Şimdi Ara

Honeywell Serinletici (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
23.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,
    Honeywell cl30xc modelini almayı düşünüyorum Diyarbakır da kullanacağım oturduğum apartmanda 6. kattayım ve etrafı açık kiracı olduğum için bende klimaya yatırım yapmak istemiyorum. Bu ürün işimi görür mü şu soğuk buhar üfleyen vantilatörlere baktım ama beğenmedim. Bu daha kaliteli bir şeye benziyor.
  • ozaksoy kullanıcısına yanıt
    Diyarbakır gibi havası kuru olan şehirlerde bir miktar iş görür. Ama klima gibi serinlik beklentisine girmemek lazım.
  • bu tip cihazlar karasal iklimlerde iş görür. nasıl iş görür kendinize yöneltirsiniz serin hava gelir kısmen rahatlatır pervaneden serin bir hava verir. ama ortamı kısmeten biraz serinletir. ben evde kullanıyorum uyurken direk üstüme veriyorum öyle rahat uyuyorum yoksa terden sıcaktan uyumak imkansız o yüzden memnunum
  • Flurya usta emeğine sağlık. Usenmeden yazmışsın, faydalandik teşekürlerundefined

    noname cihazı uzerine dogrulttugunda hastalik, rahatsızlık vs. Etkisi yok mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yashar77 -- 29 Temmuz 2014; 17:19:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yıldır yaz aylarında sürekli açık kendime doğru yatarken dahil kullanıyorum bir hastalık vs sorun olmadı. rahatsızlıkta olmuyor tam tersine en azından pervaneden biraz daha serin bir hava veriyor. ama odada hava akımı yoksa bunaltıcı bir ortam oluşturuyor nem ile
  • yashar77 Y kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.
    Çok bilinen,kullanıcı yorumu olan bir ürün değil,ben biraz gözümü karartıp almak durumunda kalmıştım.Yorumlar arttıkça almayı düşünenler daha sağlıklı karar verebilirler.
    Bir güncelleme yapayım 1 yılı aşkın bir kullanımdan sonra.Günlük 8 saat kadar en yüksek seviyede çalıştırıyorum.20-25 litre civarı su tüketiyor.Elektrik tüketimi fazla değil,en fazla aylık 20-30 lira gibi bir fark oluyor kullanmadığım zamanlara kıyasla,fazladan başka cihazlarda çalıştırıyorum bu arada,farkın tamamı bu cihaza ait değil.
    10 derece gibi bir serinletme maalesef Ankara koşullarında sağlayamıyor.Birbiri ile bağlantılı iki odadan normal vantilatör çalışanında sıcaklık 35 derece iken,bu cihazın çalıştığı odada(yaklaşık 25m2) 31-32 derece oluyor.Ama tam karşısında kalan birkaç metrekarelik alanda durum biraz farklı,termometre ile ölçmedim ama odanın kalanından bariz biçimde serin,uzun süre o bölgede kaldığınızda ise rahatsızlık vermemesi zor gibi.Gelenlerin çoğunun çıkmadan o alanda biraz oyalandığını daha önce yazmıştım,birkaç dakikadan fazla o alanda alışveriş yapanların bir kısmı da cihazı başka yöne çevirmemi ya da kapatmamı istedi.
    Cihazı gören ve bilgi isteyen birçok kişinin ortak tepkisi,gürültüsünün ev için biraz fazla olabileceği oldu.Bunun dışında genel olarak beğenenlerin oldukça fazla olduğunu söyleyebilirim.Satış fiyatı daha makul bir seviyede olsa çok daha fazla satıp yaygınlaşabilecek bir ürün,umarım zamanla daha uygun fiyatlara almak mümkün olur.




  • Tekrar her ikinizede ilgi alaka ve emeginiz için teşekürler. Sanırım ev için çok uygun bir cihaz değil. Şimdilik ertelemeye karar verdim. Belki biraz daha geliştirilir veya dediginiz gibi fiyay düşerse değerlendirilebilir. Hayırlı günlerundefinedundefined



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yashar77 -- 11 Ağustos 2014; 16:00:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yashar77 Y kullanıcısına yanıt
    Ev için uygunluğu biraz da kişisel önceliklerinize bağlı.Bu fiyat aralığında böyle bir ürün satın alma konusunda acele etmemek en doğrusu.
    Yine almaya niyetlenirseniz,teşhirde cihazı bulunan ufo bayilerine gidip,son kademe fanda çalıştırmalarını isteyebilirsiniz.Susuz çalışırken çıkardığı gürültü,su ile çalışırken çıkardığından farklı değil zaten.
  • Degerlu tavsiyeler için teşekürler. Dediğiniz gibi yapacağım inşallah. Ama ufo markasi hakkında şikayetleri okuyunca iyice soğudum cihazdan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nemli bir bölgedeyseniz cihazdan uzak durun havayı daha da nemlendiriyor.

    Cihaz bir süre sonra tozlu koku vermeye başlıyor. Filtresi piyasada yok. Filtreyi komple sökseniz bile koku devam ediyor. Çok tavsiye etmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.