Şimdi Ara

HONDA TEKNOLOJİLERİ ...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
2
Favori
2.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • MERHABA arkadaşlar bu konu başlığında HONDA nın teknolojileri ve honda ile ilgili videolar paylaşacağım. Honda çoğu kişi tarafından bilinmediği üzere TÜRKİYE pazarında sadece cıvıc tan ibaret görülüyor . amerika pazarında ciddi bir pazara hakimdir , Honda , 1986 yılı öncesinde amerikanın japon otomobillerine 850 bin küsür kota koyması üzerine honda amerika da fabrika kurmuş ve yeni bir marka adı olan , ACURA markasını duyurmuştur, ardında toyota lexus markasını , nıssan ınfınıtı markasını amerika da fabrika kurarak duyurmuştur ,ACURA markasından amblem değişikliği yaparak, TR pazarına otomobil göndermiştir bunlar acura tsx =honda accord , acura RL = honda legend , acura csx = honda cıvıc , 2011 de acura csx isim değiştirince honda cıvıc olarak gönderilmedi, amerika da acura ILX olarak satılan model 2012 cıvıc olsaydı çok daha kaliteli ve tasarımı iyi olacaktı , hal böyle iken tr pazarına önem vermemiştir, son zamanlarda 1.0 1.5 ve 2.0 turbo motorlar duyurması ve 1.6 dizel 120 beygir 300 tork manuel motorunun ardından ,1.6 160 hp 350 tork 9 ileri otomatik vites motorun duyurulması tr pazarına yönelik ilerleme hamlesi hazırlıgında oldugunu anlıyoruz, umarım diğer pazarlara önem verdiği gibi olur ve güzel otomobiller gelir ..








    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acura-p aws -- 5 Şubat 2015; 20:48:36 >







  • honda 4x4 sistem teknolojisi test :




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acura-p aws -- 28 Kasım 2013; 15:42:29 >
  • bu sistem daha da ilginç eski yıllarda ürettiği prulude serisinde arka lastikler dönerken daha geliştirmiş o sistemi viraj canavarı olmuş linkte 40 sn dikkat







    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acura-p aws -- 28 Kasım 2013; 15:40:45 >




  • kırmızı ışıkta kendisi duruyor ve etrafında ki araçları tehlike durumunda bilgi iletiyor





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acura-p aws -- 28 Kasım 2013; 15:36:59 >
  • türkiye pazarına gönderilmeyen LKAS / ACC / CMBS sistemleri

    bizde ki accordlarda olmayan sistemler






    bu araç 2007 yılında honda legend olarak gelmişti abd pazarında ismi acura RL idi şu anda ismi rlx oldu





    bu da Q7 dengi araç ta yok yok tabiri kullansak yeridir ötv oldugu sürece böyle kaliteli arabaları göremicez bi ara 2006 model i sahbnden de satılık vardı ankarada uucuzdu ama 3.5 motor 300 beygir vergisi pahalı aşagıda izlerseniz şu özellik yokmuş diyemezseniz sanırım





    bu da accord 2012 model abd de acura tsx ve bizde olmayan özellikler : bu arada ön ızgara daha mı güzel olmuş ne :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acura-p aws -- 28 Kasım 2013; 15:33:56 >




  • asimo adamı dövcek az daha uğraştırsaydı :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acura-p aws -- 28 Kasım 2013; 15:29:12 >
  • Asimo .... akıllı kerata
  • Honda mühendislerinin 2013 cıvıc hb geliştirme ve tasarımları ...






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acura-p aws -- 5 Şubat 2015; 20:13:09 >
  • Araba kullanma zevkinden de mahrum kalacağız bu gidişle
  • arkadaşlar hondanın SH AWD 4x4 sistemi bunun kadar iyisi yok sanırım tüm tekerler bağımsız güç dağılımı ile ihtiyacı olanaa güç veriyor teste diğer kurbanlara bakınız dalga geçer gibi MERCEDES, WOLKSWOGEN TOUREG , İNFİNİTİ :)





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acura-p aws -- 23 Şubat 2014; 11:53:43 >
  • HONDA JET UÇUŞU :






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acura-p aws -- 28 Kasım 2013; 15:21:57 >
  • Honda bi başka yaw
  • adam yol açıyor mdx le


  • honda accord cvt şanzıman :


  • honda teknolojileri ile sürücüye yardımcı olarak güvenlik artırılıyor






  • HONDA HİDROJEN YAKITLI OTOMABİLİ


    İnsanların hayatlarını daha eğlenceli kılan otomobiller yaratmak, müşterilerimize ve toplumumuza yeni değerler katan teknolojiler geliştirmek istiyoruz. İşte Honda ve Honda mühendisleri bu amacın peşinden gidiyor—otomobillerin dünyanın her yerindeki insanlara sunduğu değeri paylaşmak.

    Bu sebeple, fikirlerimizi heyecan verici yeni bir teknoloji yaratmaya odakladık: liderliği ve inisiyatifi üstlenerek, otomobilin geleceğini yaratmayı hedefledik.

    Tüm bunların yanı sıra, gezegenimizin küresel ısınma, atmosfer kirliliği ve kaynak yitimi gibi çok ciddi sorunlarla karşı karşıya olduğunun ve otomobilin çevremiz üzerinde önemli bir etki yarattığının da farkındayız. Gelecek nesillerin de mobilitenin tadını çıkarmayı sürdürmesini sağlamak için, sağlıklı bir çevrenin korunmasına yardımcı olmak istiyoruz. Bu sorunlarla doğrudan yüzleşme konusundaki sorumluluğumuzun bilincindeyiz ve çevre konusunda daha sorumlu teknolojiler geliştirme görevini üstleniyoruz.
    Hidrojenle çalışan ve CO2 veya diğer zararlı emisyonları yaymayan yakıt hücreli araçlar, toplum içinde otomobile parlak bir gelecek hazırlamanın anahtarı olabilir. Honda, normal müşterilerin alıcı olduğu yakıt hücreli bir otomobilin yollara çıkmasını sağlayan ilk otomobil üreticisi olarak, Honda FCX’i 2002 yılında Amerika Birleşik Devletleri ve Japonya’daki filo kullanıcılarının hizmetine sundu. O günden bu yana, performans, çeşit ve verimlilik konularında geliştirmeler yapmayı sürdürerek, soğuk havada çalıştırma gibi zorlu bir sorunu aştık ve başka filo kullanıcılarıyla özel şahıslara araç hizmeti sunduk. Yakıt hücreli araçları dünya çapında tam olarak ticarileştirmek için, net bir şekilde müşteriye odaklanarak ve gerçek hayata yayılarak sürekli çalıştık.

    Bugün egzozundan sadece su buharı çıkararak üstün çevre performansı ve eğlenceli sürüş sağlayan yakıt hücreli otomobili piyasaya sunarak, yeni ve büyük bir atılım daha yapmış bulunuyoruz. FCX Clarity, Honda’nın yenilikçi ruhunu, çevre vizyonunu ve ürün kalitesi ile performansına yönelik tavizsiz yaklaşımını içeriyor. Bu yepyeni yakıt hücreli araç, çevre sorunlarına kapsamlı bir şekilde, titizlik ve bütünlük içinde ve müşterilerin Honda’dan beklediği bir sürüş performansı seviyesinde hitap ediyor. Geleceğin otomobili bugün aramızda.
    Otomobil, geleceğin sınırsız rüyaları ve heyecanı için büyük bir potansiyel barındırıyor. FCX Clarity işte o geleceğin başlangıcını temsil ediyor. Honda’yı beklentiyle takip etmeyi sürdüreceğinizi umuyoruz. Bizim için mücadele daha yeni başladı.







  • why beee



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acura-p aws -- 23 Şubat 2014; 11:42:51 >
  • Honda nın 2014 SUPER GT yarışları için testlerini yaptıgı yeni nsx tokat makinası









    2013 SUPER GT PİLOT İYİ İŞ ÇIKARIYOR






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acura-p aws -- 1 Aralık 2013; 21:50:29 >




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.