Şimdi Ara

honda ls cıvıc

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • --------------------------------------------------------------------------------

    honda cıvıc 2005 Ls model arbam var.lpg taktırmak ıstıyorum.forum goz attım cok fazla msj var kafam karıstı ben bu model ara ba kullanıpta lpg taktıran arkadaslara ulasmak ıstıyorum acaba hangı marka lpg kullanıyorlar mennunlarmı hangı marka lpg hondaya daha uygun .bırde osmanıye veye adanada taktırmak ıstıyorum tavsıye edılebılır usta varmı.bılen arkadaslar lutfen yardım.



  • taktır hocam.
    BRC marka taktırdım, memnunum, Ankara'da olduğum için yardımcı olamayacağım.
    BRC kitinden çok taktırdığın usta önemli. Bilinen ve önerilen yerde taktırman önemli.
  • SAGOL DRMOZ DIKKATE ALIP YAZDIGIN ICIN ENIMDE DUSUNDUGUM MARKALRIN ICINDE BRC DE VAR.SENIN ARBADAMI AYNI MODEL.BIRDE BU BRC DEPIPO YONTEMI VARMIS SENINKIDEMI AYNI SEKILDE TAKILDI.BIRDE YAKIT DEGERLERINI SOYLERMISINIZ.
  • hocam yakıt değerleri forumda var, civic ile en problemsiz optimum BRC sistemler, diğerleri uyumsuz diyorlar, arıza lambasını falan yakıyormuş, kimisi benzin göstergesini bozuyormuş falan, ama herhalukarda iyi usta şart

    tüketim konusuna gelince, son 8 depo (2 ay) ortalamam 43 gaz ile 600 km yapıyorum, (max 630, min 530) . Buda 1 lt gaz ile aşağı yukarı 14 km yol demek. Bence iyi bir değer, MAAŞALLAH deyin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.