Şimdi Ara

Honda City 2006-2008 hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Malum piyasa uçtuktan sonra araç almak zorlaştı. Elimde 75bin TL var ama ben aldıktan sonraki bakım tamir vs için elimde para kalması düşüncesi ile 65bin TL civarı araç bakıyorum. City araçlarına rastladım. Honda kalitesini bildiğim için ilgimi çekti. Kullanan bilgisi olan paylaşabilir mi? Yedek parça tedariği sorun çıkarma sıklığı yakıt tüketimi vs.. hakkında bilgi almak istiyorum. Kirada olduğum için çok masraf çıkarmayan km si çok yüksek olmayan bir araç bakıyorum



  • Geç geç
  • Yani?
  • Leylek kasa olanından bahsetmiyorsak alınır. İncelemiştim bir kere elbette kalitesi Civic kadar iyi değildi ama güzel araç. Yakıtı yüksek ağır bir araba ama sorunsuzdur.
  • Forumun eski kıdemli trollerinden [sener songur] nikli arkadaşda Honda City vardı.O dönemlerde Honda’nın Tayland’da ki fabrikasından geliyordu diye hatırlıyorum.
  • ah ah... su arabayı liseye basladıgım zamanlar cok ısterdım. cok degıl 20-25k fiyatları vardı. suan artmıs. bence alınır. civice göre biraz daha nadir modeldir fakat güzeldir tavsiye ederim. 6 yıllık hocam hala daha kullanıyor ve memnun.
  • Yakıt tüketimi çok idealdir. Şehir içi 6 - 6,5 litre benzin, lpg'de 8 - 8,5 litre ile kullanabilirsiniz.
    Uzun yol tüketimi de böyle motor 1,4 olduğu için 100 km üzerine çıktığınızda motor 3000 devirin üzerinde çeviriyor.
    90 km hızı geçmem derseniz 5 litre altında bile yakabilir tecrübeyle sabittir.
    Uzun yolda çok fazla beklentiniz olmasın. Şehir içinde memnun eder.
    Lgp'li kullanımda bobin arızası verebiliyor. 4 önde ve 4 arkada olmak üzere 8 bobin var ve arka bobinler arızalanıyor genelde.
    Orjinal bobinler baya pahalı. Bunun dışında kronik pek bir problemi yok.
    Yüksek km'ye bağlı olarak değişmesi gereken parçaları illa ki olabilir.
    Motor ve bir çok aksamı honda jazz ile aynı ben 5 yılı aşkındır jazz kullanıyorum bobin değişimi ve teker poryası dışında bir arıza yaşamadım.
    Bobinleri kaliteli yan sanayi alıp kendim değiştiriyorum. Ortalama 20 bin km'de en az iki bobin arıza vermeye başlıyor ve güncel fiyatla maliyeti 300 lira.
    Sağlam arabadır düzgün kullanıldıysa sağından solundan takırtı tukurtu gelmez kolay kolay. Benim tecrübelerim bu yönde. Kısıtlı bütçe için ben öneririm.




  • Otomatikleri zamanında ilgilendim içi geniş, iç tasarımı ferah ama tasarım özellikle arka taraf hiç hoşuma gitmemişti. Ama alınır her türlü kullanılır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.