Şimdi Ara

Honda'ya NNT Borpower Etkisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    NNT Borpower'ın Honda'ya olan etkilerini tartışmak ve paylaşmak için bu başlığı açmanın uygun olduğunu düşündüm. Forumda NNT Borpower ile ilgili birkaç sayfa var ama onlar herkese açık. Lütfen diğer markaların ürünleri ile ilgili bilgileri ayrı sayfalarda paylaşalım.
    Uzun araştırma, incelem ve bekleyişten sonra bende Borpower kullanmaya karar verdim Civic'imde. Kadir usta ile birkaç defa konuştuk bunu etrafta kullanan var sende araştırıyorsun istersen dene dedi. 45 TL'ye aldık onun tanıtığı bir yerden (Taklitleri varmış dikatli olmalı ve ayrıca fiyat olarak 55-60 lira diyenlerde var). Talimatlara uygun olarak yağ değişiminde ekledik. Hala deneme ve inceleme aşamasındayım. Bu arada LPG ayarlarını da yeniden yaptırdığım için kıyaslama konusunda net veriler elde edemedim. Asıl etkilerini 1500-2000kmden sonra hissedeceğimi düşünüyorum. Zira ilk veriler yağ değişiminden de kaynaklanabilir. Ancak ilk izlenimler sesin biraz azaltığı yönünde.
    Diğer verileri de elde edince paylaşmaya devam edeceğim.

    Kazasız belasız sürüşler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adroit077 -- 11 Mayıs 2009; 13:29:35 >







  • epey kişi okumuş ancak yorum yazan yok. buradan şu sonucu çıkarabilir miyim? Çoğunluk merak ediyor ancak öncelikle olumlu verileri görmek istiyor. ABABA2307'nin dediği gibi sanırım burada benden başka LPG'li aracı olan ve BorPower kullanan biri yok.
  • bence hissedilebilir fark olacağını sanmıyorum
  • bence çok safsın adroit077
  • Taklitleri var derken neyi kastediyorsunuz hangi konuda dikkatli olmalıyız

    bor power ın aynı kutuda satılan yanlız taklit olanlar mı var

    yoksa diğer bütün markaları taklit olarak mı adlandırıyorsunuz...

    konuyu açın biraz
  • paket, görüntü herşey aynı ama içi farklı. yoksa açıklamamda da yazdığım gibi diğer markaları tartışmıyorum. sadece NNT BorPower. motora konulan. şanzıman yağına eklenen değil.

    gelelim verilere. yol, lastik, hava koşulları, sürücü, araç yükü, yolcu sayısı vs bütün koşullar neredeyse aynı olmak kuşuluyla bir depoda 1,5 - 2 litre arasında bir başka deyişle 18-25 km tasarruf sağladım. ama denemelerim sürecek verileri yine paylaşırım burada. şimdi yaz lastiği aldım yeni dört tane Toyo Pxs CF1 onunda etkisiyle yakıtım daha da düşer diye umuyorum.
  • ya ne sesinden bahsediyorsunuz siz ben ses falan duymuyorum ama 120km yi gectikten sonraki sesi diyorsaniz kulaklariniz cok hassasmis derim mukayese icin ama onun disinda bir sesten bahsediyorsaniz soyleyinde bizde bilelim :)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: hondaski

    ya ne sesinden bahsediyorsunuz siz ben ses falan duymuyorum ama 120km yi gectikten sonraki sesi diyorsaniz kulaklariniz cok hassasmis derim mukayese icin ama onun disinda bir sesten bahsediyorsaniz soyleyinde bizde bilelim :)

    Hocam sakın yanlış anlamayın ama nickiniz çok manidar
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kaf_kaftr


    quote:

    Orjinalden alıntı: hondaski

    ya ne sesinden bahsediyorsunuz siz ben ses falan duymuyorum ama 120km yi gectikten sonraki sesi diyorsaniz kulaklariniz cok hassasmis derim mukayese icin ama onun disinda bir sesten bahsediyorsaniz soyleyinde bizde bilelim :)

    Hocam sakın yanlış anlamayın ama nickiniz çok manidar


    Ben hiç dikkat etmemiştim. Hakkaten farklı bi nick.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.