Şimdi Ara

Honda Civic Cd Player

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar;

    Benim arabam 2005 model Honda Civic LS. Arabamdan çok memnunum fakat baz modeli olduğu için bir çok eksiği de yok değil. Örneğin arabada cd player olmamasının eksikliğini çok hissediyorum. Yetkili serviste aksesuarlı model olan ES versiyonunda bulunan orjinal cd player için çok uçuk tutarlar istiyorlar.

    Orjinal Honda cd playeri daha ucuz fiyata temin edebilmemin bir yolunu biliyor musunuz, bana yardımcı olabilir misiniz?

    Teşekkür ederim.



  • arkadaşım ben toyota kullanıcısıyım ama fabrikada bir tanıdığın varsa honda çalışanına yani kendisine gibi ama sana getiricek öyle birisini bulabilirsen bir sordur.tahminimce daha ucuza mal olabilir(yanlız dediğim gibi ben toyota kullanıcısıyım ben bir tanıdığım vasıtasıyla fabrikadan ucuza mal ettim bir kaç parçayı)honda da zaten japon malı değilmi aynı ülkenin malları bence yani eminde değilim ama honda da aynı veya buna benzer olayı gerçekleştirebilirsin diye düşünüyorum...
  • Serviste en uyduruk seylere bile bi sürü para istiyorlar. Baska yerde taktirabilirmisiniz bilmiyorum ama, baska bir marka CD çalar taktiracaksaniz, mp3'te çalsin olur mu?
  • yav ne uğraşcan.bence mp3 player al daha iyi.bir sürü parça var.benim ki de cdplayerlı ama keşke mp3 lü olsa diyorum.
  • Sağolun arkadaşlar ilginiz ve görüşleriniz için. Ben orjinal olsun istemiştim fakat dedikleriniz doğru bence de, mp3 çalan, özellikleri daha gelişmiş olan bir playeri çok daha ucuz bir fiyata almak daha mantıklı gibi.

    Tekrar teşekkür eder, bayramınızı kutlarım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.