Şimdi Ara

Honor 90 ve 90 Pro lansmandan önce görüntülendi: İşte tasarımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Honor 90 ve 90 Pro lansmandan önce görüntülendi: İşte tasarımı
    Huawei'den ayrılarak bağımsız bir marka haline gelen Honor, önümüzdeki haftalarda yeni telefonları Honor 90 ve 90 Pro modellerini duyuracak. Son olarak lansmana haftalar kala, yaklaşmakta olan akıllı telefonların canlı görüntüleri ortaya çıktı. Gelin detaylara hep beraber bakalım.



    Honor 90 ve 90 Pro canlı olarak görüntülendi



    Paylaşılan görüntülere göre Honor 90 ve 90 Pro, gümüş, mavi, yeşil ve siyah olmak üzere dört farklı renk seçeneği ile satışa sunulacak. Her iki telefonun ön yüzüne baktığımızda ince çerçeveler ve dört taraftan kavisli şık bir tasarım tercih edilmiş. Buna ek olarak Honor 90, üst merkezde delikli tasarıma sahipken, Pro versiyonda ''hap'' şeklinde bir çentik karşımıza çıkıyor. 



    Ayrıca Bkz.Xiaomi'den iki modele MIUI 14 müjdesi: İşte güncelleme alan cihazlar



    Bildirilenlere göre Honor 90 ve 90 Pro sırasıyla 66W ve 100 W hızlı şarjı desteği ile vitrine çıkacak. Bununla birlikte Pro modelin ön tarafta kavisli 1.5K OLED ekrana sahip olacağı belirtiliyor. Kaputun altında ise Snapdragon 8+ Gen 1 platformundan güç alacak. 



    Honor 90 ve 90 Pro lansmandan önce görüntülendi: İşte tasarımı
    Kısa süre önce yapılan duyuruda Honor, Honor 90 serisinin özel bir koruyucu ekran, 5.000mAh pil ve 200MP çözünürlüğünde birincil kameraya sahip olacağını onayladı. Sektöre yakın kaynaklar ise, bu sensörün Honor 80 Pro'da karşımıza çıkan Samsung ISOCELL HP3 olabileceğini söylüyor. Bu noktada Honor 90 serisi, 160MP sınırı yerine sensörün tam potansiyelinden yararlanacak.



    Son raporlara göre Honor 90 ve 90 Pro'nun, 29 Mayıs tarihinde tanıtılması bekleniyor. Dolayısıyla önümüzdeki günlerde daha fazla detayın ortaya çıkacağını söyleyebiliriz. 




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2023/05/20/honor-90-and-honor-90-pro-live-images-leak/







  • Patır patır telefon çıkarıp kendinizi Apple ile kıyaslayacağınıza çıkardığınız telefonlara güncelleme verin.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.