Şimdi Ara

HONDA WAVE 110i Kulübü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
23.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • HONDA WAVE 110i


     HONDA WAVE 110i Kulübü


    Genel Bakış

    Eğer sizi günlük yaşamın karmaşasından kurtaracak ve ekonomik bir motosiklet arıyorsanız, daha fazla bakmayın, Wave 110i tam size göre. Yeni Wave 110i'nin yakıt enjeksiyonlu, tek silindirli 109,1 cc dört zamanlı motoru hem Euro-3 uyumludur hem de tam dolu depo ile 208 km yol kat edebilen üstün bir yakıt ekonomisi sunar. Dört vitesli şanzıman aracılığıyla gücü düzgün bir şekilde dağıtır, kolay kullanım sağlar. 3.7 litrelik yakıt deposu ile de uzun menzile sahiptir. Böylece olculuklarınız benzin istasyonlarında değil, güzel manzaralı yollarda geçebilir. Güçlü, kullanıcı dostu motor, şehir içi ve günlük kullanım için ideal hafif ve çabuk manevra yapabilen sağlam ve kompakt bir motosiklettir.

    Tasarım

    Wave 110i'nin görünümünde geniş çaplı 17" ön ve arka tekerlekler öne çıkmaktadır, bunlar motosiklete yolda dayanıklı duruş ve performans verirken ayrıca mükemmel yol tutuşa da katkıda bulunur.

    Wave 110i, 709 mm genişliğindedir ve 7,1 litre dahili saklama alanı içerir. Selenin kaldırılmasıyla ortaya çıkan bu bölme açık kaskların bazı tiplerini emniyetli şekilde saklamaya yetecek kadar geniştir.

    Wave 110i tüm yolculuklarınızda kullanabileceğiniz rahat bir motosiklettir. Gövdenin ince boyutları onun bu rahatlığında ve kullanım kolaylığında rol oynar, sürücünün motosikleti tek ayağını yere koyarak durdurmasını kolaylaştırır.

    Performans

    Yüksek yol tutuşu yoğun trafikde de virajlı şehirdışı yolculuklarında da üstün bir güven sağlar. Wave 110i'nin güçlü, SOHC tek silindirli, dört zamanlı PGM-FI yakıt enjeksiyonlu motoru, 17" inç ön ve arka tekerlekleri, 26mm teleskopik ön çatal ve monoshock süspansiyonu güvenli ve bir o kadar da konforlu sürüşün keyfini yaşatır. Yakıt enjeksiyon sistemi ve elektrikli marş fonksiyonu, jiklesiz ve sorunsuz çalıştırmayı kolaylaştırır – tek bir düğmeye basmakla Wave 110i kullanıma hazırdır. Yüksek güvenirlik ve düşük bakım gereksinimi için tahrik zinciri yol kirlerinden zincir muhafazası ile korunur.

    Wave 110i, motorun çalışmasını sürekli optimize etmek, sessiz çalışmasını sağlamak ve egzoz emisyonlarını EURO 3 standartları ile uyumlu hale getirmek için egzoz sisteminde bir oksijen sensörü kullanan bir yakıt enjeksiyon sistemine sahiptir.

    Motor Hava soğutmalı, 4-zamanlı, SOHC tek silindirli
    Motor hacmi (cc) 109cm3
    Silindir çapı x strok (mm) 50 X 55,6mm
    Sıkıştırma oranı 9,0:1
    Yakıt sistemi PGM-FI Elektronik Yakıt Enjeksiyon Sistemi
    Maks. Güç (kW@dev/dak) 6.28/7,500(8,4 ps)
    Maks. Tork (Nm @ dev/dak) 8,65 /5.500
    Ateşleme Bilgisayar kontrollü, dijital transistörlü, elektronik avans
    Çalıştırma Elektrikli ve ayak marşlı
    Şanzıman 4 vitesli
    Güç aktarımı Zincirli
    Boyutlar (UxGxY) (mm) 1,870 X 709 X 1,080mm
    Tekerlekler arası mesafe (mm) 1,227mm
    Sele yüksekliği (mm) 760mm
    Yerden açıklık (mm) 135mm
    Yakıt kapasitesi (litre) 3,7 lt.
    Tekerlekler
    Ön Alüminyum döküm
    Arka Alüminyum döküm
    Fiyat 3.850

    Honda büyük motosikletlerinde kullandığı PGM-FI teknolojisini (Elektronik yakıt enjeksiyon sistemi) 125 cc ve daha küçük motorlara uyarlamak amacıyla başlattığı geliştirme çalışmalarının sonuçlarını ilk defa Wave 110 İ modelinde uygulayacağını duyurdu.Yeni enjeksiyon sistemi 3/1 oranında düşürülmüş toplam emisyon hacminin yanısıra yakıt ekonomisi ilede ön plana çıktığı özellikle vurgulanmış.

    Ekonomik şehir içi aile konseptininin başarılı temsilcisi Wave modelinin yeni (PGM-FI) küçük motorlar için geliştirilmiş elektronik yakıt enjeksiyon sistemine sahip Wave 110 İ modeli modern CUB tarzında tasarlanmış.3 farklı model ve 8 ayrı renk seçeneği ile piyasaya sunulacak olan yeni Wave İ modeli için Honda yıllık 400000 adet satış hedefi belirlemiş.Motosiklette çok reflektörlü far sistemi , sportif tasarım yeni gösterge paneli , gece kullanımları için ışıklı kontak anahtar deliği , Genişletilmiş koltuk altı bagaj , Kompakt tasarlanmış oval susturucu , arkada klasik çift süspansiyon , güvenlik amacıyla geliştirilmiş motor ısı kalkanı ve ön disk frenler gibi özellikleri barındırdığı belirtilmiş....4 zamanlı hava soğutmalı PGM FI elektronik yakıt enjeksiyon teknolojisi sayesinde yeni Wave 110 İ modelinin ; %25 oranında performans artışının yanısıra %18 oranındada yakıt ekonomisi sağladığı idda edilmiş.







     HONDA WAVE 110i Kulübü


     HONDA WAVE 110i Kulübü







  • Honda Wave teknik özelliklerde 4 vites olarak gözüküyor ama bu modelde debriyaj var mı yoksa yarı otomatik mi acaba?
  • Yokmu kardeşim bu motoru kullanan yaw. Bir iki şey karalayında bir fikrimiz olsun...
  • dh



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andrada3 -- 24 Ağustos 2013; 16:20:36 >
  • Debriyaj yok arkadaşlar sadece vitesli vitesi 2 kademe diye biliyorum basınca çat çat diye otomatik yarırıyo geçiriyor çok az yakar bunlar.
  • Motor bende var 20 gün oldu alalı güzel motor ekonamik olsun derseniz tam size göre suan radajda 2lt benzin ile 105 km yol gittim vites yarı otamatik ayagın ucuyla basarsan vites büyüyor dopugunla basarsan kücülür arka fren ayakla almak isteyene tavsiye ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BEN DE ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM EMSALLERİNDEN ARTISI NEDİR VEYA AYNI KATEGORİDE DAHA İYİSİ VARMIDIR..
  • 3500 TL DEMİŞLER SAYFASINDA ÜSTÜNE RUHSAT PLAKA VERGİ BÜTÜN HERŞEYİ NE KADAR TUTUYOR YAZARSANIZ SEVİNİRİM.SAYGILAR.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savanora1453 -- 5 Mayıs 2013; 9:41:42 >
  • mayıs 2013 itibari ile türkiyede satışı bitti yerine 90 lık vergisiz modeli gelicek. 0 bulamayınca 6000 km de çok temiz ve donanımlı olarak 3500 tl ye aldım . kulanım ,hız,yakıt ekonomisi süper ötesi,önceki 100 cuba cup 85 km yapabilirken bunda 115-120 km yi görebiliyorum,
    ve çok yakışıklı bir motor :)https://store.donanimhaber.com/ad/9c/b5/ad9cb5d64def6730dad434bf3b260776.jpg

     HONDA WAVE 110i Kulübü




  • nezaman geliyor? kaynak varmı?
  • haziran sonu gibi satışa sunulacak ama bir alt segmentte bir model olucak
    malzeme kalitesi waveden daha düşük ayrıca enjeksiyon yok üzerinde karbüratörlü bir model
    tek avantajı ise vergiden muaf olması..

    bende şuan wave kullanıyorum şehir içinde çok memnunum inanılmaz ekonomik bir motor..
    ama uzun yolculuk yaptığım zamanlarda yetmiyor bazen..
  • Merhaba, bu modeli Yamaha crypton ile kıyaslayacak tecrübe etmiş birisi var mı acaba? hangisi daha ekonomik-kullanışlı? yedek parça fiyatları konusunda hangisi avanyajlı? Honda tr sitesinde wave 110i hala mevcut görünüyor?
  • Ayni klasmanda motorlar cok fark yok aslinda parca fiyatlarida assagi yukari ayni ama honda biraz daha yuksek asiri bir fark yok hondanin en buyuk artisi enjeksiyonlu olmasi ayrica bn daha gosterisli buluyorum. Ewet sitede var fakat bayilerde tukendi 2013 modelide ulkemizi gelmiyecek hondanin aciklamasi bu yonde. Bunun yerine wing go gelicek o tam yamaha ayarinda bir model hondanin dedigine gore fiyati waveden daha hesapli olcakmis. Gelicek model yamahadan daha yakisikli bence acele etme 1 ay daha bekle wing go gelsn git gor incele hangisi kafana yatarsa onu al..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: konyaturk42

    Ayni klasmanda motorlar cok fark yok aslinda parca fiyatlarida assagi yukari ayni ama honda biraz daha yuksek asiri bir fark yok hondanin en buyuk artisi enjeksiyonlu olmasi ayrica bn daha gosterisli buluyorum. Ewet sitede var fakat bayilerde tukendi 2013 modelide ulkemizi gelmiyecek hondanin aciklamasi bu yonde. Bunun yerine wing go gelicek o tam yamaha ayarinda bir model hondanin dedigine gore fiyati waveden daha hesapli olcakmis. Gelicek model yamahadan daha yakisikli bence acele etme 1 ay daha bekle wing go gelsn git gor incele hangisi kafana yatarsa onu al..

    Teşekkürler.
  • Dun sabah bayide gordum wing go satislari baslamis ama ben pahali buldum 3340 tl cok yuksek.. Honda isi iice abartti enjeksiyon bile olmayan motora o para istenirmi yaw ayip walla..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel
  • konyaturk42 kullanıcısına yanıt
    wave i de o fiyatlardan veriyordu zaten. özellikleri kırpıp ayni fiyattan vermeye devam.
  • nedense bu motor tutmadı gibi geliyor bana pek göremiyorum piyasada (antalya)
  • Bize demode modelleri dayıyorlar. Karbiratörlü motoru ne yapacan. Getirsene bu WAVE 110i modelini bolca HONDA !!!

    Az sayıda geliyor kapanın elinde kalıyor.
  • mehmetyilmaz77 M kullanıcısına yanıt
    ama wavede enjeksiyon var ayrıca malzeme kalitesi olarak wing-go dan bir gömlek daha üstün..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.