Şimdi Ara

Honda, motosiklet pazarında dokuzuncu kez üst üste pazar lideri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Honda’nın kendi rekorunu kırma başarısına eriştiğini söyleyen Honda Türkiye Motosikletten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Çetin Kardeş, bu yılki liderliğin ayrı bir önemi olduğunu söyledi. Çetin Kardeş, “2023 yılında motosiklet sektörü rekorlarla büyümeye devam etti. Bu kadar hızla büyüyen pazarda liderliği korumak çok önemliydi. Dokuzuncu kez bu unvanı almaktan gururluyuz. Bu mutluluğu Honda markasını tercih eden tüm kullanıcılarımız ile paylaşıyoruz” dedi.



    Her geçen gün yükselen hızlı teslimat hacmi ile artan motosiklet ihtiyacının yanı sıra bireysel ulaşım ve seyahatte motosiklet kullanımının da önemli ölçüde arttığını söyleyen Honda Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Çetin Kardeş, “Ürün gamımızı her kitleden kullanıcıların ihtiyaçlarına göre genişlettik. Özellikle 2023 yılında ülkemizde çok beklenen 8 yeni model ile ürün çeşitliliğimizi 7 farklı segmentte 32’ye çıkardık. Öte yandan bayi ağı yapılanmamızı büyüttük ve güçlendirdik. Bunlar büyüme yolculuğumuzdaki önemli adımlar oldu” dedi. 



    Güvenlik Önceliğimiz



    Honda, motosiklet pazarında dokuzuncu kez üst üste pazar lideri
    Honda markasının çok özel bir kullanıcı kitlesi olduğuna değinen Çetin Kardeş, “Markamızın sunduğu teknolojiler, güvenlik donanımları, sürüş ekonomisi ve performans sürekli gelişiyor. Kullanıcıların beklentileri doğrultusunda ürün gamımızı güçlendirmeye bu yıl da devam edeceğiz” dedi.



    Ayrıca Bkz.Eşarj, Türkiye'deki şarj istasyonu sayısını 1.000'e yükseltti: Eşarj'da yüzde 20 indirim başladı!



    Ülkemizde motosiklet kullanımının hızlı bir şekilde yaygınlaştığını söyleyen Kardeş, “İlk defa motosiklet kullananların oranı toplam pazarın yaklaşık yarısını oluşturmakta. Lider marka olmanın getirdiği sorumlulukla sürücü güvenliği üzerine aktivitelerimizi 2024 yılında arttırarak sektöre hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.









  • Copilot

    “Honda” dünyanın en büyük motor üreticilerinden biridir 1. Honda, otomotiv, motosiklet, deniz araçları, güç ekipmanları ve uçaklar gibi birçok alanda faaliyet göstermektedir 1. Honda’nın ürünleri, yüksek performans, dayanıklılık ve verimlilik gibi özellikleri bir arada sunarak, müşterilerin beklentilerini karşılamayı başarıyor 1.

    Lütfen dikkat edin ki, bu bilgi 2023 yılına ait olup, günümüzde değişmiş olabilir.

  • Pcx'in arka frenini artık kampana değil de abs yapın ya, yakışmıyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • elektrikli modeller nerede? 2025'e kadar 10 model çıkacaktı hani, daha bir model çıktı o da sadece hindistanda satılıyor...

  • Normal. Türkiye de servis ağı en düzgün firma. Parça desen var, sağlamlık desen var, çeşit desen var.

  • 2023 yılında motosiklet sektörü rekorlarla büyümeye devam etti. 


    Sektörün bundan haberi var mı?

  • Yamaha motor bulabilse Honda’yı karada havada geçer

    MT-25 gibi modellerde talebe yetişemiyor

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.