Şimdi Ara

Honeywell Akıllı Termostat İnceleme, Merak Edilenler (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.841
Cevap
66
Favori
110.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • alperkurucu A kullanıcısına yanıt

    yok onu biliyorum ya 2 senedir kullanıyorum zaten :) termometre 21.8 gösterirken 23 gösteriyordu. sonra 23.5 ayarladığımda 2 dk içinde 23.5 göstermeye başladı termometre hala 21.8 di ve petekler yanmamıştı bile.


    sonra 24 dereceye ayarladım petekler yanmaya başladı, termometre de 23'lere yaklaşmaya başladığında termostat kendi kendine 23'e düştü ve paralel gitmeye başladı. ellememiştim bile termostatı sıcaklığına müdahale etmiş olamam yani anlamadım gerçekten ama şu anda düzgün çalışıyor düzeldi bir şekilde.

  • ustoo U kullanıcısına yanıt
    Havanların durumuna göre çalışma mantığı değişiklik gösterebiliyor. Bende 3 senedir kullanıyorum bu tip durumlara çok takmıştım sonra vazgeçtim elimi sürmüyorum.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • alperkurucu A kullanıcısına yanıt

    elini sürmüyorsun ama ani hava soğumalarında algılama sorunu yaşayıp evde üşümeye başlayınca ne yapıyorsunuz?


    üst mesajdaki sorun bendede oluyor. anlık üşüme durumlarında 1 derece fazla yaktığımda(1 saatlik geçiçi ateşleme için) termostat direk kendini o üst dereceye getiriyor. ancak 2 derece üstüne artırırsam ateşleme yapıyor.


    aynı algılama sorununu kendi çalışırkende, ev soğuduğunda yapıyor. ev 20.3 iken(dijital derece ile ölçtüğümde) 21 gösteriyor ve tepkisis kalıyor(ateşleme yapmıyor) ve sonuç olarak üşüyoruz ailecek. ha donacak kadar üşütmesede yelek üzerine birde hırka falan giymek gerekiyor. zaten 21-22 dereceye evi sabitlediği için yeleksiz hiç oturamıyorum. millet kısakol ile kışı geçirirken biz üşüme ile üşümeme arasında git gel yapıyoruz.


    ha bundan muzdarip de değilim zira en yakınlarıma 350-400 tl fatura gelirken bana geçen ay 180tl fatura geldi. üst alt da faal kalan olunca idareli yakıyor. birde yerden ısıtmalarda fiyat biraz daha uygun oluyor alt üst yaınca.





  • maviplanet kullanıcısına yanıt
    Dışarıdaki hava değişimlerinde tabiki stabilite değişebiliyor. Dışarı 0 a yakın iken 22 derecede ev hamam gibi oluyor ama dışarı 7-8 derece iken 23 te üşüyoruz dediğin gibi. Orada da elle yarım ya da 1 derece oynatabiliriz. Elimi sürmüyorum derken çok nadiren dokunuyorum. Tabiki milletin şortla gezdiği durumlarda var yalıtımından tutun onlarca etken var bu gibi durumlarda. Karşılaştırma yapmak pek kanımca doğru değil. Biz 2 sene 20.5 21 de yakıyorduk ve yetiyordu. Çocuk olunca 1 senedir 23 23.5 yakıyoruz inan 22 ye çektim bir kere üşüdük battaniyeye girdik. Konfor değişimi yaşanıyor zamanla. Gönlümde netatmo vardı ama sanırım artık alabileceğimiz bir maddi aralıkta olmayacağını düşünüyorum.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Termostatı sökmek istiyorum. Kombiden termostatın kombiye takılı , üzerinde 10 snde bir ışık yanan kutusuna (adını unuttum bu kutunun) giden 2 kablo var. Bu iki kabloyu kutudan söküp birbirine bağlayacağım değil mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ism72 İ kullanıcısına yanıt
    Evet.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar Arkadaslar biraz konuyu Hortlatmis gibi olucam ama malumunuz kis geldi beni hoş gorun bizim kombimizin markasi İMMERGAS modeli VİCTRİX 24 TT 1 E Şimdi benim derdim şu ki eğer bilginiz varsa bana yardimci olabilirseniz inanin minnettar olurum termostat almak istedim kombime bu işlerde acemi oldugum için honeywell in resmi sayfasinda sorgulama yapmadan Y87RF2008 modelini almis bulundum :( alim yaptiktan sonra aklim basima geldi uyumluluk durumunu honeywellin resmi sayfasindan sorgulatinca Y 87 RFC 2090 modelinin uyumlu oldugunu yazdigini gordum basimdan kaynar sular dokuldu simdi ne yapmaliyim saticida iade kabul etmiyo bu aldigim modeli bir sekilde servisini arasam taktirabilirmiyim yoksa imkani yok olmazmi bana yardimci olabilirseniz bir yol yordam gosterebilirseniz cok sevinirim selamlar ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Honeywell ile görüşmeniz gerekir. Oradaki teknik sorumlunun sizi yönlendirmesi daha uygun olacaktır. Burada ne desek bir anlamı olmayacak. Servislerin çoğu zaten cihazı bilmiyordur. Dolayısıyla servisten gelecek elemanın da yorum yapması doğru olmaz.

  • sals S kullanıcısına yanıt
    Satıcı neden iade kabul etmiyor ona takıldım ben. 14 gün geçmeden yasal iade hakkınız mevcut diye biliyorum

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ikinci el sitesinden bireysel saticidan eft ile aldigim icin basindan savdi bana satarak cihazi bir daha kabul eder mi :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kombici_Olduk K kullanıcısına yanıt
    Hocam daıkın ndj serisinde bilginiz varmı on-off kablosu çıkarılacak mı ben çıkarmadım termostad t4r ama dediğiniz gibi kazan 80 lere çıkıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venessa -- 18 Kasım 2022; 12:2:15 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhabalar honeywell t3 kablolu oda termostatı aldım vailant ecotec için bağladım çalışıyor ama 15 saniye ateşliyor kesiyor bunun ayarlarını nasıl yapabilirim oda 23 C⁰ set edilen 25 C⁰ ama çok kısa ateşliyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sals S kullanıcısına yanıt
    Hocam ne yaptın termostat olayını?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Herkese Merhaba ismim yasin yeni üye oldum forum'a bir kaç sorum olacak bilgi sahibi arkadaşlar cevaplarsa sevinirim şimdiden teşekkür ederim. honeywell y87rfc2090 model oda termostatı aldım kombim ariston class evo . montajı yapan arkadaş kombi üzerinden su sıcaklığını 60dereceye ayarladı. cihaz üzerinden bende 22,5 yaptım. cihaz ilk çalıştırdığımızda 19 derece gösterdi sonra kombi çalıştı 60 derecede yanmaya başladı 19,5-20-21 felan derken 22,5 geldi kombi durdu kombiye baktım su basınç derecesi 3e gelmişti kırmızı çizgi biraz su boşalttım 2,5 ayarladım basıncı sonra 2 saat çalışmadı kombi su basınç saati 1 in bir tık altına düştü ot cihazı 22,5 ayarlamıştım cihaz 23 gösterdi petekler buz gibiydi ama farklı bir ölçüm cihazım olmadığı için içerinin sıcaklığını ölçemedim gece 3 gibi uyanmıştım baktım petekler sıcak ya yeni çalışmış yada zaten çalışıyordu cihaza baktım 22,5 gösteriyordu . sabah işe giderken sayaç üzerinden baktıgımda 2m3 gaz tüketmiş. ot yokken 4 m3 yakıyordum geceden sabaha. 1 günlük tüketim 7,5-8 m3 arası oluyordu. forumlarda okudugum bir kaç şey aklıma takıldı.

    1. petekler sıcak oluyor suyu devirdaim ettiği için yazıyordu
    2. ilk kez çalıştırdık cihazı acaba öğrenme modunda oldugu için mi petekler soguk oluyor
    3. ot cihazını yükseltiyorum ateşleme yapıyor bağlantı veya kopma söz konusu değil.

    herkese teşekkür ederim şimdiden. cihaz hakkında şunu yaparsan güzel olur şöyle yaparsan kötü olur dediğiniz bir nokta varsa uyarırsanız sevinirim.





  • YsnBey06 Y kullanıcısına yanıt
    Her şey normal çalışıyor. On/off cihaz seninki. Rgf100 alırsan zaman ayarıda yapar daha azaltılırsın gaz tüketimini. Su barıyla fazla oynama. 1.5-2 arasında kalsın. Yandıkça söndükçe barda değişiklikler olur normaldir. Arada su takviyesi yaparsın o kadar. Bu arada öğrenme modu diye bir şey yok bunlarda o efsaneden ibarettir.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • alperkurucu A kullanıcısına yanıt

    Hocam o dediginiz cihazda var modeme takili


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece uzun sure 23 de kalmasi 3 saat calismadan o tuhafina gitti . Cihazi balkona koydum ve oda termometresi aldim onu koydum biri 18 olcu ama ot hala 23


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YsnBey06 Y kullanıcısına yanıt
    Ot hemen ısıyı düşürmez. Kapı pencere açılmasına karşı önlem.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Beyler benim anlamadığım buderus rt24rf modelinde termostadım var kombi 55 dereceye ayarlı kombi 2-3 dk dinleniyor sonra bi 5-10 dk filan ateşliyor evin içi iyi olmasına rağmen zaten 22.5 dereceye ayarlı neyin peşinde bu arkadaş ?

  • Honeywell cihaz icin bana tecrubeli bir arkadas lazim honeywell y87rfc2090 model oda sicakligi 22,5 ot 22,5 ama hala calisiyor calisma prensibini anlayamadim .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.