Şimdi Ara

HONDA CİTY 20.000 bakımı???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yarın honda boraya 20.000 bakımına götürüyorum aracımı. Öncelikle bu ilk arabam olduğu için hayatımda ilk defa bir arabayı bakıma götürüyorum. gelelim sorulara;

    1. 20.000 bakımında standart olarak neler yapılır arabaya?
    2. 1.sorunun cevabı kapsamı dışında kalan dikkat edilmesi gereken hususlar varmıdır?
    3. City nin bakımında ekstradan yaptırmamı tavsiye edeceğiniz şeyler varmı?
    4. Mesela arka emniyet kemeri bağlantı noktası ve park sensörü sesli ikaz problemi gibi kendi karşılaştığım problemleri garanti kapsamında parça değişimiyle çözerlermi?

    cevaplarınız ve olursa eklemek istedikleriniz için şimdiden teşekkürler.



  • 1- Polen filtresi, yağ ve hava filtresi değişimi. Motor yağı. Benim city'de bide extradan fren balatalarını değiştirdiler daha 20.00de Aracı şehir içinde çok kullanıyoruz sanırım ondan olmalı.
    2- Sanırım yok.
    3-Benim yok ama belki diğer üyelerimizin tavsiyeleri olabilir.
    4-Çözerler. Benim birde civic var. Onu ilk aldığımda 1 hafta sonra park sensörü sapıtmaya başlamıştı, 1000 km bakımında değiştirdiler sensörleri. Sendede değiştirirler sanırım.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: murtilaf

    1- Polen filtresi, yağ ve hava filtresi değişimi. Motor yağı. Benim city'de bide extradan fren balatalarını değiştirdiler daha 20.00de Aracı şehir içinde çok kullanıyoruz sanırım ondan olmalı.
    2- Sanırım yok.
    3-Benim yok ama belki diğer üyelerimizin tavsiyeleri olabilir.
    4-Çözerler. Benim birde civic var. Onu ilk aldığımda 1 hafta sonra park sensörü sapıtmaya başlamıştı, 1000 km bakımında değiştirdiler sensörleri. Sendede değiştirirler sanırım.


    hocam öncelikle cevabın için teşekkürler. sabah gittim dediğin husular aynen yapıldı. balata değişmedi(sordum 30.000 de değiştiririz dediler) silecek lastiklerini değiştirdiler. garanti kapsamında park sensörü problemini giderdiler. emniyet kemerinde problem yokmuş ben yanlış kullanmışım
    toplam maliyet 268 ytl oldu. bana biraz pahalı geldi sizce nasıl?




  • ilk bakım demişsin, iyi de sen 10 bin bakımına götürmedinmi?..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: caucass

    ilk bakım demişsin, iyi de sen 10 bin bakımına götürmedinmi?..


    +1

    hangi şehirdesin bu arada?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: serdar1646


    quote:

    Orjinalden alıntı: caucass

    ilk bakım demişsin, iyi de sen 10 bin bakımına götürmedinmi?..


    +1

    hangi şehirdesin bu arada?


    ben aracı 2. el aldım ve aldığımda 1000 ve 10.000 bakımlarını ilk sahibi yaptırmıştı. bana 20.000 bakımı kısmet oldu

    Ankaradayım...
  • Ben 2007 City me daha yeni 20.000 bakımı yaptırdım.Ön fren balatalarım da değiştirilmek kaydıyla hava filtresi,yakıt filtresi,rot-balans ayarı,ön silecek lastikleri,ufak tefek boya rötuşları,bujiler,motor yağı değişimi(yaklaşık 4 lt) hepsi 345 ytl. ye halloldu.World karta da 6 taksit olunca bence ucuza çıktı.(Wv Golf 20000 bakımı ort.500-1200 ytl civarı)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: celalkamil

    Ben 2007 City me daha yeni 20.000 bakımı yaptırdım.Ön fren balatalarım da değiştirilmek kaydıyla hava filtresi,yakıt filtresi,rot-balans ayarı,ön silecek lastikleri,ufak tefek boya rötuşları,bujiler,motor yağı değişimi(yaklaşık 4 lt) hepsi 345 ytl. ye halloldu.World karta da 6 taksit olunca bence ucuza çıktı.(Wv Golf 20000 bakımı ort.500-1200 ytl civarı)


    kardeş fiyat benim yaptırdıklarıma göre bayaa iyi. öncelikle nerde yaptırdın, yani hangi ilde? ayrıca yetkili servisimi yoksa özel servis mi? ayrıca parçalar orjinalmi yan sanayiimi=?
  • Aracı Samsun Honda Karot tan almıştım tüm bakımları da orada yaptırdım.Zaten sadece orjinal parça kullanıyorlar.Eğer Honda alacaksanız ve de Samsun a yakın bir ilde iseniz kesinlikle Honda Karot u öneririm.Adamlarda en ufak bir yalan yada yanlış bilgi vermek yok aç gözlülük yok ufak tefek işlerden ücrette almıyolar 0 araç içinde 2.el araç içinde servis bakımı içinde güvenebilirsiniz.....
  • Samsunda karottan başka servis varmı
  • Bildiğim kadarı ile Samsun da başka bir honda servisi yok ama kesin emin değilim çünkü başka bir servis aramamı gerektirecek bir durum olmadı.
  • o zaman samsunda servisler arsı rekabet yok ve buna rağmen servistekiler çok iyi diyorsun, ne güzel bir olay bu
  • Ben Samsun un Çarşamba ilçesinde oturuyorum ve Honda City aldıktan ve aldığım Bayii ile de tanışıp birbirimize güven duyacak kadar ahbap olduktan sonra çevreme de Honda tavsiye etmeye ve önermeye başladım.Lütfedipte bizim fikrimize başvuran ve ''Şu kadar nakitim var acaba hangi arabayı alsam?'' diye danışan eşimizi dostlarımızı Honda ya yönlendirdik.Alanlar memnun kalıyor ne Bayii ne de servis-bakım hizmetleri bizi mahçup etmiyor.Bu arada bizim buralar hala hatır,saygı,kişisel güven gibi kavramların varolduğu yada varolmaya çalıştığı yerler.Bu nedenle insanlar birbirine güvenebileceğini anlayınca her alışveriş verimli ve sorunsuz oluyor.
  • Bugün yaptırdım. Toplam 370TL.
  • Arkadaşlar; yeni kasa citynin 50 000 bakımı için 350 tl istiyor servis. yağ, yağ filtresi, polen filtresi, hava filtresi değişecek olanlar.
    sizce fiyat nasıl?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.