Şimdi Ara

Honda Civic Kaporta Deformasyonu Problemi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
8
Favori
103.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bırakın dandik civiclere binsinler. nasılsa bir aile onlar
  • bu araç hala nasil satiyor demek ki bunu bilmeyen hala binlerce insan var.
    bu sorun duzeltilse bile yine insan guvenip alamaz.
    ben de 2011 corolla var youtube da videoyu izledikten sonra arabanin ilgili yerlerini yokladim
    bisey yok eski arabalar daha saglam herhalde.
  • McLaren64 kullanıcısına yanıt
    Yoo bu olay başlı başına rezalet, tasarım hatası, imalat hatası, arabanın kaportası o kadar ince ve zayıf yapılmış ki hafiflik veya maliyet kaygıları ile ben ilk Civic'e bakmaya gittiğim zaman kaputu kapatırken satış temsilcisi yetişti ama hocam yukarıdan bırakın, bastırmayın, kaput göçmesin diye. Başlarına gelmiş belli.

    Fakat çıkıp sizin gibi 90lı yıllarda Mersocu amcaların ettiği beylik lafları etmiyoruz. VW'nin çıkardığı bir ton mekanik aksam, şanzıman ve motor arızaları, yağ yakma sorunları, Astranın şangur şungur trim sesi, multimedya ünitesi arızları, boya sorunları yokmuş gibi boş boş konuşuyorsunuz. Adam alamandan şaşmayıp Golf alıp DSGsi patlarsa, kavraması 20bin demeden biterse bedeli sana fatura edecez heralde, öyle çok emin konuştuğuna göre? Kusura bakma da öyle saça böyle tarak, dalga geçirtmeyin madem kendinizle.
  • Honda bu arabalari geri alsin bu adamlar bidaha hondanin kapisinin onunden gecmez, honda bayisinin oldugu sokaga girmez. Buraya yaziyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alcohol06 A kullanıcısına yanıt
    20bin demeden biterse gidersiniz servis ücretsiz tamir eder. Buraya top çarpmış, dayının biri yaslanmıştır demez. Fatura etmene de gerek kalmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: McLaren64

    Aziz'in videoda Kanada'da üretilenlerde sorun yok denmiş ama orada da aynı sorunla var. Kısacası Türkiye'den kaynaklanan bir sorun yok. Sorun aracın tasarımında. Japonya kaynaklı.

    Şasinin tasarımında bir sorun var ve bu Honda'nın başını çok ama çok ağrıtacak gibi.

    Bence esas sorun aracın japon tasarım olmaması
    Önceki bütün civiclerin ar&ge çalışmaları japaonyada yapılmıştır ancak japonyada 2009 yılında civic satışının durmasından dolayı fb7 kasa sonrası hiçbir çalışma yoktur. Zaten fb7 denilen 2012-2016 arası araçta özetle fb6 denilen önceki kasanın düzeltmeli halidir, şasi ve altyapıda sorunların düzeltilmesi dışında pek bir geliştirme yoktur.
    Ancak bu fc5 kodlu 2016 sonrası civiclerin bütün geliştirmesi amerika honda tarafından yapılmıştır. Ben bu durumu birazda ona bağlıyorum. Dayanıklılıktan ziyade tasarım ve maliyet odaklı yaklaşımın sonucu böyle garip bir sorun ortaya çıktı bence.
    Son olarakta anladığım kadarı ile fc5lerde göcük olan c sutunundaki parça, kapı yada diğer bölgelerdeki metallerle çok benzer kalitede. Bendeki fb7de kapı bölgesindeki kaporta ile c sutunundaki kaporta parçası aynı özellikte değil, özellikle c sutununun olduğu tavan yan kısmındaki parça diğer bölgelere göre daha sert ve tok duruyor, elle vurduğunuzda gelen seste aynı değil. Ama fc5te aynı özellikte gibi geldi bana.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PriMe -- 5 Ekim 2017; 16:15:49 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kragen kullanıcısına yanıt
    Yılda 7-8bin km yapıyorsam, gittiğimde 2 yılı aşmışsam ne olacak? iyi niyet garantisi mi kovalayacaz? Benimde CC aracım vardı, kickdown yapınca vites küçültmüyordu, R'ye alınca boşa çıkıyordu bazen şanzıman, 4bin tl'lik fatura çıktı garanti bitmesine 2-3 ay kala da öyle kurtardık. 45bin tl'ye faturalı sandık motor değişti garantiden 1.4 tsi unite. Katili linç edecez derken gaspçıya yol açmayın, bizde geçtik bu yollardan.
  • Kaporta sorunu varmış iyiki vazgeçmiştim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yıllardır soylerim forumda da eski mesajlarımda mevcuttur: hondanın boya kaporta kalitesi hiçbir zaman kötü nün üzerine çıkamamıştır. pek çok araç kullandım bu kadar kötü boya kaporta kalitesi olan marka görmedim.
  • Dün bi abimizinkine baktık sağda bişey yoktu ama solda göçük vardı. Adamda takıntılıymış, keşke hiç söylemeseydin ama hiç yoktan başkasının yapmadığını anlamış olduk dedi 😊

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu konu abartiliyor diyordum ..dun komsu sifir civic almis gri renk ..usenmedim yaklasip baktim c sutununa yuhh dedim ..o arabada da vardi..yani sorun korkunc boyutta ve kimsenin sesi cikmiyor..ben birinden binlira borc alip odemesem kapima dayanir ..civicciler 100 bin para verdikleri arabadaki uretim hatasina nasil bu kadar sessiz kaliyor ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • birisi çıkıp aracını honda nın önünde yaksın..
  • Bu göçük olayından sonra nerde Honda Civic görsem ister istemez göçük var mı yok mu diye kendimi incelerken buluyorum. Takıntı haline gelmeye başladı. İş yerimde iki tane honda civic var ve ikisinde de var. Ama sahipleri bunu biliyor mu? Bilmiyorum
  • adamlar arabayı silmeye korkuyormuş. Birisi silerken içine göçürmüş :D Oyun hamuru gibi diyor
  • Arif kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle bir kaç yıl sonra bu şekilde anılır.

    İkinci elde ne kadar değer kaybettirecek bakalım.
  • Kartal-Soğanlık Oto Ekspertiz
    0 532 654 05 79
    http://aracekspertiz.net/
  • Honda, Fabrika Kapatmaya Başladı





    Honda Civic Kaporta Deformasyonu Problemi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi subutay3838 -- 6 Ekim 2017; 20:28:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Honda, Fabrika Kapatmaya Başladı



    http://www.yenimodelarabalar.com/honda-fabrika-kapatmaya-basladi-30781.html





    Honda Civic Kaporta Deformasyonu Problemi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Geçen gün benzin alırken yan pompada yeni civicc vardı 20 metre uzaktan bariz belliydi c sütununda baya bi göçük vardı. Yazık insanlar 100 bin + para veriyor rezillik
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.