Şimdi Ara

Honda civic 1.6 ies 98-2001 arası olan modeller hakkında görüşleriniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
24.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar Genel olarak Honda marka otomobil almayı düşünüyorum özellikle 1.6 ies hoşuma gidiyor biliyorsunuzdur modifiye için en uygun en yaygın modeli civic 'ler fakat amacım modife yapmak da değil parama göre en uygun otomobil diye düşünüyorum Bu otomobil için yorumlarınıza ihtiyacım var olumlu ve olumsuz yönlerini öğrenmek istiyorum . Gereğini sizlere bırakıyorum .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenacesur -- 24 Ocak 2009; 19:07:49 >



  • selamlar,

    bende 99 ies var,

    2 yıldır kullanıyorum. Hondanın konforu bambaşka. Ben açıkcası çok memnunum. Senin kafanda soru varsa istersen onlara cevap verebilirim. Gerçi çok çok anlamam arabadan ama sonuçta 2 senede tecrübe ediniyor insan :)
  • bende 2000 model 1,6ies vardı yeni kasa almak için sattım valla arabadan çok memnundum kesinlikle almanı tavsiye ederim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: okabatas

    selamlar,

    bende 99 ies var,

    2 yıldır kullanıyorum. Hondanın konforu bambaşka. Ben açıkcası çok memnunum. Senin kafanda soru varsa istersen onlara cevap verebilirim. Gerçi çok çok anlamam arabadan ama sonuçta 2 senede tecrübe ediniyor insan :)



    Dosdum açıkcası ben kesin alcam ama bende hiç kullanmadığım için titizlik davranıyorum benim için önemli olan süspansiyon ve yol tutuşu sonrasında perfonsmans ve konfor ikinci planda yani geçenlerde honda hrv kullandım jeep tarzında araç crv modelinin bir alt versiyonu diyelim aracın kaliteli işciliği ve süspansiyon sistemi çok hoşuma gitti motoru civic ile aynı fakat süspansiyonunu çok merak ediyorum açıkcası çukurlardan geçerken çok mu? sirkeliyor insanı ?




  • 1 hafta önce 98 ies otomatik aldım.Dizel araç kullanan biri olduğumdan ilk dikkatimi çeken ister istemez yakıt gideri.Emsallerine göre daha cimri olduğu söylensede ilk verilerim can yakıcı oldu.Her 100 km de yaklaşık 30 kağıt verilecek. Gerisi zaten bildik honda.Yaşını göstermeyen konforu, sürüş rahatlığı, otomatik vites performansı vs.Benzine para vermek olmasa süper olcak.
  • 2 sene 1.6ies ve 2 sene 1.6vti kullanmış biri olarak öncelikle hondayı kesinlikle tavsiye ederim. yol tutuş ve süspansiyon konusunda hondadan açıkcası pek memnun kalmadım ama spor yaylar ve koni amortisör eşliğinde hondaya güzel bi yol tutuş sağlatabilirsin. performansına zaten kimse laf edemez 1.6 motordan 160 hp atmosferik üretmek hemde 20 sene önce her babayiğidin harcı değildir.....genel olarak hondalar bence paralarını kesinlikle hak eden arabalardır alıp pişman olanını da hiç görmedim
  • 1998 yılından itibaren Honda Civic 1.6 ies kullanıyorum ve gerçekten çok memnunum. On bir yıldır periyodik bakımları dışında hiç bir sorun çıkarmadı. Gerek performans gerekse yakıt bakımından çok iyi. Kesinlikle tevsiye ederim.
  • Honda Hayat ONDAAA.


    Fazla söze gerek yok.....
  • Eğer ralli yapmayacaksan yok tutuşu sana yeter, konfor ise biraz zayıftır. Az yakar iyi kaçar, sorun çıkarmaz, yüzü eskimez, iç kabini deforme olmaz, ikinci eli iyidir, kullanımı zevklidir.
  • 1,6 ies kullanıcısıyım. Araba genel olarak gözün kapalı alabileceğin bir araç. Eğer ağır hasarı yoksa hiç düşünmeden alabilirsin.
    Parçası ucuz ve yaygın. Sorun çıkarması pek yok.
    Modifiye parçaları yine çok bol ve ucuz.
    Performans tek kelime ile uçuk. 2,0 motor hatta turbolu çok araba ağlattım.
    Yol tutuş stock olarak pek iyi değil. ama yay+ koni amortisör ile çılgın oldu. Ferrari kadar iyi diyebilirim.
    Konfor standart halinde çok çok iyi. ama yol tutuş için feda ettim ben.
    Frenler genel olarak biraz zayıf ama ABS her koşulda devrede kesinlikle savrulma kilitleme vs yapmıyor.
    Motoru çok dayanıklı. yotube da videolar bakabilirsin. Motorun yağı boşaltıyorlar motor yanmayınca içine su döküyorlar. hala çalışıyor araba :D

    1,6 benzinli araçlar içinde en iyisi diyebilirim. ama ne kadar az yaksa da benzinli bir araç.
    Keyif alarak kullancağın bir araç istiyorsan civic ies en güzel seçim.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.