Şimdi Ara

*** \\\ Honor 9 Lite Kullanıcıları Kulübü /// *** (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
601
Cevap
16
Favori
82.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 58 mustafa 5 kullanıcısına yanıt
    Hocam Honor şirketi ile iletişime geçin olmadı zaten Tüketici hakem heyeti ile kazanırsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, telefon ciddi yavaşladı. Uygulamaları açması çok uzun sürüyor, açıldıktan sonra da takılma ve donma oluyor. Birkaç ay önce telefonu resetlemiştim, biraz farketmişti ama yine aynı sorunlar başladı. Bir önceki sürüme dönemiyoruz demiş forumdaşlar ama bu telefon nasıl hızlanır peki? Severek kullandığım cihazdan soğumaya başladım.

  • sokrat68 kullanıcısına yanıt

    Sd kart varsa onunla ilgili olabilir. Ben adb ile istemediğim sistem uygulamaları sildim. Kullanmadığım için Huawei marketi ve hizmetini sildim. Ekranı 720p'ye aldım. İş görüyor şu an telefon.


    Hisuite ile eski android sürümüne geçilmesi gerek. Modlu Hisuite ile kesin geçiliyor da modsuz olanda da eski sürümü gösteriyor uygulamada. Verilerinizi yedekleyin tabii ki bu işlemi yapmadan önce.

  • Black_Wolf14 B kullanıcısına yanıt

    Hmm, evet SD kart var ve kamera için de varsayılan depolama. İlk aldığımdan beri aynı kart olduğu için aklıma o ihtimal gelmedi. Ama kamerayı açması ve galeriye girmesi özellikle yavaştı. SD kartsız bir deneyeyim bakalım ama dahili depolama alanı doluyor artık güncellemelerle ve uygulamalarla. 26/32 şu an. Wipe cache partition yapınca da biraz rahatladı.

  • sokrat68 kullanıcısına yanıt

    Hocam ilginç şekilde pili tasarruf moduna alınca telefon akıyor. En son akıcılık animasyonlarını kapattım erişilebilirlik ayarlarından şimdilik öyle kullanıyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün HiSuite ile Oreo'ya döndüm, cihaz kendine geldi. Tavsiye ederim. Telefondan soğumuştum resmen. ADB ile Bloatware temizleme işi karışık geldi uğraşmadım.

  • Arkadaşlar merhaba. Şu an 9.1 yüklü olan cihazıma klonlanmadan dolayı repair işlemi yapmam gerekiyor, yapabilmem için 8.0 a dönmem icap ediyor. Daha önce bu işlemi yapan oldu mu? Yardımcı olur musunuz.

  • f_conq kullanıcısına yanıt

    ingilizce kaynaklara bakmayı deneyin hocam.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • f_conq kullanıcısına yanıt

    Ben HiSuite ile 8'e döndüm ama klonlanma buna engel mi bilmiyorum.

  • Arkadaşlar, 8.0'a döndüm ve çok da memnunum ama 9.1 güncellemesini kendi kafasına göre indirmiş, ikide bir sorup duruyor yükleyeyim mi diye. Güncellemeleri nasıl durdurabilirim?

  • Teşekkür ederim. bu işlem için box tabir edilen cihazlardan gerekiyormuş telefoncunun birine verdim halletti 100 lira karşılığında. Telefon açıldı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sokrat68 kullanıcısına yanıt

    Adb ile yazılım güncellemeyi silmeniz gerekiyor. Ben de 8'e döndüm. Ekran bir değişik geldi bana 8'de nedense. Yenileme ile ilgili bir farklılık var sanki. 9'a göre daha seri şu an telefon ama bellek şiştikçe sorun oluyor zaten, ilk kurulumu yaptıktan sonra 9'da da seri cihaz yalnız bir müddet geçtikten sonra lag olmaya başlıyor. Kamera uygulamasında bile takılıyor, işini yapmıyor telefon. Benim deneyimim bu şekilde en azından. Kurulu programlar da etkili olabilir tabii, 3 gb bellek yetmiyor bir yerden sonra.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran koruyucu tavsiyesi olan var mı? Parmak izi tutmayan ve ekranı gerçekten koruyan bir ekran koruyucu bulamadım. Sürekli aynı ekran koruyucular var piyasada.

  • Black_Wolf14 B kullanıcısına yanıt

    Amazon yurtdışından ürün getirebiliyor, fiyatı hafif tuzlu olsa da işinizi görecektir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kty28 kullanıcısına yanıt

    Kur bu kadar yüksek olmasa denenir de kur, kargo ücreti ve vergi; indirim olmadan bu tip alışverişe ket vurdu maalesef. Spigen'in ekran koruyucuna baktım, o da burada yok. Akfa'nın mat ve parlak ekran koruyucusu aldım bakalım nasıl olacak.

  • Honor 9 lite son güncellemeler sonrasında baya kasıyor ve galeri, kamera vb gibi uygulamalara giriş yaparken donmalar, geç açma gibi sorunlarını bende sinir olarak yaşadım. Çözümü ise; Ayarlar/Akıllı Yardım/Erişebilirlik/Gelişmiş Görsel Efektler yazan butonu kapatacaksınız. Ayrıca, ekran çözünürlüğünü, akıllı çözünürlük moduna alın. Bu ayarları yapınca telefon kendine geliyor ve tepki süresi, hızı baya düzeliyor. Kasma, donma sorunu yaşayan arkadaşlar sürüm düşürmeden önce bu yolu izlesinler. Eski haline göre şuan gayet memnunum. Umarım sizinde işinize yarar...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakstyll -- 13 Haziran 2021; 17:10:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burakstyll B kullanıcısına yanıt

    Görsel Efektler'in kapanması animasyonları kapatıyor, Enpara gibi uygulamalarda sorun olabiliyor, bir kere başıma geldi. Bu ayarı değiştirenlerin aklında bulunsun. Geliştirici seçeneklerinden de açıp kapatabilirsiniz animasyon ölçeklerini bu arada, ben bir de Gpu oluşturmaya zorla kısmını seçiyorum geliştirici seçeneklerinde. Evde Huawei P9 Lite 2017 var 16 gb dahili hafızaya sahip o telefon Honor 9 Lite'dan daha tepkisel dahili hafızası dolmasına rağmen. Bunda dahili hafıza dolunca telefon çok kasıyor. Hızlı bir micro sd kart takmak çözüm olur belki. Eski android sürümlerini de kurdum/denedim bir şey değişmiyor bu arada. İlk başta zaten hızlı oluyor telefon ama uygulamaları kurduğunuzda o zaman anlıyorsunuz yavaşladığını.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 6 Temmuz 2021; 16:35:52 >
  • Hort

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala devam,

  • Ekran sürem tam çözünürlük, arka plan internet ve wifi bağlantısı sürekli açık 4 saate kadar düştü; gün bitimiyle şarjım bitiyordu.
    Bu sebeple çözünürlüğü yarım yapıp, hafif pil tasarruf modu ve sadece ekran açıkken mobil veri ve wifi moduna aldım. Şu anki kullanımda eve geldiğimde artık %20-30 arasıyla günü bitirebiliyorum.
    Ancak oyun oynama senaryosu gerçekten telefonun şarjını su gibi götürüyor.
    Eğer telefonda kalıcı bir hasar çıkmazsa 5.seneye girmeden ücreti ile orjinal batarya alma hizmetinden faydalanıp telefonu 6 yaşına kadar güncel bir şekilde kullanmaya; son iki senesinde de sadece mesaj ve iletişim hizmeti için kullanmaya niyetliyim.
    İyi ki almışız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.