Şimdi Ara

Hollanda Vizesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yakın zamanda Hollanda vizesine başvuran var mı? Ekşi sözlükte şöyle bir entry var:

    "yakın zamanda çoğu türkiye cumhuriyeti vatandaşına red verilen vize. başvuracak olanların bu durumu önemle dikkate alması gerekmektedir.

    ben de yeni biten schengen vizemden sonra hollanda da işim olduğu için başvurdum ve red yedim. yakın zamanda red yiyen iş adamı ve profesör bile duydum."

    Ben de annemle beraber bir batı Avrupa gezisi yapmayı düşünüyordum. Hatta turu satın aldık, parasını ödedik. Eylül'de gideceğimiz için tur şirketi Temmuz ayında vizeye başvuracağını söyledi. Bankada çok bir para göstermeyi düşünmüyorum. (10 bin falan)

    Sizce alma ihtimalimiz nedir? Turla gitmiş olmamızın bir etkisi olur mu vizeye? Ben üniversite öğrencisiyim, annem de çalışıyor. Annemin ilk yurtdışı tecrübesi olacak.

    Fikir ve tavsiyelerinize açığım. Şimdiden teşekkürler. :/







  • Daha 2 gün önce Hollanda vizesine başvurup ret aldım. Gerekçeleri öngörülen seyahat amacını kanıtlayamamak ve maddi kaynak yetersizliğiydi.
    İtiraz edeceğim ama daha önce uçak biletimi almıştım ve gidemedim. İtiraz en erken 1 ayda cevap veriliyormuş.

    Turla gitmenin etkisi oluyor, daha kolay çıktığını söyleyebiliriz tabi evraklarınızda eksiklik olmaması ve hesaba yatırılan paranın başvurudan çok önce ve tek seferde yatırılmaması çok iyi olur. Ben tek seferde ve başvurudan öcen yatırmıştım ve paramın kaynağımı güvenli bulmadıklarından ret verdiler.

    Sen öğrenci olduğunu,geri döneceğini belgeleyen evraklar sun, Annende sana sponsor olduğunu belgeleyen evrakları eksiksiz sunarsa turla gidildiği için sorunsuz vizenin çıkacağını tahmin ediyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.