Şimdi Ara

Honda Civic Tavsiye?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba honda civic araştırmadayım ve karar verirsem alacağım. Ancak şöyle bir bakim dedim modeller paketler hakkında genel bir bilgiye sahip olmaya çalışıyorum. Bütçemiz sıfır modele yetmez. Acaba civic modellerinde en çok begenilen/tutulan kasa hangisi? Örneğin renault megane kasalarda megane1 diye bilinen 1999-2003 üretimine sahip badem gözlü kasa efsane biliyorsunuz. Sonrasında çıkan megane2 o kadar tutmamıştı ve hala da piyasa olarak megane1 şu sıralar çok iyi satışa geliyor. Bunun gibi civic modelelrinde hangi kasa ve hangi model daha çok rağbet görüyor acaba?

    Ben mesela son kasayı fazla begenemiyorum. 2008 yılına ait olan kasa hoş duruyor. Özelliklede ön ızgara ve stop lambası kısmı çok basit duruyor. Ama gögüs daha derli toplu olmuş tabi son kasada. Ben hep alırsam full paket alırım mantığıyla hareket eden biriyim daha önceki araçlarımda da böyle yaptım. Bu durumda elegance ile executive paketlere bakıyorum. Arada çok bir fiyat farkı yok gibi ama ben nedense hiç piyasada executive paket görmedim hep elegance görüyorum. Belki de sizin daha iyi bileceğiniz bir kronik sıkıntı vardır varsa hangi kasada nasıl bir sıkıntı var acaba? Bir kaç yerde frenle ilğili ve motordan gelen bir takıtrı sesi falan gibi duyumlar aldım. Gerçekten var mı böyle birşey? Birde arka kaputtaki o honda amblemi kırmızı olanlar dikkatimi çekiyor o olay nedir acaba? Elegance gibi duruyor ama bazılarında da yok. Sanki daha makyajlı gibi..?

    Bütçem 45000 tl civarı, ilanlardan baktığıma göre bütçemize uygun olanlar 2009-2012 arası modeller. Ama mesela şu model şu kasa harika ve çok da rağbette dediğiniz bir model için 50000 tl ye kadar sıkıştırabilirim. Şimdiden teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rotartsanimdA -- 17 Temmuz 2014; 12:31:59 >







  • Hocam beyaz renk elegance modeline bakarsan iyi olur.Yani satarken çok rahat satarsın.Bunun yanında da 2010-2012 yılları arasındakilere bakarsan şayet makyajlıdır.Tutulan kasa budur.2007-2009 arası makyajlı değil pek tutulmuyor.İyi bir araç bulursunuz inşallah...
  • tesekkurler hocam
  • hocam elegance her keste var
    executive al fark yarat
    anahtarsız giriş ve çalıştırma, start/stop vs gibi üst düzey donanımlar var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.