Şimdi Ara

honda turbo motor üretmiş

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • TOKYO, Japonya 19 Kasım, 2013 - Honda Motor Co, Ltd bugün yeni küçük-orta ölçekli araçlar için direkt enjeksiyonlu benzinli turbo motor en uygun, VTEC TURBO geliştirmiştir duyurdu. VTEC TURBO Dünya Düşler Teknoloji, yüksek düzeyde sürüş ve mükemmel yakıt ekonomisi hem de eğlenceli elde nesil güç aktarım teknolojilerinden için yeni bir ektir.Motor hacmi küçülme ise bu son derece akışkan yanma ve motor sürtünme ayrıntılı bir azalma ile turbo direkt enjeksiyon ile birlikte Honda'nın benzersiz VTEC değişken valf hareket teknolojisinin uygulama ile, bu motor, sınıfının lideri çıktı ve çevresel performans sağlar.

    Mevcut hibrid teknolojisi ve dizel motor, 2.0 L, 1.5 L ve 1.0 L özellikleri değiştirme boyut farklılığı her modelin özellikleri ve yerel müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda Honda'nın gelecekte küresel modelleri tarafından kabul olacağını TURBO VTEC ile birlikte.

    Direkt enjeksiyonlu benzinli turbo motorların Sanatçılar

    2.0 L 4 silindirli direkt enjeksiyonlu benzinli turbo motor
    Yüksek çıkışı ve yüksek tepki VTEC, yüksek çıkış turbo, direkt enjeksiyon teknolojisi ve yüksek performanslı bir soğutma sistemi elde edilmiştir. Bu fazla 280 HP hem de 2014 yılında yürürlüğe girecek olan EURO 6, Avrupa emisyon standartlarına uygun yüksek çevre performansı maksimum çıkış anlar yenilikçi yüksek performanslı motorudur.
    1.5 L 4 silindirli direkt enjeksiyonlu benzinli turbo motor / 1.0 L 3 silindirli direkt enjeksiyonlu benzinli turbo motor
    Bu yeni tasarlanmış çerçeve, iyice düşük sürtünme ile VTEC değişken supap sistemi ile bir temel motoru birleştiren yeni nesil kompakt motorları, atalet ve yüksek yanıt ve mükemmel yakıt ekonomisi ile birlikte geleneksel doğal emişli motor yukarıda yüksek çıkış ve tork arasında iyi bir denge, elde etmek için doğrudan enjeksiyon teknolojisi düşük bir an ile bir turbo.
    http://world.honda.com/news/2013/4131119VTEC-TURBO-Gasoline-Turbo-Engine/index.html







  • bu motor zaten yokmuydu...?
  • honda ilk olarak ticari anlamda acura rdx jip modelinde kullandı yarış modellerinde vardı ama satış yapmıyor du 2015 typer cıvıc ta da gelecek hrealde 2.0 280 hp
  • 1.5 turbo büyük ihtimal 2016 Civic'in motoru olur.
  • Mazda da "rotary" (silindirsiz) motor üretmişti ama sonu hüsran oldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.