Şimdi Ara

Hometech WI101 | Ana Konu (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
1.401
Cevap
45
Favori
166.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kr. K kullanıcısına yanıt
    Netliği kötü değil ama kısık ses var bende.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • plt13 kullanıcısına yanıt
    Mono ve çok boğuk bir ses geliyor bende.
  • Arkadaşlar bende wi10 3g modeli var. Fabrika ayarlarına döndürmeye çalışırken şarja takmamı istedi bende jakı uygun bir kablo buldum taktım. Kendi şarjı yoktu yanımda. Formatlanırken baktım uzun sürüyor bende yattım sabah kaldığım yerden devam ederim hesabı şarja takılı halde bıraktım. Sabah tableti elime aldım kapalıydı. Açmaya çalışırken böyle bir uyarı aldım. Bios ayarlarından usb den başlatma seçeneğini seçmek maksatlı açılıştaki talimatlara uydum lakin esc tuşuna basmamı istemesine rağmen bios ayarlarına giremedim. Formatlanırken sanırım şarj olamamış ve format yarıda kalarak kapanmış sistem çökmüş. Ne harici klavye ile ne de kendi klavyesiyle sorunu çözemedim. Servise yollamak istemedim saçma ücretler istiyorlar. Yapabileceğim bir şey varmı yardımcı olur musunuz?

    Hometech WI101 | Ana Konu




  • gelmisbulundum kullanıcısına yanıt
    Nasıl kurdunuz yazar mısınız

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu cihaz için bulamadığım bir kaç yedek parçaya ihtiyacım var elinde çalışmayan bozuk kırık olan varsa alabilirim komple veya parça olarak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fatality-one

    Herkese merhaba

    Bir kaç gündür bu hibrit sistemle ilgili yaşadığım sorunları ve çözümleri sizinle paylaşmak istiyorum. Belki geriye doğru önceki sayfalarda bu konu işlenmiş olabilir. Ben yinede hala güncelliğini korduğum için sorunlardan ve çözümlerden bahsetmek istiyorum.

    2 gün önce tablete gelen güncelleme ile tabletin dokunmatik fonksiyonları ve ekranın yatay/dikey fonksiyonu bozulmuştu.

    Denediğim yöntemler:

    Mevcut güncellemeleri geri almam işe yaramadı
    Elimdeki hazır Windows 10 (Windows 10 TH2 x64 JUN 2016 ML)zar zor kurmama rağmen sorunu çözmedi. (kurulum yaptım ama hiç bir driver ekran ve dokunmatik sorununu çözmedi)
    Microsoft "MediaCreationTool1809.exe" ile hazırladığım windows 10 usb si ile denemem sorunu çözmedi.(kurulum yaptım ama hiç bir driver ekran ve dokunmatik sorununu çözmedi)
    Sorunun çözümü için elimdeki Windows10 lardan daha eski sürüm bir windows'a ihtiyacım olduğuna karar verdim. Elimdeki "Microsoft Windows [Version 10.0.17134.254]" versiyonuydu.
    Torrent sitelerinden bulabildiğim en eski Windows 10'u bulmaya çalıştım.

    Microsoft Windows [Version 10.0.14393]
    Windows 10 Pro Rs1 V.1607.14393.2156 En-us (X86+x64) March2018 V.3 Pre-activated ISO [CracksMind] tam dosya adıda bu.

    Önemli NOT: Windows 10 64bit’i unutun 32bit kurmayı deneyin.

    Bununla Rufus yazılımını kullanıarak aşağıdaki ayarlara göre bir UEFI usb hazırlıyoruz.


    Daha sonra Başlat simgesinden restart seçeneğine geliyoruz, klavyeden SHIFHT tuşuna basılı tutarak restart seçeneğine tıklıyoruz. (Bu bizim windows un kurtarma seçeneklerine girmemizi oradan da BIOS'a ulaşmamızı sağlayacak


    Gelen ekrandaki seçeneği seçip devam ediyoruz


    USB den boot etmek için resimdeki şekilde devam ediyoruz.


    Bu işlemden sonra tablet restart olacak ve USB den boot etmesini umacağız.

    Eğer boot etmeden direk windows başlarsa bu sefer yine Başlatdan restart seçneğine gelip shift ile restartı tıklayalım.

    Akabinde


    Ardından


    Bu son seçeneğide tıkladıktan sonra restart isteyecek ve bios öncesi ekrana gelecek (normalde bu ekrana tablet açılırken esc tuşunu sürekli basarak girebilmeniz lazım. Ben windows üzerinden sorunsuz girerken normal açılış sonrası 2-3 kez girmeyi başardım. sıkıntılı bir ekran)


    Bios öncesi bu ekranda da dikkat edilmesi gereken ayarlar var. Bunlarda yanlışsa yine usb den boot işiniz sakata gelebilir.

    "Secure Boot Option" resimdeki gibi olsun.


    SCU (Bildiğimiz bios ekranı)

    UEFI OS Fast Boot' un disable olmasına dikkat edin aksi taktirde windows harici normal açılış esnasında ESC ile bios öncesi ekrana ulaşmanız çok zor olur.

    Ayarlar bu şekilde olduktan sonra tekrar ilk resimlerdeki adımlarla USB den bootu deneyin.

    Dokunmatik sorunu için:


    Ekran ayarı içinde



    Bu driverları kurmanızı tavsiye ederim.

    Ben bu adımları yaparak iki günün sonunda sorunsuz kurulum yapabildim.
    Önemli NOT: Windows 10 64bit’i unutun 32bit kurmayı deneyin. evet ama 32 bit stabil çalışmıyor işlemci 64 bit olarak görünüyor 32 biti kurunca ancak kurulum sırasında 64 bit win 10 kurmaya çalışınca işlemci 64 bit değil diyor. çok enterasan bir durum aşmanın bir yolu yok mu




  • Cihaza 64Bit Ubuntu kurulabiliyor. Bunun için dikkat etmeniz gereken tek unsur, Ubuntu kurulum USB'i içerisinde 32Bit EFI boot dosyasının olması gerekiyor.
    Windows 64Bit kurulamıyor olması nedeni de aslında bu 32Bit EFI dosyasının olmaması diye düşünüyorum. Belki biraz uğraşılsa bu durum bir şekilde aşılabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: beyazadam

    Cihaza 64Bit Ubuntu kurulabiliyor. Bunun için dikkat etmeniz gereken tek unsur, Ubuntu kurulum USB'i içerisinde 32Bit EFI boot dosyasının olması gerekiyor.
    Windows 64Bit kurulamıyor olması nedeni de aslında bu 32Bit EFI dosyasının olmaması diye düşünüyorum. Belki biraz uğraşılsa bu durum bir şekilde aşılabilir.
    çok mantıklı
  • beyazadam kullanıcısına yanıt
    ubuntu kurulumunu nasıl yaptınız özet halinde anlatır mısınız teşekkürler
  • bu ürünün sıfırını nerede bulabiliriz?
  • Son çıkan rs6 Windows kurdum ama çok yer kaplıyor ve çok kasma yaptı. Ubuntu kuranlar memnun mu durum nedir tüm donanımlar çalışıyor mu ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar merhaba. İkinci el 350 tlye alacağım bu cihazdan. Yüksek lisans tezi yazacağım. evde kendi bilgisayarım var ancak dışarıda da vakit buldukça yazma, makale okuma gibi işler yapmak istiyorum. Office programlarını seri çalıştırır mı işimi görür mü sizce ? teşekkür ederim.
  • Merhaba, ben hoparlör sorunu için kendi sitesinden sürücüsünü kurdum fakat sonrasında hem dokunmatik kalibrasyonu bozuldu hem de hoparlör sorunu çözülmedi. Dokunduğum yerin 4 santim kadar ötesini algılıyor. Ne yapabilirim çözmek için yardımcı olacak varsa sevinirim.
  • Hometech WI101 | Ana Konu bende bir kaç gün önce aldım bir anda siyah ekran çıkıyor çizgili, beyazlı düz siyah değil. Güç düğmesine basınca düzeliyor. Günlerdir uğraşıyorum lütfen yardım edin. Garantisi yok, o yüzden uğraşıyorum öğrenciyim de. Resmini de ekledim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • muhammeddcelikk kullanıcısına yanıt
    Ofis programı hiç denemedim açıkçası. Bende duruyor şirket bilgisayarını aldığımdan beri duruyor kenarda. İhtiyacın varsa görüşelim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu cihazın anakartına ihtiyacım var. elinde parça niyetine satmak isteyen varsa veya uygun fiyata komple bu cihazı satmak isteyen varsa iletişime geçebilir.
  • 300 e veririm. Kutusu sanırım yok ama diğer herşeyiyle çalışıyor. Çalışmayan hiç bir aksamı yok. Sıfır almıştı A1101den. 2 yıldır internet için kullanıyorum.
  • Bende almak istiyorum cihazı öğrenciyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iscoo I kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi 300 e veririm. Herşeyi tam ve sağlıklı bir şekilde çalışır durumda. test ederekte alabilirsiniz. Tekirdağ da ikamet etmekteyim. Format atıp bütün driverlerini kurup güncellmeleri yapımış olup çalışmayan bir aksamı yok. Şu an cevabıda bununla yazıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cadot

    Dediğim gibi 300 e veririm. Herşeyi tam ve sağlıklı bir şekilde çalışır durumda. test ederekte alabilirsiniz. Tekirdağ da ikamet etmekteyim. Format atıp bütün driverlerini kurup güncellmeleri yapımış olup çalışmayan bir aksamı yok. Şu an cevabıda bununla yazıyorum.
    windowsun arka planda gereksiz yere çalışan hizmetlerinide durdurmuştum. Bir kaç ince ayarda yapmıştım. Şuan gayet akıcı ve sorunsuz olarak çalışıyor.
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.