Şimdi Ara

Honor 90 512 GB 12 GB Ram (Honor Türkiye Garantili) - 15999TL + Honor Choice Earbuds X3 (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
224
Cevap
9
Favori
38.556
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • DOĞA_AŞKI kullanıcısına yanıt
    kulaklık?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arondir kullanıcısına yanıt

    kulaklığı kaçırdık indirim geldi tesadüf zaten kulaklık gelseydi satmakla uğraşacaktık

  • 3 tane önemli eksiği olmasa gerçekten teorik ve inceleme verileri oldukça güzel.


    1. Notebookcheckteki teste göre aynı işlemciyi kullanan xiaomi 13 lite modeline kıyasla ortalama yükte %50 daha fazla güç tüketiyor. ( Sentetik işlemci testlerinde tekil çekirdek performansı 13 lite'a göre %3-5 daha iyi, çoklu çekirdek performansı da %6. Bu performans farkına bu enerji tüketimi normal ve iyi bir şey değil. ( Umarım yazılımsal bir sorundur )
    2. Bu enerji tüketimi yanında yük altında ciddi bir ısınma sorununu da beraberinde getiriyor. 13 lite maksimum yükte, ön yüzeyinde maksimum 34 dereceye ulaşırken, honor 90, ön yüzeyde 47 dereceyi görmüş. Kabul edilemeyecek düzeyde ciddi bir fark. 3-4 ay önce Realme'nin stokları eritmek için sattığı ve ısınma sorunu - kamera kalitesinden eleştirdiğimiz Realme GT2 Pro'larda en azından Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1'de eleştirilse de 13 lite ile honor 90'daki işlemciye göre %30 daha yüksek tekil işlemci gücü, %20 daha yüksek çoklu çekirdek gücü ve rakamını bulamadığım daha fazla grafik gücü ile telefonun ön tarafında maksimum 44 derece sıcaklığa ulaşırken, Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1 ile bu sıcaklık değerleri, 66 watt gibi hızlı şarj desteği ile birlikte pek iyi - hoş bir durum değil.
    3. Saniyede 1800-2000 mb dosya okuma, yazma hızına sahip kalitede 512 gb bellek modüllerine sahip telefonu type c üzerinde Apple ve onu taklit eden Xiaomiler gibi Usb 2.0 ile çıkarmak nasıl bir aklın, mantığın ürünü helal olsun.


    Bunun dışında ekran maksimum parlaklığı, ana kamera ve ön kamera kalitesi gayet güzel gözüküyor tabi bir Huawei klasiği 4K@30 FPS. Google ve Abd'den banlanmadan öncede rakipleri bir çok segmentte iyi kötü 4K@60 çekebilmeye başlamışken Huawei bir türlü yetişememişti, sonra aynı zamanda ağır-hızlı çekimde de bu nedenle geri de kaldığı için arayı toparlamak için 720p'de inanılmaz yüksek fps değerinde bir şeyle geri dönmeye çalıştılar fakat artık kameralardaki görüntüyü iyileştirmek için algoritma - kod verimsizliği mi söz konusu, yoksa telefon zaten ısınmaya meyilli, bir de yüksek hızlı şarj var 60 fps çek, işle, kaydet bu telefonu daha fazla ısıtır diye mi kırptılar bilmiyorum.


    Bluetooth codec desteği de iyi anladığım kadarıyla Aptx HD, LDAC desteği var yanlış görmediysem. APTX tarafı da Aptx Adaptive olsaydı daha iyiydi aslında da. Bu arada her konuda güncelleme övücülüğü ve anlamsız yericiliği mevcut. Arkadaşlar telefonda, bilgisayarda, tablette, arabada mekanik - fiziksel güç kadar yazılım gücü, stabilitesi, verimliliği de artık oldukça önemli bir şey.


    Firmalar veya işletim sistemini geliştiren şirketler aptallık - hata, yada yeni teknolojileri de sisteme entegre edeyim de artan donanım gücü ile birlikte eski telefonlarda işlem gücü, donanım gücü yetersizliğine sebep olacak şeyler yapmadıkları sürece sadece güvenlik için optimizasyon içinde güncelleme, yazılıma ne kadar profesyonel odaklanırlarsa o kadar iyi. Apple ve Samsung bu konuda en iyi ve en büyük yatırımları yapan, yapmak zorunda olan firmalar. Telefon sektörü artık her yıl yeni bir telefonu çıkartıp, donanımsal olarak aldıracak kadar cazibeli - hızlı değil.


    Bu firmalar her yıl yeni model satabilmek için üretim, geliştirme, pazarlamaya ayırdıkları bütçeyi 2-3 yılda bir model çıkartmaya ayırıp daha fazla yazılıma, optimizasyona ayırsalar, sırf çıkarmış olmak için abidik gubidik özellikler çıkarmak yerine işletim sistemini ve diğer tespit edilen - çözülebilecek fazlalıkları azaltabilseler emin olun herkes için çok daha güzel, kullanışlı ve sorunsuz cihazlar, kullanımlar elde ederiz.


    Bugün telefon, televizyon, bilgisayar çalışmadığında - aksırdığında, tıksırdığında donanımdan çok yazılımdan tıksırıyor, aksırıyor hâla güncelleme ne abi modundasınız.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 9 Eylül 2023; 21:32:36 >




  • bilalkay kullanıcısına yanıt
    huawei g610 alındığından beri bırak android sürümü güvenlik güncellemesi bile almadı,
    bankalar vs yıllar önce terk etti, en son intagram facebook vs ,
    bi tek whatsapp kaldı o da 1 ay içinde terk ediyor,
    taş gibi telefon sadece alo demeye yarar hale geldi, 300 dolar vermiştim.

    honor 20 lite 9 dan 10 a yükseldi kaldı öyle o da bir kaç seneye aynı duruma düşecek,
    lenovo a7000 5 den 6 ya yükseldi o biraz idare ediyor yine,

    sony z1 compact o da 5 de kaldı idare ediyor,

    samsung m11 en ucuz modellerden 2 güncelleme aldı 10 la geldi şu an 12 de.
    zırt pırt güvenlik güncellemesi geliyor.

    ben aynı pc yi xp den beri kullanıyorum şu an win 10 var,

    telefonlara neden yeni android yükleyemiyorum?
    lite mite hafif versiyon çıkarırsın 3 beş uygulama için kullanılır çöp olmaz,

    senede 1 telefon değiştirirsen anlayamazsın da anladın mı şimdi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atlantisten Gelen Adam -- 9 Eylül 2023; 22:48:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bilgisayar Bağımlısı kullanıcısına yanıt

    Ben cihazı bugün teslim aldım. İşlemcisinin ısınmasını kendimce test edeceğim umarım rahatsız etmez. Usb 2.0 ile geldiğini bilmiyordum ufak çaplı bir şok yaşadım cihazı alma sebebim temelde buydu 512 gb konfigürasyonda olması ve kulaklık hediyesi. Firmalar karlılık için çalışıyor hocam bütün sektör bunun üzerine kurulu bunu değiştiremeyiz tüketim alışkanlıklarımızı değiştirebiliriz oda sektörü dönüştürür. Yanlış hatırlamıyorsam 3 yıl güncelleme garantisi veriyordu honor bu cihaz için bence gayet makul bir süre umarım yazılım tarafında ciddi bir sorunu yoktur. Bilgilendirme için teşekkür ederiz.

  • Nirvana_ N kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın. Usb 2.0 olması üzücü olsa da dert etmeyin, her firmanın her üründe tasarruf etmeye çalıştığı bir yer oluyor. 12 GB Ram ve 512 GB yüksek hızlı depolamanın getirdiği maliyeti bir yerden tasarruf etmeye çalışmışlar haliyle. Fakat bence 12 GB Ram / 512 GB depolama yerine 8 GB RAM / 256 GB nispeteden daha düşük hızlarda bellek hızına depolama ile, kablosuz şarj veya 4k@60 fps ois gibi şeyler sunulsaydı bence daha güzel olurdu.


    Huawei veya alt markası Honor hiç kullanmadım ama yazılım alanında hem Abd ile Çin arasındaki güç mücadelesinden yaşadığı sorunlarda yazılımın önemini değerini kavramışlardır. Bu sebeple güncelleme ve yazılım konusunda ihmâlkârlık yapacaklarını sanmıyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 13 Eylül 2023; 16:12:18 >
  • Nirvana_ N kullanıcısına yanıt

    Bu konuya cok uzulmeyin bence. Yeni tanitilan iphone 15 ve plus modelinde de usb2.0 hizindaymis type c girisi. Pro modellerinde sadece 3.1 varmis.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de dün kavuştum telefona. Kulaklıkla beraber geldi. Gelen herkese hayırlı olmasını ve bekleyen herkesin bir an önce telefonlarına kavuşmalarını diliyorum. Çok incelemedim henüz ama ilk izlenimlerim olumlu. Bir şeyi merak ediyorum. UFS 3.1 mi yoksa ufs 2.2 mi var bu bilgiye ulaşamadım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • xmuro312 X kullanıcısına yanıt

    burada ufs 3.1 yazıyor



    devicespecifications
    Honor 90 - Özellikler
    https://www.devicespecifications.com/tr/model/5a6b5cdb
  • Nirvana_ N kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dr_gorunmez kullanıcısına yanıt

    iphone 11 gm 9 pro ıle muadıl cıhaz tabıkı honor 90 su an iphone 14 ayarında

  • Baldbani kullanıcısına yanıt

    eis oisten daha ıyı sabıtlıyor

  • WarForFears W kullanıcısına yanıt

    naptın hocam eis koymus adamlar sınema gıbı cekım yapıyor cok ıyı calısıyor. hoparlore ne gerek var takın kulaklıgı gecın stereoluk bır durum yok sınema ızlıyormusunuz telde ne kadar gerek olabılırkı stereo hoparlore hiç.

    gsm arena samples dıye youtube kanalına bakın honor 90 low light video da iphone 14 pro max e kafa tutuyor tek fark zoom olayı. s21 fe yı fln geçmiş cihaz

  • Kamerada gün ışığında çoğu telefon iyi video ve fotoğraf çekiyor zaten artık. Hoparlöre ne gerek vara katılmıyorum. Honor 90 kamerası güzeldir zaten tercih meselesi. Ben mesela foto konusunda bu fiyattaki çoğu telefonu yeterli buluyorum. Asıl fark 4k 60 fps de ortaya çıkıyor. İşlemci de düşük olunca kameradan tam performans alınamıyor. Ben bu fiyat bandında realme gt 2 yi tercih ederdim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarForFears -- 22 Eylül 2023; 19:18:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • treyturop T kullanıcısına yanıt
    yok öyle bir şey. eis te görüntü kırpılıyor leş gibi oluyor

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Foto çekerken " fotoğraf netleştiriliyor....lütfen cihazınızı sabit tutun" uyarısı yazıyor.

    Netleştirince daha kötü oluyor bence bunu kapatamıyor muyuz acaba , yok mu bi yolu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baldbani kullanıcısına yanıt

    Honor90 video örneklerine GSM arane samples YouTube kanalından bakarsan öyle bişey olmadığını görürsün. Ayrıca telefon yere düşerse ois bozulabilir ama eis bozulmaz misal telefon 15 sene kullanirsn


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonda optik görüntü sabitleyici yok, kim neden nasıl alıyor bilgisizliğine veriyorum.


    cidden videolarda ve düşük ışıkta foto çekerken bu özellik çok önemli.


    Dslr makinemde bile aynı lensin IS optik sabitleyicili versiyonu 2 katı fiyata satılıyor. ve bu üründe yok, poco f5 aynı işlemcili ramli optik sabitleyici varken 1-2k fiyata gidip honor monor ne olduğu belli değil nasıl alıyorsunuz?


    herkesin QCY kulaklığa 400tl ye ulaştığı herkesin kulaklığı bir ortamda kulaklığa mı aldanıyorsunuz?

  • treyturop T kullanıcısına yanıt

    bunu sıfır fotografçılık ve videoculuk bilgisiyle yazdığınızı düşünüyorum.


    sabitlemenin kralını zaten adobe premier'de yaparsın, yazılımla video çözünürlüğünün yarısını kesip ortada titreşmemiş alan bırakıyor.


    ooy oy sayfalarca yorum yazılmış bir ton insan almış resmen bu telefonu.

  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.