ya beyler bırakın şimdi aptal zihniyeti. Kimin aptal olup olmadığı ortada zaten. Okumuş, yetişmiş insan herşeyin farkındadır diye umuyorum.



    Benim sorunumu çözebilcek biri yokmu peki? asıl önemli olan kısım o?
  • yokmu çözümü bile beyler?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.