Şimdi Ara

honda civic için uygun lpg kiti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 3 güne kadar honda civic sahibi olacagım inş. Ben Zonguldak'ta ikamet ediyorum aracı İstanbul'dan alacagım. 1500tl nin çok fazla üstenede çıkmak istemiyorum, Zonguldak'ta pek fazla seçeneğim olmayacak gelmişken lpg işinide halletmek istiyorum bana tavsiye edebileceginiz marka ve bu işi yapan güvenilir bir yer var mı acaba? Sadece marka olarak bile yardımcı olsanız sevinirim. Teşekkürler.



  • SERVİSİMİZDE SİZE YARDIMCI OLMAKTAN MUTLULUK DUYARIZ
  • BRC my10 honda aracınız ile mükemmmel uyum içerisinde çalışır.Pipolu montaj sayesınde aracınızın emme manifoltu delinmeden de montaj yaptırabilirsiniz.Lütfen yetkili bayilerimiz ile irtibata geçin.Selamlar...


    quote:

    Orijinalden alıntı: erkan6735

    Arkadaşlar 3 güne kadar honda civic sahibi olacagım inş. Ben Zonguldak'ta ikamet ediyorum aracı İstanbul'dan alacagım. 1500tl nin çok fazla üstenede çıkmak istemiyorum, Zonguldak'ta pek fazla seçeneğim olmayacak gelmişken lpg işinide halletmek istiyorum bana tavsiye edebileceginiz marka ve bu işi yapan güvenilir bir yer var mı acaba? Sadece marka olarak bile yardımcı olsanız sevinirim. Teşekkürler.
  • Slm arkadaşlar. Ayni konuda benimde yardıma ihtiyacım var. 2010 model civic elegance var ve yakıt konusunda biiraz madurum. çünkü yıllık ortalama yaptığım kilometre çok fazla. Aracı yeni aldım ve lpg taktırmak istiyorum ama her kafadan bir ses çıkıyor derlerye forumlarda hep öğle olmuş. ve genelde firmalardan yorum lar gelmiş. Ben şuan gerçekten taktıran varsa hangi marka taktırdınız. Yaşadığınız problem varmı. En önemlisi yakıttan YÜZDE KAÇ ORANDA tasarruf sağladınız.

    Tecrübeleriniz ve yorumlarınız için şimdiden TEŞEKKÜRLER....
  • Arkadaşlar bende honda civic var 2008 model dream yeni jant takılı 17 ebatlarında ona göre de lastik BRC marka taktırdım 25 litre lpg ile 220 km gittim şehir içi. Ankara soğunda iyi bir rakam bence. Çekişte %4-5 lik bir düşme vardır belki çekişi taktığım da pek söylenemez açıkcası. BRC'yi tavsiye ederim bir arkadaşımın da levato takılı o da memnun. Bi de bulunduğunuz işe bağlı açıkcası çok şehir dışına gidiyorsanız geniş servis ağa olan markayı tavsiye edin. %30-35 tasarruf sağlar 35 ve üstü bence çok zor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.