Şimdi Ara

Honda Civic Sedan ve Hatchback'in dizel otomatik fiyatları açıklandı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
10.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yüzlerce tanıdığım insan var yarıdan fazlası araç sahibi durumları iyi olanda eh olanda var son 1 yıl içinde yeni araç alan veya düşüneni duymadım , hükümet ötv vergi arttırsın dolar artsın zam gelsin satılmadıktan sonra ne işe yarayacak...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: WoXeD

    almayın.fiyatlar anlamsız şişti. sadece araba değil hiçbişi almayın.ben en son benzini 2 ay önce aldım. zorunlu olmadıkça binmiyorum.AVM ye gitmeyin kafelerde para harcamayın. bırakın %52 harcasın ne harcayabiliyorsa. bizleri kazıklayıp kendi seçmenlerine peşkeş çekmekten başka birşey yaptıkları yok. üzerinde haksız anlamsız vergi olan hiçbirşey almıyorum. ülke batalı çok oluyor.sadece kendileri anlamadı. 4bintl gelirle tek başıma yaşıyorum gereksiz 1tl harcamıyorum.
    Müdür sen köşelik olursun bu gidişle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÖTV kalkmadıkça veya ÖTV indirimi gelmedikçe sıfır araç alınmaz. İç piyasaya araç satamayan üreticiler yavaş yavaş üretim kapasitelerini düşürmek durumunda kalabilirler. İhracatta da düşüşler olursa işçi azaltımına gidebilirler.
  • WoXeD kullanıcısına yanıt
    Ben olsam artı tuvalete bile gitmem.helalsana kim tutar seni

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatandaş keriz oldumu, fiyatlar daha çok şişer, bu sadece arabadaki fiyat artışı , ne tarafa kafamızı çevirsek herşeyin fiyatı 3-5 kat artmış, artmayada devam edecek, 50 kuruşluk patates 4-5 TL, soğan 3-5 tl, domates bu yaz aylarında astronomik fiyata satılıyor, benzin, gaz deseniz zaten zincirini kırmış tutana helal olsun, vs vs, maaşlara bakıyorsun, 2-3 Tl zam yaptılarmı sanki milli hazineyi vatandaşa bağışlamışlar gibi bütün kanallarda günlerce beylerin bizlere lütfu konuşuluyor, sanki dileniyoruz ve onlarda bize sadaka veriyor, ve malum zat da cebinden vermiş gibi bütün yandaş medya bey'e övgüleri diziyor, altı üstü 3-5 kuruş Zam gelmiş, amma soyulan, ezilen, uyutulan, keriz gibi yontulan vatandaş konuşulmuyor, konuşulamaz....

    Sonuç, typ yandaşları hemen savunmaya geçip söylenmesin, lafım herkese, hatta onların yerinede ben yazayım,
    "Avrupadan daha uzuza, parası olan alır, Almayan veya parası olmayanda boş boş ancak buralarda yazsın."

    Herkese bol soyulmalar türkiyem.




  • Türk parasının değer kaybı ve vergiler neticesinde ne olmasını bekliyorsunuz? 3 sene öncesine göre arabalar 3 katı fiyatla satılıyor. Doblo bile 115.000 lira.

  • Ehonomi çoh eyi yeaaa

  • yerli otomobil yapiyehhooıh
    beşbin tl ucuz oleceyhhhhh

  • kimse kimseyi kazıklamıyor artık TL nin değeri beş para etmez noktalara doğru gidiyor sorunun ana kaynağı bu çünkü satın aldığımız herşey bu ülkeye ya $ yada € üzerinden ithal ediliyor. açın kurlara bakın kaçtı kaça çıktı. telefonlar bile artık 10bin tl lerden konuşulur hale geldi. bu aynı temelin fıkrasına döndü. millet terse gitmiyor biz terse gidiyor parası günden güne beş para etmez hale gelen değersizleşen biziz.

  • Kazuka modeli olsa gerek iktidarla birlikte mi çıkarmışlar?

    Dışarıda 18.940$dan başlıyor...https://automobiles.honda.com/civic-sedan#build-price-app

    intel işlemci neden global dolar fiyatlı da araçlar değil?

  • Bugün galeri de honda civic executive dizel sf şanzumanlı aracı incelemeye gittim. Aslında ilk defa yeni civic kasasını inceleme şansım oldu. Şuan kullandığım araç da civic 2011 elegans efsane kasa. Benim ilk düşüncem açık olarak belirtmem gerekirse bu fiyata asla bu aracı almam hatta yeni kasanın her ne kadar dışını çok beğeniyor olsam da içine girdiğimde ne yazık ki aradığımı bulamadım. Gelelim tespitlerime



    1. Aracın torpido şekli ön konsol şahsen fd6 kasanın tipi çok daha güzel.



    2. Fd6 kasa kullanırken ön cam bana daha ferah ve büyük geliyordu bunda ise daha basık bir durum hakim



    3. Araçta bol miktarda sert plastik mevcut gram ilerleme olmamış fd6 kasaya göre



    4. Koltukları sevmedim özellikle kafalık kısmı hem çirkin hem büyük olmuş arkada oturana rahatlıkla batar.



    5. Cam açma kapama gibi düğmeler fd6 kasa da daha tatlı daha mat. Bundaki aynı renault gibi biraz kullansan şekiller silinecek gibi duruyor



    6. Kol dayamanın yüksek ayarlanabilir olması gerekirdi biraz altta kalıyor



    7. Koltuk kılıfları en full hariç sevmedim hatta fd6 daki kadife kumaş bana göre hepsine 5 basar.



    8. Arka bölümde ki şaft tüneli şahsen bana battı 5. Kişi için ortada oturmak dert olur.



    9. Bagaj ağzı dar ayrıca bagajda kullanılan malzeme bana çok dandik şu c-ellysee 301 dekş gibi hissettirdi. Fd6 ya binerken arka taraf ön taraf olsun daha bi ferah yenisinde daha bi dar hissi yarattı bende.



    10. Bence fd6 nın direksiyon simiti de yenisinden daha çekici



    11. Yeni vites tipi hoşuma gitmedi tuş basmalı oto vites nedir yahu



    12. Bu fiyata bu aracı satarken bari azıcık insaf edil ktom kaplama yapsalarmış kapı açmalar ve torpido geçişlerini lakin araçta iç olarak gram kroöim kaplama yok direk aklıma megane geldi sende mi honda dedim direk.



    13. Arka diz mesafesi gayet yerinde güzel geldi başarılı olmuş.



    14. Kapılar daha ağır tok hissi veriyor teneke sesi gelmiyor :))







    Sonuç olarak büyük merak ve istekle incelemeye gittiğim güzelim yeni civicten hayal kırıklığı ile ayrıldım. Halbuki seneye dizel zf düşünüyorumdum. Açıkcası crv ile arasında 1 değil 3-5 gömlek kalite farkı olmuş. Bu yüzden crv/kadjar/qashqai segmentine yönelmek zorunda kaldım çünkü hemen arkasındam renault da megane inceledim ve aynı hüsran sonuçla karşılaştım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Her sey iyide oyle vites nedir harbiden?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vergiler vergiler. vergisiz bedeli 90.000 civarıdır. üst fiyat diliminde olduğunda %60+ (x.%60)%18 uygulanıyor. rs alt fiyat diliminde kaldığı halde 78 baz fiyat 139 vergili fiyatı var %45 ekleniyor rs e dizele %60



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cakitay -- 20 Temmuz 2018; 23:22:44 >
  • Cok güzel fiyatlar umarim dahada artar kimse alamayacak duruma gelir ve o ötvyi kdvnin ötvsini paşa paşa kaldırırlar.Unutmayın bu ülkenin en büyük vergi geliri kaynaklarından birini oluşturuyor 0 araçlar cari açik felan hikaye sakın araba almayın sabredin sonunda mecbur inecek fiyatlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maviyildizinoglu kullanıcısına yanıt
    Söylediğin herşeye aynen katılıyorum.özellikle elegance paketteki o berbat naylonumsu koltuk kaplamaları aracın kalitesini çok düşürüyor.honda aracın dışına gösterdiği özeni içine göstermemiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu fiyatlar çok yüksek alacaklara 1 düşünün iyi düşünün diyorum.

    Honda satış ve pazarlama konusunda ne yazıkki çok iyi görmedim. Ülkemizde üretilen ve üretilmeyen markalara baktığım en azından fiyatlandırma konusunda bile Honda Türkiye ekibine göre birkaç gömlek daha iyiler diyorum. Dizel bir otomobil çıkarmaları çok güzel oldu. Çok geç kaldılar ve bunun meyvasını zor toplayacaklar derim. Peki aracın ne eksiler var.

    Honda servise 10000 km gidiyor.Rakip firmalar ise 15000 km servise giriyor. Mercedes C200d ,Renault Megane,Hyundai gibi markalarda servis km bilgisini ekranda görebiliyorsunuz

    Araç iç dikiz aynası karatma özellikli kullanılmamış ve ucuz ayna kullanımına kaçmış.

    Lastiklerde sert ve kalitesi zayıf model/marka kullanılmış. Daha iyi markalar kullanılabilinir.

    Daha güzel ve hava soğutma akışı daha iyi olan jantlar kullanılabilinirdi.

    Koltuk kumaşları düşük kalitede .

    Koltuk ısıtma sadece ön koltuklarda eğer hb versiyon alırsanız arka koltuklarda ısıtma var.

    Koltuk soğutma yok.

    Anlık yakıt tüketimi saniye saniye göremiyorsunuz.

    Arka tarafamda oturanlar için ön orta kol hava kanalı yok.

    Arka cam tasarımdan dolayı yükleme kapısını açtıktan sonraki alan küçük olduğu için yüklemede sıkıntı yaşanır.

    Yedek lastik bulunmuyor. Yol yardımı hizmeti var. GSM ve sabit hattın olmadığı ülkemizde araziler var.Destek nasıl sağlanacak.

    Şerit takip,ön arac ile takip mesafesi ,otomatik park özellikleri yok. Tabii buna far yıkama gibi bir takım özellikler sadece avrupa ülkeleri ve ABD 'de araçlarda standart donanım olarak geliyor.

    Navigasyon elegance versiyonunda naviextra (igo) tarzı windows ce kökenli programla çalışırken executive versiyonunda garmin firmasının yazılımını kullanıyor.

    Hayalet gösterge üzerinde çok fazla değişiklik yapılmıyor.

    Sedan versiyonlarda yağmur arka cama yağıdığında görüş acısı kayboluyor .Silecek yok.




  • cakitay C kullanıcısına yanıt
    Düzeltme yapayım.



    Rs %50 vergi dilimine giriyor. %45 vergi dilimi net fiyatı 50bine kadar olan araçları kapsıyor, vergi eklenince 79.750tl civarı yapıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki dizelde donanıma göre otomatik vites farkı 28-30 bin TL. Acaba dizellerde manuel ile otomatik arasında ekstra başka donanımlar mı var?. Sitesinde ben birşey göremedim. Sadece şanzuman farkı bu kadar çok olur mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WoXeD

    almayın.fiyatlar anlamsız şişti. sadece araba değil hiçbişi almayın.ben en son benzini 2 ay önce aldım. zorunlu olmadıkça binmiyorum.AVM ye gitmeyin kafelerde para harcamayın. bırakın %52 harcasın ne harcayabiliyorsa. bizleri kazıklayıp kendi seçmenlerine peşkeş çekmekten başka birşey yaptıkları yok. üzerinde haksız anlamsız vergi olan hiçbirşey almıyorum. ülke batalı çok oluyor.sadece kendileri anlamadı. 4bintl gelirle tek başıma yaşıyorum gereksiz 1tl harcamıyorum.
    En azından birileri tepkisini ortaya koyuyor güzel bir şey.
  • Test ettim hiçbir artısini göremedim

    Klasik öteki firmalardaki gibi dizel oto araç

    Titreşim ve ses az ama

    Mesela bir ford dizel gibi değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.