Şimdi Ara

Honor 70 Ana Konu (Sony IMX800 + Solo Cut) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
786
Cevap
37
Favori
57.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bu telefonun ne kadar güncelleme alacağı belli mi?

  • serdar_k S kullanıcısına yanıt
    Hocam iki büyük güncelleme alacak yazıyor yabancı kaynaklarda. Şuan android 12 var 13 ve 14 güncellemelerini alacaktır

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şubat güvenlik güncellemesi geldi

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • PocoX5 ,Mi 11t ve honor70 arasında kaldım.
    Pocoyu eledim sizce uzun süre kullanım için honor70 mi mi11t mi?
    Oyun çok oynanmıyor, günlük işler, sosyal medya. 4-5 sene kullanıyorum aldığım telefonu. (5 yıldır mi mix2 kullanıyorum)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bugün honor 70 siparişi verdim elime ulaştı Samsung S20 Fe ile karşılaştırdim

    Kamera konusunda honor 70 ile Samsung S20 Fe aynı gibi cok fazla fark göremedim

    Akicilik konusunda işlemci den kaynaklı galiba Samsun S20 Fe daha akıcı honor 70 de bi uygulamayı açınca tekliyo Samsung S20 Fe ekran de yağ gibi açıyor


    Dokunamtik konusunda Samsun S20 Fe daha akıcı honor 70 de Dokunamtik de algılamama sıkıntısı oluyor


    Direk iade talabei açtım Samsun S20 Fe kesinlikle daha iyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu çok aktif olmasa da bende aranıza katıldım arkadaşlar. Cihazdan özellikle batarya anlamında çok memnun kaldım gün içinde oyun harici yoğun kullansam da bataryası bitmiyor. Çok tatmin etti beni. Magic ui batarya optimizasyonu anlamında resmen ios gibi davranıyor. Bataryası gayet hızlı doluyor. Kamerası günlük kullanım için gayet başarılı. Ekranı oldukça kaliteli ve net. Telefon görüşmeleri yine oldukça net ve kaliteli. Ve gayet klas duruyor cihaz çok kibar hissettiriyor boyutuna rağmen. Bluetooth kulaklık ile performansı güzel ama keşke bir equalizer olsaydı veya varsa da ben göremedim.

    Bir kaç eskisi de yok değil. Hep stereo hoparlör cihazlar kullandığım için hoparlör biraz zayıf geldi bana ama çokta sorun edilecek bir durum değil benim açımdan. Type c 3.1 cihazdan geçince dosya aktarımı bir miktar yavaş geldi ama sürekli dosya aktarmayan bir kişi için yine önemsiz bir durum. Bir de keşke 256 gb depolama alanı seçeneği veya sd kart takabilme opsiyonu olsaydı dedim. Güncelleme konusunda da bir miktar yavaş kalacağı da belli oluyor. Ama bunlar yine çok önemli eksikler değil benim kullanımıma ve fiyat bandına göre.

    Kısacası bu fiyat bandında böyle performanslı akıcı stabil bir cihaz bulmak zor. Ben gayet memnun kaldım. Telefonda aşırı oyun oynamayan, sosyal medya kullanıp youtube netflix gibi mecralarda içerik tüketen, batarya performası iyi olsun, stabilitesi güzel olsun diyen kullanıcılar için ben tavsiye ediyorum şahsen. Tabi bunların hepsi benim şahsi görüşlerim. Herkesin telefondan beklentisi farklıdır. Ben hep amiral gemisi modeller kullandım bu zamana kadar. Bu telefona geçerken de aklımda soru işaretleri vardı. Pek kullanıcı yorumu da bulamadım. Almayı düşünenlere bir kullanıcı yorumu olsun diye de buraya eklemek istedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • gs01 G kullanıcısına yanıt

    Bende almayı düşünüyorum güzel yorumlamışsiniz 2 gündür en az 100 yorum okudum geneli çok iyi yorumların sizinde dediğiniz gibi sadece haporler ve hafıza kısıtlı galiba kamera işlemciden ve bataryadan baya memnunlar fiyat şuan 12bin emsalleride düşündürüyor beni kafam karışıyor biraz daha bekleyip gorucezzz Samsung a54 u bekliyorum bakalm nolcak


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xpowex X kullanıcısına yanıt

    Bende a73 ile bunun arasında kalmıştım hocam. Ama kafamda honor daha ağır bastı. Huaweinin sistem kararlılığını bir denemek istedim sanırım. Bataryadan özellikle çok memnunum. Şu an %61 şarj var ve 5 saate yakın bir ekran süresi var hocam. Oyun oynamam onu da belirtiyim. Umarım aklınızdaki kullanıma en uygun cihazı alır sorunsuz kullanırsınız :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs01 -- 5 Mart 2023; 22:39:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almak istediğim telefondaki önceliğim, bu fiyat aralığında fotoğraf çekmedeki kalitesi olacak. Samsung A73 ile Honor 70 arasında kaldım. OİS olmaması rahatsız etti. Kullanan arkadaşlar yanıt verirse sevinirim.

  • tanir70 T kullanıcısına yanıt

    Hocam fotoğraf çekimlerinde ois olmaması hususunda pek bir sorun yaşamadım. Yani öyle bulanık çıkma vs tarzı bir sorunla karşılaşmadım. Ama video konusunda birşey diyemem pek deneme fırsatım olmadı açıkçası. Birebir iki cihazı karşılaştırma fırsatım da hiç olmadı. A73 konusunda sanki kameranın o kadarda iyi olmadığıyla alakalı yorumlara denk gelmiştim. Honor 70 in dxomark puanı da iyi fakat a73 ün dxomark testi bulunmuyor. Gsmarena dan fotoğraf kıyaslaması yapsanız diyeceğim ama orda da a73 testi bulunmuyor ilginç şekilde. Bana sanki kamera konusunda honor 70 bir tık daha iyiymiş gibi geldi incelemelerden edindiğim izlenimlerden ötürü. Ama sizin için en önemli husus kameraysa iki cihazı da birebir denemeden karar vermeniz zor olacak. Çünkü iki cihazda bu segmentte birbirine yakın cihazlar olduğundan bir kişi bu cihazı beğenirken diğer kişi diğer cihazı beğenenilir kamera hususunda.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gs01 G kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim

  • Mogolo kullanıcısına yanıt

    Telefonu kullanip nereye iade edebiliyorsunuz hocam. Hangi platform bu


    Geçen gün babam telefon alırken yanlış renk almış, anlamamış. Gelen kutunun jelatinini fln söküp, telefonu da sadece açmış o kadar. Sim kart dahi takilmamisken iade almadılar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende ha aldım ha Alacam galiba ;) 2.el p40 pro niyetlendim ama şu Google olayı tereddütte bıraktı

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Google uygulamalarını senkronize kullanıyorsanız sizi yorabilir hocam. Sadece youtube gmail gibi değil. Mesela getirden birşey sipariş ettiğinizde canlı takip etmek gibi konularda vs sorun olabiliyor diye okudum. Tamamen sizin kullanımınıza bağlı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gs01 G kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim , dediğiniz gibi hiç beklenmedik zamanda hiç beklenmedik aksilikler çıkartabiliyor gibi anladığım bazı uygulamalarda birde ileride uygulamalar guncellendikce her seferinde sinir stres acaba aksilik olcakmi çalışacak mi vs vs ...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yusuftaner Y kullanıcısına yanıt

    Evet hocam. Yoksa p40 pro çok iyi bir cihaz. Ama honor 70 te sizi yarı yolda bırakmaz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Honor 70 Ana Konu (Sony IMX800 + Solo Cut) Honor 70 Ana Konu (Sony IMX800 + Solo Cut)


    Honor alırken düşündüğüm tek şey huawei kalitesini verebilir mi oldu, fazlasıyla vermiş. Marka olarak yeniden değer kazanır mı diye düşünürken, magic 5 Pro ile ekran ve kamera bakımından en üst sıraya yerleşti. Ekran, batarya, işlemci, kamera, kasa, GPS ve şebeke çekimi olarak A73 ve poco x5 pro dan daha iyi. Kullam zevki olarak bütün Android cihazları geçer. İlk defa kullandığım android bir cihazdan zevk aldım. Böyle akici bir arayüze 120hz ekran, 300 hz dokunmatik algılayıcı inanılmaz pürüzsüz bir deneyim sunuyor. Uygulamalar arası geçişte kenar tuşlar anında tepki veriyor. Siyah arayüze kristal gibi parlayan yazılar ekrana harika bir kontrast etkisi yaratıyor. Etrafımdaki herkese öncelikli önereceğim bir cihaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuZ-MaViSi -- 10 Mart 2023; 2:58:9 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Arkadaşlar biri beni ikna etsin su telefon için gaza geleyim artık , kaç saat ekran alıyorsunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xpowex X kullanıcısına yanıt
    %50 şarjla 120hz dinamik ekranda 6 saat ekran alıyorum. Toplam hesaplayamadim gece yarısı sifirliyor sayacı. Ama 11 saati geçti.

    6000 mah m21 aynı kullanımda 60hz ekranla 9-10 saat arası ekran süresi veriyor.

    Benin için batarya çok önemli ise dxomark sitesi 1.siraya HONOR x9 u koymuş. Ona da bakın. 5100 mah onun batarya kapasitesi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.